fsmsb Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2012 Merhaba arkadaşlar.Sizlere bir soru sormak istiyorum.İnception filminde karakterlerin kendine özgü totemleri vardı.Ben de bunu merak edip araştırdım.Ve çoğu kişi totemin gerçekten işe yaradığını,bunun sayesinde daha kolay lucid rüya görebildiklerini söylüyor.Ben de denemek istedim ancak size sormadan ve emin olmadan denemedim.Sizlerden totem tekniğini kullanıp başarılı olan,tavsiye edenler lütfen yorumlarını bırakabilirler mi? Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler,yorumlarınızı bekliyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fsmsb Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yorum yok muuuuu:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Lucid olrken Bilincim yerinde Ama kontrol edemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 totem kullanmıyorum.. rüyada olduğumu anlıyorum çünkü.. meditasyonların her zaman faydası var.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.