binbir9senaryo11 Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 4, 2012 arkadaşlar ben bi blogu takip ediyorum ''michael sikkofield'' takip edenler varsa aramızda blog ve yazarı hakkında düşüncelerini alabilir miyim.? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Aşırı küfürle ve düşüncesizce yazılmış yazılarla dolu bir blog bana göre. Birkaç yazısını okudum. Bana hitap etmiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Güzel yazıyo bence, okuması keyifli oluyor. Bana "acaba?" bile dedirttiriyor bazen. Ama onun dışında benim fikirlerimle çelişen çok önemli fikirleri var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
binbir9senaryo11 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 herkesin kendi fikri tabiki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Bence oldukça iyi yani hem yazar halktan birisi Özellikle inci sözlük üyesi olması daha iyi yapıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Ara ara bakıyorum.. baya iyi düşünceleri var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 İnci Sözlük üyesi olduğunu bilmiyordum, her yerde belli ediyorlar kendi seviyesizliklerini "birçoğu". Burada olan varsa özür dilerim, söz meclisten dışarı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Sevdiğim bir amca yazılarını okurken kahkaha boğulurum bazen ama birazda abartıyor sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 O yüzden "birçoğu" dedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 bence aldığı isimden belli zaten ne olduğu... bu tarz yazılar yerine insanlar açıp kitap okusalar daha yararlı olacak gibi geliyor bana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 bence aldığı isimden belli zaten ne olduğu... bu tarz yazılar yerine insanlar açıp kitap okusalar daha yararlı olacak gibi geliyor bana. Ablamı seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
binbir9senaryo11 Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 yinede yazdıgı konular hakkındaki tek doğru düzgün kaynak olması onu ideal yapabiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Kitap okuyan kitap okur, sonuçta karışmıyorlar ne okuyacağınıza. Aynı anda hem kitap okuyup hem de blogtaki yazılar da okunabilir. Çok da vakit kaybı değil, eğlenceliğine bile okunabilir. Sonuçta bu siteye gireceğimize kitap okuyabilirdik ama bu siteye giriyoruz. Bazen farklı şeyler yapmak gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Eylemler amaçlara yönelik olur daima. Genellikle üyelerin bu siteye giriş amacı nereden başlayacaklarını bilmedikleri konulara başlangıç yapmak, zamanla geliştikçe bilgileri seviyesindeki kitap vs kaynakları çözebilmektir... "Aynı anda hem kitap okuyup hem de blogtaki yazılar da okunabilir." dediğiniz doğru ancak Gnoxis ile karşılaştırılması yanlış bana göre. Tabii siteye sadece eğlenmek amacıyla girmiyorsanız... Ancak blog hakkındaki düşüncem halen aynı. Boşa zaman kaybı. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 çok takip ediyordum ama artık pek yazmıyor sanırım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 gayet kral bir blog yazarı. tabi son zamanlarda bloğu illuminati hakkında değil, kendi düşünceleriyle doldurdu. ama oturup adamakıllı iki sohbet etmek istediğim birisidir kendisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Eylemler amaçlara yönelik olur daima. Genellikle üyelerin bu siteye giriş amacı nereden başlayacaklarını bilmedikleri konulara başlangıç yapmak, zamanla geliştikçe bilgileri seviyesindeki kitap vs kaynakları çözebilmektir... "Aynı anda hem kitap okuyup hem de blogtaki yazılar da okunabilir." dediğiniz doğru ancak Gnoxis ile karşılaştırılması yanlış bana göre. Tabii siteye sadece eğlenmek amacıyla girmiyorsanız... Ancak blog hakkındaki düşüncem halen aynı. Boşa zaman kaybı. Buraya herkesin paranormal kaynaklarla ilgili bilgi almak için girdiğini sanmıyorum. Yani eğlence için girenler çok fazla. Çünkü öyle olmasaydı post kasan üyelerle dolu olmazdı forum. Buradaki kaynaklar da bana göre ne kadar gerçekse Michael'ın kaynağı da o kadar gerçek. Demek istediğim şu ki Gnoxis ile Michael'ın blogu çok da farklı değil. Burada da insanların inanmaya uzak olduğu konularla ilgili bilgi veriliyor, o blogda da. Illuminati ile ilgili komplo teorileri ile ilgilenenler için çok da güzel bir blog. Burası da spiritüel şeylerle ilgili bilgi almak için güzel bir forum kaynağı. Sadece burada ayriyetten sohbet ortamı da var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wayfarer Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Benim üzerimde insanların yazdığı hiçbir kitabın yapamadığı etkiyi yapan blog yazarı.İlk okuduğum gece gerçekten ürperdim ve yaşadığım hayatı,yapmadığım ibadetleri basite indirgediğim için kendime çok kızdım.Genç-yaşlı gittikçe yozlaşan toplumun,televizyonun üzerimizdeki olumsuz etkisinin,hırstan gözü dönmüş ve kendi kendini mahveden insan topluluklarının zaten farkındaydım ama bu bloğu okuduktan sonra tüm bunlara karşı daha net bir tavır takındım. Çünkü karşıdan bakıp çözmeye çalıştığım yapboz un çok çok önemli birkaç parçası yerine konuldu gibi hissettim. Yani şimdi bazı şeyleri daha net görebiliyorum,anlayabiliyorum.Bu sebeplerle her ne kadar bazen kendisine sinir olsam da bu bloğun sahibine minnettarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Bir kaç kez bakmıştım merak edip. Şahsen takıntılı biri ve yazdıkları ileri götürecek şeyler değil. Ayrıca küfür ve argo hiç samimi gelmiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
binbir9senaryo11 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 gerçekten benim gibi düşünen birisini bulmak beni çok sevindirmişti.tüm yazılarını aralar vererek 2 gün içinde okudum.yazdıgı konulara ilgim olması zaten ayrı bir + idi. herkesin dediğinin aksine küfür ve argosu onu daha gerçekci ve samimi yapıyor diye düşünüyorum son yazıları genellikle kendi durumlarından ibaret.ama yazdıkları boş değil. zaten pcyi açtıgımda inci sözlük facebook youtube michael sikkofield ve gnoxis sırası onu tercih konusu yaptırmıyor şahsen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Buraya herkesin paranormal kaynaklarla ilgili bilgi almak için girdiğini sanmıyorum. Yani eğlence için girenler çok fazla. Çünkü öyle olmasaydı post kasan üyelerle dolu olmazdı forum. Buradaki kaynaklar da bana göre ne kadar gerçekse Michael'ın kaynağı da o kadar gerçek. Demek istediğim şu ki Gnoxis ile Michael'ın blogu çok da farklı değil. Burada da insanların inanmaya uzak olduğu konularla ilgili bilgi veriliyor, o blogda da. Illuminati ile ilgili komplo teorileri ile ilgilenenler için çok da güzel bir blog. Burası da spiritüel şeylerle ilgili bilgi almak için güzel bir forum kaynağı. Sadece burada ayriyetten sohbet ortamı da var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yahu niye konuyu saptırıyorsunuz ki şimdi isteyen kitap okur isteyen Gnoxis'e girer isteyen micheal'ı sever insanların fikirlerini zorla değiştiremezsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Bi de bazı düşünceleri çok sinirimi bozuyor ama yine de yeni bir yazı yazdığı zaman "ooo yeni yazısı var, hemen okumalıyım" diyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 the sikkofield Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 spritüalizm hakkında çok atıp tutuyor bilip bilmeden.ama üslubunu çok beğeniyorum küfür sadece bir sözcük bu kadar abartılması saçma geliyor.O kadar ruhsal gelişimden bahsediyoruz ama şurda özgür bir şekilde küfürlü konuşsak ban yeriz. o kadar beyin yıkamaktan bahsediyor ama kendisi de farkında olmadan telkinler yapıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.