Crawley Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2012 Merhaba arkadaşlar konulara bi göz attım da ilgimi çeken bir film olmadı..Matrixteki adam seçilmiiş kişimiyim diye gittiği bir yer vardı.Kaşık büken levitasyon yapan kişiler vardı.Benim istediğim aradığım filmdeki sahnelerin matrixteki gibi olması biraz zor açıkladım ama aklınıza güzel bir film geliyorsa söylermisiniz lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Avatar, bırak kaşığı havayı büküyor adam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meras Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Doğaüstü diye bir film var 3 gencin şans eseri yeni yeteneklerle tanışmasını anlatıyor benim hoşuma gitti güzel film izlemeni tavsiye ederim tam tarif ettiğin gibi yeteneklere sahipler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DyingSpirit Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Doğaüstü diye bir film var 3 gencin şans eseri yeni yeteneklerle tanışmasını anlatıyor benim hoşuma gitti güzel film izlemeni tavsiye ederim tam tarif ettiğin gibi yeteneklere sahipler:) Bu filmi bende izlemistim gayet guzeldi, tavsiye ederim bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Avatar, bırak kaşığı havayı büküyor adam. avatarı izledim ama pek hoşuma gitmedi yine teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cyllwen Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2012 Kaşık bükme kısmını bilemeyeceğim ama bunlara bakabilirsin; paranormal güçler, telepati, geleceği görme, zihin okuma tarzı konuları işliyorlar: Ghost (1990) The Dead Zone (1983) Suspect Zero (2004) The Gift (2000) The Cell (2000) The Fury (1978) Scanners (1981) Close Your Eyes (2002) Bunlar da daha çok cadılıkla, büyüyle ilgili filmler: The Craft (1996) Practical Magic (1998) Tamara (2005) The Covenant (2006) The Gathering (2007 - mini dizi, 2 buçuk saatlik) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
niyummy Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 istediğin gibi bir film mi bilemem ama STIGMATA YI oneririm benm favori filmim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2012 Arkadaşlar çok teşekkür ederim ama eski filmler bana çekici gelmiyor Mesela büyücünün çırağını 5 kez izledim.Baş rolde uzun sarı saçlı bi adam vardı Nicolas Cage galiba , onun filmlerindende ( Eski olmamak şartıyla ) beğendiğinizi yazarsanız hemen izliycem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.