Firdevs Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2007 (düzenlendi) bellliki amerikalılar müslüman ülkelerini ele geçirmeyi çokten kafaya koymuş hatta yetmemiş ele geçirdikten sonra ilk ne yapcaklarını bile planlamışlar BURDAN ---Alıntıdır--- Nisan 11, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 allah akıl fikir versin tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Terbiyesizlikte son nokta herhalde:yucky: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Allah görüyo herseyi, hic bir hata cezasiz kalmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Buna çoooook güzel bir yorum yapardmda bunun için burası müsait değil! Şerefsiz herif! :mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 amerikalının felcli halindeki resmi varmı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 bulamadım ama olsa paylaşıcaktım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 hımm ozman resmi kınamaktan baska bişi yapamıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 yine kolay yırtmış benim elime verseler hücrelerine ayırırdım o herifi saol paylaşımın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaderaelegram Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 şimdi morelim bozuldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 bu resmi yapan amarikalı felçmi geçirmişş... allahın taktir ilahisiiiiiii ne yapalımm, ne demişler kendi düşen ağlamazmışşş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 sudem ister mısın musluman olurmus adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 olmuştur belkide nerden bileçezz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Bizler ve İnançlarımız hakkın da neler düşündüklerinin bir göstergesi bu olayda kınıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLoodGod Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 yine kolay yırtmış benim elime verseler hücrelerine ayırırdım o herifi saol paylaşımın için Merak etme bu kadar kolay yırtamaz bu sadece bu tarafdaki cezası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 evet bunu öncedende başka biyerde görmüştüm cok gerilmiştim ve uzun bı muddet sinirimden asabi bir hal içindeydim.rabbim herşeyin en güzelini en iyisini bilir ama bu adamın felç olmasına muhtemelen bizim kendisine karşı beslediğimiz negatif enerjimizde etkilemiştir.yazık kör zihniyet bunlar ya sırf laf olsun bişe bildiklerinden değil öyle olsa bukadar erdemsiz bi davranışta bulunamazdı zaten.nekadar sinir bozucu bır fotograf ya:punish2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2007 sizler gerekeni soylemissiniz katiliyorum rabbim dusuncesinde bulunan insanlara firsat vermesin...bunlarin amaci muslumanlari yok etmek avrupa tvleri bu sekilde sansasyon programlar yapiyor..en acisi ne biliyormusunuz bu oyunlara avrupaya gitmis insanlarda alet oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2007 Ben eskiden,cennet'in resmini çizen bir ressamın kör olduğunu duymuştum.Bu olay bana o haberi hatırlattı.Eline sağlık ibretlik bir konuya el atmışsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 o dua etsınde sadece felc gecırmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 allahın laneti üzerine olsun. bunu yapanın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Beter olsun o amerikalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitehead Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2007 bu zaten dinle alakalı bişey değilki tamamen kişiliksizlikle alakalı bişey tatmim olamamış bir insan işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Allah ıslah etsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 bir insan dindar olmak zorunda değildir....kimse kimsenin beynine silah dayayıp müslüman olacaksın hristiyan olacaksın vs demiyor...bu çok özel bir seçimdir ve herkes herkesin düşüncesine fikrine SAYGI duymak durumundadır....dindar olmayanı,ateisti,müslümanı,hristyanı hepsi birbirinin inancına saygı duymalıdır...bu projeyi planlayan ve bu projenin planlanmasına fikir yandaşlığı edenlenler çok büyük bir terbiyesizlik örneği sergilemişler.....artı bu tür terbiyesizlikleri saygısızlıkları yapan insanlara da saygı duyulmaz..aşağılanır...kötülenir ve başlarına gelen kötü bir olayda arkalarından üzülünmez görüldüğü gibi...bunlar benm düşüncem...ve herkesin düşünmesi gereken fikrimce...birtek din konusunda değil..insanlar her konuda ;fikir,gelenek,yaşam tarzı,zevkler vs....;birbirine saygılı olsa eminim çok daha güzel,saygı çerçevesinde ilişkiler kurulur.... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2007 bir insan dindar olmak zorunda değildir....kimse kimsenin beynine silah dayayıp müslüman olacaksın hristiyan olacaksın vs demiyor...bu çok özel bir seçimdir ve herkes herkesin düşüncesine fikrine SAYGI duymak durumundadır....dindar olmayanı,ateisti,müslümanı,hristyanı hepsi birbirinin inancına saygı duymalıdır...bu projeyi planlayan ve bu projenin planlanmasına fikir yandaşlığı edenlenler çok büyük bir terbiyesizlik örneği sergilemişler.....artı bu tür terbiyesizlikleri saygısızlıkları yapan insanlara da saygı duyulmaz..aşağılanır...kötülenir ve başlarına gelen kötü bir olayda arkalarından üzülünmez görüldüğü gibi...bunlar benm düşüncem...ve herkesin düşünmesi gereken fikrimce...birtek din konusunda değil..insanlar her konuda ;fikir,gelenek,yaşam tarzı,zevkler vs....;birbirine saygılı olsa eminim çok daha güzel,saygı çerçevesinde ilişkiler kurulur.... kesınlıkle işte bu:thumbsup:lanet olsun ya adı herıff layıgını bulmus ama dewamıda gelecektır emınım ötekı dunyayıda hesaba katmamıs bellı........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.