Crawley Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Artık psi wheelden ümidimi kesmeye başladım diyebilirim.Psi wheele elimi yaklaştırdığım an dönüyor hiçbişey düşünmesem bile.Ya da odamda duruyor odada hiçbi hava akımı yok ama bir bakıyorum yine dönüyor.Sorun kinetik enerjidemi dedim psi wheelden 1 metre uzağa geçtim yine döndürebildim . ( HAVA AKIMI KESİNLİKLE YOK ) Sonra dedim ben bu olayı çözdüm Mutfaktan bi kap aldım psi wheelin üstüne geçirdim uğraştım uğraştım dönmüyor :S Şöyle diyim 3 mmlik kıpırdama bile yok.Ben psi,wheelin üstü açıkken hiçbir teknik uygulamıyordum sadece bakıyordum dönüyordu Şimdiyse hiiiç kıpırdamıyor bile Hem bunun sebebini sorıyım size hemde sizin kullandığıınız güzel bir teknik varsa alıyım Kendimden utanıyorum ya 2 sene önce ben kaşık falan büküyordum şimdi bi psi wheeli döndüremiyorum :/ Şimdiden Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
necropolis Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Uzun süre kap olmadan çalıştıktan sonra bir anda kap koyunca işler biraz değişiyor... Sakın ümidini kesme. Telekinezi yapmak istiyorsan sabırlı olmalısın! Kendine bir teknik seçmen gerekiyor... Tekniksiz sadece bakarak da tabi ki yapabilirsin ama tekniksiz sadece bakarak yaparsan enerjin cam kabın içine geçemez ve yapman 10 kat zorlaşır... Gözlerinden enerji çıktığını ve bu enerjinin camın içinden geçerek kağıdı döndürdüğünü imgele... İnan bana başaracaksın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Çok teşekkür ederim ama ben uzun süre kapsız çalışmadım.1 gün falan çalıştım eskiden çalışmışlığımda ve hemen döndü wheel kaba koyduğumda ise bir tık yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 ben de psi-wheelde zorlanırken birisi bana " elementin ateş, onu dene daha kolay olur " dedi. şimdi ateşin ucundan kıvılcım çıkarabiliyor ve ateşin boyunu uzatabiliyorum. tabiki psi-wheel'e nazaran sonuç veriyor. burcuna göre elementinin ne olduğu bulup onunla çalıştığında daha inançlı da oluyorsun aynı zamanda. daha iyi sonuç veriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 o Elementini bükersin olayına ben inanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 bükmek değil de daha yatkın olmak diyelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ben onada inanmıyorum :D Çünkü maddenin temeli aynı atom..Sadece farklı diziliş içersindeler :wallbash:Sadece ateşi bükmek daha kolay Çünkü bi hava akımı yaratmak olsun taş hareket ettirmek olsun yada su hareket ettirmek ateşi haraket ettirmekten daha zor zaten forumdakilere bakarsan %95'inin elementi ateş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 su grubu bi kız tanıyorum. ben de ateş erkeğiyim. onunla beraber enerji oluşturmaya çalışmayı deneyeceğim iki konuda da zıt/ birbirimizi tamamladığımız için etrafımıza mumları dizip oturucaz bakalım nolucak. bişi olursa özelden yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ahahhahahhhah 3 kişi çıkmayında evden :D :D:wallbash::wallbash::wallbash:Kardeşi falan varsa ayarla kardeşim :wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ben toprağım, bitkileri falan büyütmeyi deneyeyim ben de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Hahhahahahha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lysander Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Psi-wheel basit bir düzenek olduğu için en küçük enerjiden etkilenebilir.Önemli olan ve "gerçek olan" cam fanusun içinde iken döndürebilmek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Psi-wheel basit bir düzenek olduğu için en küçük enerjiden etkilenebilir.Önemli olan ve "gerçek olan" cam fanusun içinde iken döndürebilmek. Haklısın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 ben de şey düşünmüştüm gücü hava üzerine olan birisi hava akımı yaratarak dönderiyorsa cam onu engeller sanki. ama telekinezi daha farklı bişey sanırım. her halükarda camın içindeki daha güçlü olduğun anlamına gelir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 ben de şey düşünmüştüm gücü hava üzerine olan birisi hava akımı yaratarak dönderiyorsa cam onu engeller sanki. ama telekinezi daha farklı bişey sanırım. her halükarda camın içindeki daha güçlü olduğun anlamına gelir Hava elementi biri hava akımını her yerde yaratabilir bence Dışarda yaratan içerde niye yaratamasın yani ? :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 haklılık payın var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Bence tamamen haklıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 peki. kabul edebilrim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 peki. kabul edebilrim et bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.