Jump to content

Psi-wheelden ümidimi kesmeye başladım

Crawley

Önerilen Mesajlar

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.

Artık psi wheelden ümidimi kesmeye başladım diyebilirim.Psi wheele elimi yaklaştırdığım an dönüyor hiçbişey düşünmesem bile.Ya da odamda duruyor odada hiçbi hava akımı yok ama bir bakıyorum yine dönüyor.Sorun kinetik enerjidemi dedim psi wheelden 1 metre uzağa geçtim yine döndürebildim . ( HAVA AKIMI KESİNLİKLE YOK ) Sonra dedim ben bu olayı çözdüm :D Mutfaktan bi kap aldım psi wheelin üstüne geçirdim uğraştım uğraştım dönmüyor :S Şöyle diyim 3 mmlik kıpırdama bile yok.Ben psi,wheelin üstü açıkken hiçbir teknik uygulamıyordum sadece bakıyordum dönüyordu :D Şimdiyse hiiiç kıpırdamıyor bile :o Hem bunun sebebini sorıyım size hemde sizin kullandığıınız güzel bir teknik varsa alıyım :) Kendimden utanıyorum ya 2 sene önce ben kaşık falan büküyordum şimdi bi psi wheeli döndüremiyorum :/

Şimdiden Teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Uzun süre kap olmadan çalıştıktan sonra bir anda kap koyunca işler biraz değişiyor... Sakın ümidini kesme. Telekinezi yapmak istiyorsan sabırlı olmalısın! Kendine bir teknik seçmen gerekiyor... Tekniksiz sadece bakarak da tabi ki yapabilirsin ama tekniksiz sadece bakarak yaparsan enerjin cam kabın içine geçemez ve yapman 10 kat zorlaşır... Gözlerinden enerji çıktığını ve bu enerjinin camın içinden geçerek kağıdı döndürdüğünü imgele... İnan bana başaracaksın...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben de psi-wheelde zorlanırken birisi bana " elementin ateş, onu dene daha kolay olur " dedi. şimdi ateşin ucundan kıvılcım çıkarabiliyor ve ateşin boyunu uzatabiliyorum. tabiki psi-wheel'e nazaran sonuç veriyor.

burcuna göre elementinin ne olduğu bulup onunla çalıştığında daha inançlı da oluyorsun aynı zamanda.

daha iyi sonuç veriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben onada inanmıyorum :D :D Çünkü maddenin temeli aynı atom..Sadece farklı diziliş içersindeler :wallbash::wallbash:Sadece ateşi bükmek daha kolay :) Çünkü bi hava akımı yaratmak olsun taş hareket ettirmek olsun yada su hareket ettirmek ateşi haraket ettirmekten daha zor :) zaten forumdakilere bakarsan %95'inin elementi ateş :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben de şey düşünmüştüm

gücü hava üzerine olan birisi hava akımı yaratarak dönderiyorsa cam onu engeller sanki.

ama telekinezi daha farklı bişey sanırım. her halükarda camın içindeki daha güçlü olduğun anlamına gelir :D

Hava elementi biri hava akımını her yerde yaratabilir bence :D Dışarda yaratan içerde niye yaratamasın yani ? :rofl::rofl::rofl::rofl:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...