ruhs Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 http://www.erolcelik.net Erol Çelik 2007 yılında yayınladığı ilk kitabı "HEYULA" tanıtım videosu ded ARKA KAPAK "Yaşlı kadınlardan nefret ederim. Hele bunlardan biri benim karımsa?" Günışığının göz alıcı aydınlığında alabildiğine nettir görüntüler. Peki ya anlık cinnetlerin karanlığında? Ayna parçalanır? Ruh parçalanır? Paramparça olur sıradan yaşamlar? Yazardan ruhumuzun karanlık yönüne ayna tutan öyküler... "Sadece önümde bir engel kaldı. Her insanın hayatında geçmesi, aşması gereken bir sırat köprüsü vardır. Benim sırat köprüm karşımda duruyor." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Erol Çelik siz misiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.