Jump to content

İş yerinde korkutan görüntü

Ariakas

Önerilen Mesajlar

Samsun'da bir diş laboratuvarında bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerdeki ne olduğu anlaşılamayan siyah bir gölge, korkuya neden oldu.

Video Linki: http://video.milliyet.com.tr//video-izle/Isyerinde-korkutan-goruntu-mqrSybiT1WcP.html

41 yaşındaki Hasan Ofli’ye ait işyerinde iddiaya göre lambalar gece kendiğinden yandı. Işıkların yanı sıra televizyonun da açıldığını fark eden Ofli, işyerinin üst katındaki evinden inerek ne olduğunu anlamaya çalıştı. Sesler üzerine içeride hırsız girebileceğinden şüphelenen Hasan Ofli, işyerine girdiğinde ışıkların ve televizyonun açık olduğunu farketti. Olumsuz birşey göremeyince lambaları söndürüp evine giden Hasan Ofli, sabah geldiğinde güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Güvenlik kamerası kayıtlarında işyerinde siyah bir gölge dolaştığını belirten Hasan Ofli, ne yapacağını şaşırdı. 13 yıldır burada işyeri olduğunu belirten Ofli, şöyle dedi: "24 personelimiz var. Gece ışıkların ve televizyonun kendiliğinden açılması üzerine üst kattaki evimden gelerek ne olduğunu baktım. Ancak, içeride kimse yoktu. Sabah güvenlik kamerası kayıtları incelediğimde gördüklerim ürkütücüydü. Işıklar, televizyon kendiliğinden açılıyor. Sonra kameranın önünde siyah bir gölge dolaşıyor. Ne olduğunu anlayamadık. Güvenlik kamerası firmalarına sorduğumuzda onlar da ne olduğunu anlamadılar. Kameranın önünden geçenin sinek veya başka bir böcek olamayacağını belirttiler. Açıkcası korktuk. Ne olduğunu da bir türlü çözemedik."

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu bir sinek yakında olunca bu tarz düşük kalitede kameralarda bu tarz canlılar bu fark canlılar burada olduğu gibi karartı olarak hafif bir şekilde gözüküyor....Fark ettiyseniz çok hızlı hareket ediyor bir sağ sol. Sinek gibi böcekler hafif ışıklı bir yer görsünler hemen dadanıyorlar ışığı seviyorlar yani :D:clapping:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sinek olabilir görüntü de benim aklıma takılan televizyon ve ışıkların kendiliğinden yanması...

Isiklarin yanmasi ve televizyonun acilmasi benim de ilgimi cekmisti ilk haberi okudugumda. Ancak video kaydinda bunu destekler bir goruntu mevcut degil- ya da ben goremedim. Dolayisiyla bana sanki sabah kayitlara bakarken o kararti gorulmus ve uzerine televizyonun acilmasi ve isiklarin kendiliginden yanmasi hikayesi giydirilmis gibi geliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

200'ün üzerinde kameranın olduğu bir işyerinde çalışıyorum ve bunun gibi görüntüleri hergün yakalıyoruz. Diğer arkadaşlarında söylediği gibi bu bir sinek yada ona benzer bir böcekten başka birşey değil. ki son karelerde hareketlerini takip ederseniz lensin alt kısmına doğru kayıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Isiklarin yanmasi ve televizyonun acilmasi benim de ilgimi cekmisti ilk haberi okudugumda. Ancak video kaydinda bunu destekler bir goruntu mevcut degil- ya da ben goremedim. Dolayisiyla bana sanki sabah kayitlara bakarken o kararti gorulmus ve uzerine televizyonun acilmasi ve isiklarin kendiliginden yanmasi hikayesi giydirilmis gibi geliyor...

hunharca tercüman olmuşsun düşünceme

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...