Ariakas Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2012 Samsun'da bir diş laboratuvarında bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerdeki ne olduğu anlaşılamayan siyah bir gölge, korkuya neden oldu. Video Linki: http://video.milliyet.com.tr//video-izle/Isyerinde-korkutan-goruntu-mqrSybiT1WcP.html 41 yaşındaki Hasan Ofli’ye ait işyerinde iddiaya göre lambalar gece kendiğinden yandı. Işıkların yanı sıra televizyonun da açıldığını fark eden Ofli, işyerinin üst katındaki evinden inerek ne olduğunu anlamaya çalıştı. Sesler üzerine içeride hırsız girebileceğinden şüphelenen Hasan Ofli, işyerine girdiğinde ışıkların ve televizyonun açık olduğunu farketti. Olumsuz birşey göremeyince lambaları söndürüp evine giden Hasan Ofli, sabah geldiğinde güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Güvenlik kamerası kayıtlarında işyerinde siyah bir gölge dolaştığını belirten Hasan Ofli, ne yapacağını şaşırdı. 13 yıldır burada işyeri olduğunu belirten Ofli, şöyle dedi: "24 personelimiz var. Gece ışıkların ve televizyonun kendiliğinden açılması üzerine üst kattaki evimden gelerek ne olduğunu baktım. Ancak, içeride kimse yoktu. Sabah güvenlik kamerası kayıtları incelediğimde gördüklerim ürkütücüydü. Işıklar, televizyon kendiliğinden açılıyor. Sonra kameranın önünde siyah bir gölge dolaşıyor. Ne olduğunu anlayamadık. Güvenlik kamerası firmalarına sorduğumuzda onlar da ne olduğunu anlamadılar. Kameranın önünden geçenin sinek veya başka bir böcek olamayacağını belirttiler. Açıkcası korktuk. Ne olduğunu da bir türlü çözemedik." 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 O kadar çok fake görüntü var ki hangisinin gerçek olduğunun hangisinin yalan olduğunu anlamamız çok zor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 paranormal aktivite Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PyRQ Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Bu bir sinek yakında olunca bu tarz düşük kalitede kameralarda bu tarz canlılar bu fark canlılar burada olduğu gibi karartı olarak hafif bir şekilde gözüküyor....Fark ettiyseniz çok hızlı hareket ediyor bir sağ sol. Sinek gibi böcekler hafif ışıklı bir yer görsünler hemen dadanıyorlar ışığı seviyorlar yani :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Kameranın üstüne sinek konmuş bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Vay be kamaranın üstüne sinek konmuştur gibi yorum yapılabiliyor büyük değişim var bu sitede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Haber için teşekkürler ama sinek gibi cidden ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 insan gözüyle görülemeyenlerin kamera veya fotolarda görülüyor olması hep ilgimi çekmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 sinek olabilir görüntü de benim aklıma takılan televizyon ve ışıkların kendiliğinden yanması... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 sinek olabilir görüntü de benim aklıma takılan televizyon ve ışıkların kendiliğinden yanması... Isiklarin yanmasi ve televizyonun acilmasi benim de ilgimi cekmisti ilk haberi okudugumda. Ancak video kaydinda bunu destekler bir goruntu mevcut degil- ya da ben goremedim. Dolayisiyla bana sanki sabah kayitlara bakarken o kararti gorulmus ve uzerine televizyonun acilmasi ve isiklarin kendiliginden yanmasi hikayesi giydirilmis gibi geliyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Evet bu da olabilir... Haberin daha ilgi çekici görünmesi için her şey yapılabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 maalesef. ondan sonra fake ile gercek, sap ile saman birbirine karisiyor, insan hic birine guvenemiyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2012 maalesef. ondan sonra fake ile gercek, sap ile saman birbirine karisiyor, insan hic birine guvenemiyor... Çok haklısınn.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 bende sinek diye düşünüyorum şu televizyon olayıda anlatanın kendi abartısı olabilir. çünkü bir görüntü görmüş ve bunun ne olduğu bilinmiyor kendiside sallar bişeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 200'ün üzerinde kameranın olduğu bir işyerinde çalışıyorum ve bunun gibi görüntüleri hergün yakalıyoruz. Diğer arkadaşlarında söylediği gibi bu bir sinek yada ona benzer bir böcekten başka birşey değil. ki son karelerde hareketlerini takip ederseniz lensin alt kısmına doğru kayıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Reklamın iyisi kötüsü olmaz bakkal amca kesinlikle çok ilgi çekici bir reklam yapmış oldu hemde bedavaya :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Isiklarin yanmasi ve televizyonun acilmasi benim de ilgimi cekmisti ilk haberi okudugumda. Ancak video kaydinda bunu destekler bir goruntu mevcut degil- ya da ben goremedim. Dolayisiyla bana sanki sabah kayitlara bakarken o kararti gorulmus ve uzerine televizyonun acilmasi ve isiklarin kendiliginden yanmasi hikayesi giydirilmis gibi geliyor... hunharca tercüman olmuşsun düşünceme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.