aliipek Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 9, 2012 Twilight serisinin son filmi Breaking Dawn Part 2 için yeni bir video yayımlandı. Twilight (Alacakaranlık) serisinin finali olacak olan Breaking Dawn: Part 2 (Şafak Vakti: Bölüm 2) için MTV Video Müzik Ödülleri 2012 gecesine özel bir tanıtım videosu yayımlandı. Son filmde yönetmen koltuğunda yine Bill Condon yer alırken Kristen Stewart, Robert Pattison ve Taylor Lautner başrolü üstlenecek. http://www.techno-labs.com/image/index/773/tw2v450.jpg Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 tüm dünyada 16 Kasım 2012 tarihinde vizyonda olacak. Ayrıca, Twilight’ın resmi Twitter hesabı geçtiğimiz ay 1 milyon kullanıcı barajını aşmayı başarmıştı. ded Kaynak : Techno-labs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Bugün izledim filmi çok hoştu, bir serinin daha bitmesine üzüldüm Hakkını vermişlerdi ama kitapta olmamasına rağmen filmde yer verilen sahneler çok dikkat çekiciydi. Mesela kitapta savaşıyorlardı gerçekten.. Ama filmde sadece Alice geleceği gösterdi Aro'ya. Bu sayede filmde bir savaş sahnesi yer almış oldu. Ama yapılacak şey miydi bize Carlisle'ın kafasının Aro'nun elinde kalarak öldüğünü göstermek?! Sonra Casper derken teker teker.. Bütün salon köpürdük gerçek olmadığını görünce, derin bir oh çektik Sonuç olarak kısa bir kitap da olsa ''Bree Tanner'ın ikinci hayatı'' nın da bir filmi çıkabilir. Evet, bunu bize çok görmesinler! http://img29.imageshack.us/img29/4844/breakingdawnpart22.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Uuu gitmek lazım buna kitabını yıllar yıllar önce okumuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NiSh Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Önceki filmi izleyip buna hemen gidiyorum. Saçmaladılar diye gitmemiştim süpersiniz teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cirkin Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Mükemmeldi hele o savaş inanılmaz güzeldi bizi ters köşe yaptılar resmen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 sonu ne kadar entrikalı bitsede güzeldi çoook güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.