Jump to content

Kabala - Güneş'in Birinci Tılsımı

ReaLPiLLS

Önerilen Mesajlar

Bu tılsım sayesinde Görkemli Shaddai’nin çevresinde yaşayan tüm varlıklar size uyacaktır. Bununla birlikte, bütün melekler adeta dizlerinin üzerine çökerek size saygı duyar.

*El Shaddai: Dağların Tanrısı

Bu tılsım, Başmelek Metatron’a atfedilen baş çizimini içerir. Tılsımın meleklere etki etme sebebi de buradaki Metatron figürüdür. Metatron Çehrelerin Prensi olarak da adlandırılır; Shaddai’nin vekili ve temsilcisidir.

Tılsımın her iki kenarında ‘’El Shaddai’’ ismi vardır.

Tılsımın çevresinde ise Latince olarak: ‘’Onun yüzünü görün, her ey O’nun tarafından yapılmıştır ve tüm varlıklar ona itaat etmelidir.’’ yazmaktadır.

http://3.bp.blogspot.com/_zoA-ZomYOKQ/R7qzSi8YASI/AAAAAAAAD1w/bPVhyL_jBzE/s400/sun-solomon.jpg

ALINTIDIR.

---------

Güneş’in İkinci Tılsımı

Bu tılsım, Güneş ile ilişkilendirilen varlıkların kibrini ve gururunu bastırmak için kullanılır

*Güneş ile ilişkilendirilen varlıklar doğaları gereği tamamen gururlu ve kibirlidir.

Tılsımdaki çarkın uçlarında Güneş’in mistik karakterleri bulunmaktadır.

Tılsımın çevresinde ise İbranice olarak dört meleğin ismi yazmaktadır.

Bunlar: ;

Shemeshiel,

Paimoniah,

Rekhodiah

Malkhiel.

http://www.oocities.org/dragons_nest_l/img/kos_f33.jpg

sirius tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güneş’in Üçüncü Tılsımı

Bu tılsım, Güneş’in ilk iki tılsımın sahip olduğu etkilerin yanı sıra; Krallık ve İmparatorluk edinmek, düşmanları kayba uğratmak ve özellikle tılsımın içerisinde on iki defa yazılmış olan Tetragrammaton Tanrı adı sayesinde ün ve şeref kazanmak için kullanılır.

IHVH adı yani Tetragrammaton Tanrı adı, on iki defa tekrarlanmaktadır.

Tılsımı çevreleyen ayet şudur: ‘’Benim krallığım sonsuza kadar süren bir krallıktır ve hükmüm çağdan çağa sürmektedir.’’

Güneş 3.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Güneş’in Dördüncü Tılsımı

Varlık daveti yapıldığında varlıklar görünmez bir formda olursa ve bu tılsımı açarsanız, bu varlıklar tılsımın gücüne karşı koyamayacaklarından dolayı hemen görünür olacaklardır.

Merkezde İbranice olarak IHVH ismi vardır ve yarıçapın çevresinde ‘Passage de Fleuve” olarak bilinen bir alfabenin mistik karakterleri vardır.

Tılsımı çevreleyen ayet şudur: ‘’Düşmanım görür diye gözlerimi ölümde değil uykuda ışıklandırdı ve onlara galip geldim.’’

http://e1208.hizliresim.com/10/6/bjkm4.jpg

ReaLPiLLS tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bunları bir kağıda çizip öylece etki mi edecek ? :D

Ritüelleri nerede bunların ? :)

Eksik bilgi vermeyin , boşuna konu kalabalığı yapıyorsunuz.

Uygulanacak ritüeli ehil olanlar, ki bunlar Kabalistler, hariç kimse bilmiyor. Onca sene sır olarak saklanmış ritüeller bunlar.

Ama tılsım yapımında kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Uygulanacak ritüeli ehil olanlar, ki bunlar Kabalistler, hariç kimse bilmiyor. Onca sene sır olarak saklanmış ritüeller bunlar.

Ama tılsım yapımında kullanabilirsiniz.

Ben de heyecanlanmıştım bi an , ama sonradan hayal kırıklığı .

Haklısın , kabalistler bilir sadece . Ama yine de bilgi verseniz önceden sadece bir çizim diye neyse , kolay gelsin .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben de heyecanlanmıştım bi an , ama sonradan hayal kırıklığı .

Haklısın , kabalistler bilir sadece . Ama yine de bilgi verseniz önceden sadece bir çizim diye neyse , kolay gelsin .

Yazımı dikkatli okuyunuz bu semboller sadece ritüel için değil tılsım, mühür ve siğillerde' de kullanılır.

Nasıl tılsım siğil vb. yapıldığını ileride boş zamanım olduğunda paylaşıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bunlar için tılsım yerine "pentacle" ismi kullanılır. Ayrıca bu pentacleların olduğu kitap serisinde tılsımların nasıl yapılacağı "en ayrıntılı" biçimde anlatılıyor. Sanırım paylaşan arkadaşın ingilizcesi yetmemiş onları çevirmeye. :) Kabala eğitimine gerek yok yani bunları yapabilmek için, tek gereken doğru teknik. Fakat tılsımlarda (kasti ya da değil) bir çok eksiklik ve yanlışlık var haberiniz olsun :) Düzeltilmemiş halleri yoksa kullanmamak daha hayırlıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bunlar için tılsım yerine "pentacle" ismi kullanılır. Ayrıca bu pentacleların olduğu kitap serisinde tılsımların nasıl yapılacağı "en ayrıntılı" biçimde anlatılıyor. Sanırım paylaşan arkadaşın ingilizcesi yetmemiş onları çevirmeye. :) Kabala eğitimine gerek yok yani bunları yapabilmek için, tek gereken doğru teknik. Fakat tılsımlarda (kasti ya da değil) bir çok eksiklik ve yanlışlık var haberiniz olsun :) Düzeltilmemiş halleri yoksa kullanmamak daha hayırlıdır.

Doğru söylüyorsunuz , mesela ben kendim araştırdım , buldum. Jupiter günü saati vs.. falan herşeyi açıklıyor. İyi oldu benim için :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sadece "resmin url sini kopyala" yaparak bile kitabı bulabilecek durumda olunduğunu bile bile kitap adını söylemek bence kişilerin "araştırmacı ruhuna" ve "zekalarına" büyük bir hakaret olur. O bakımdan; herkese araştırmalarında kolay gelsin ve "armut piş ağzıma düş" mantığı tüm zihinlerden uzak kalsın diyerek iyi dileklerimi iletip mesajımı burada sonlandırıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konuyla ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Lütfen bir daha konuları dağıtıcı mesajlar atmayınız, tekrarında ceza verilecektir. İsteyen ilgilenir isteyen ilgilenmez, bu tür mesajlar konu bütünlüğünü dağıtmaktadır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lütfen bir daha konuları dağıtıcı mesajlar atmayınız, tekrarında ceza verilecektir. İsteyen ilgilenir isteyen ilgilenmez, bu tür mesajlar konu bütünlüğünü dağıtmaktadır.

Amacımın bu olmadığını bilmeniz lazımdı. Tabi göreceli bir laf, size hak veriyorum. İyi günler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...