Sailor Str Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2012 Mesela farklı varlık tiplerinin bulunduğu gezengelerin koruyucu savaşçıları var mıdır?ve de gezegen savaşları? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Mesela farklı varlık tiplerinin bulunduğu gezengelerin koruyucu savaşçıları var mıdır?ve de gezegen savaşları? nick entry uyumu, onu geçtim sanmıyom eğer final fantasy tarzı bi evrende yaşıyo olsaydık yada dragon ball belki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Uzay oldukça büyük, bir yerlerde elbet vardır. Bizler de gezegen koruyucularıyız aslında. Şimdilik kendi hayatlarımız için koruyoruz tabi "İlk defa olmak üzere, kendimiz ve gezegenimizin kaderine hükmedecek gücümüz var." demişti Carl Sagan. Sailor Moon bu kadar etkiliyor mu insanı ya? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Uzay oldukça büyük, bir yerlerde elbet vardır. Bizler de gezegen koruyucularıyız aslında. Şimdilik kendi hayatlarımız için koruyoruz tabi "İlk defa olmak üzere, kendimiz ve gezegenimizin kaderine hükmedecek gücümüz var." demişti Carl Sagan. Sailor Moon bu kadar etkiliyor mu insanı ya? tam kurtulduk derken seneye bida başlıcakmış yeni bölümleri öyle duydum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Ben de kendime acaba Dijital Dünya var mıdır diye soruyorum hep. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Ben de kendime acaba Dijital Dünya var mıdır diye soruyorum hep. sanal gerçeklik olsaydı matrix tarzı olabilirdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Sailor Moon şimdiye kadar izlediğim en güzel animelerden biri aslında. Yine de yalnızca bir anime, gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nova Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2012 Sailor Moon şimdiye kadar izlediğim en güzel animelerden biri aslında. Yine de yalnızca bir anime, gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum. belkide alt yada üst dünyada koruyucu bi kişi vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sailor Str Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Arkadaşlar o sadece bi anime deil anlatılmak istenen çok derin anlamların yüklü oldugunu düşünüyorum.mesela reenkarnasyonun olduğunu,ay da ve diğer gezegenlerde yaşam olduğunu çocukların bilincineaktarma çabası var en basitinden.senaristi fln araştrdım ama pek bi bilgi bulamadm hakkında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 asthar sheran gibi mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sailor Str Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 asthar sheran gibi mi ? Gibi gibi..Birtakım mesajların empoze edildiğini düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.