SihirliEnerji Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2012 (düzenlendi) hangi çakranın zayıf veya güçlü olduğuyla ilgili bir internet testi. adım adım soruları cevapladıktan sonra mailinizi yazıyorsunuz ve cevap oraya geliyor. 4 dakikada sonucu öğrenebilirsiniz. tabiki gerçek çakra çalışmasının yerini tutmaz ama en azından bir fikir verebilir. buraya tıkla --------- belkide bu sonucu görmek iyi hissettirmiştir CHAKRA TEST RESULTS FOR SIHIRLIENERJI YOUR Root Chakra is STRONG YOUR Sacral Chakra is STRONG YOUR Personal Power Chakra is STRONG YOUR Heart Chakra is STRONG YOUR Throat Chakra is STRONG YOUR Intuitive Chakra is STRONG YOUR Crown Chakra is STRONG - - - -- - - - elimden geldiğince çevirmeye çalıştım.. Adım 1 Bu dünyaya ait değilmişim gibi hissediyorum. Kendime bakmak için başkalarından izin almam gerekiyor gibi hissediyorum. Para harcamaya isteksizim, tükenmiş durumdayım. Adım 2 Gün boyunca sık sık suçluluk yaşayabiliyorum. Ağlamaya korkuyorum. Gözyaşlarımı bastırıyorum çünkü zayıf görünmek istemiyorum. Yalnız vakit harcama zevkini zor buluyorum. Adım 3 Şartlarımı değiştirmek için sık sık güçsüzlük hissediyorum. Başkalarına gücümü vermeye ve kendimi ikinci sıraya koymaya eğilimim var. Güçten korkuyorum. Güçlerini kötüye kullanan bir sürü insan görüyorum ve onlar gibi olmak istemiyorum. Adım 4 Aşka layık olduğumu hissetmiyorum. Affetmekte zorlanıyorum. Kendimi takdir etmekte ve aynaya bakmakta zorlanıyorum. Adım 5 Düşündüğümü ve hissettiklerimi söylemekte zorlanıyorum. Başkalarının duymak istediğini düşündüğümü söylemeye eğilimliyim. Diğer insanların beni duymadığını hissediyorum ve açıkça fikirlerimi ifade etmekte zorlanıyorum. Adım 6 Hayatımı şu anda olduğu gibi herhangi farklı bir şekilde görmekte zorlanıyorum. Bazı şeyler asla değişmeyecekmiş gibi hissediyorum. Herhangi bir ruhsal yanıtlar ve rehberliğe sahip gibi hissetmekte zorlanıyorum. hepsi bana bulanık görünüyor. Sık sık baş ağrısıyla karşılaşabiliyorum. Adım 7 Kaybettiğimi hissediyorum ve manevi yolda daha fazla rehberlik istiyorum. Göklerin bana kapalı olduğunu hissediyorum, ilham almakta zorlanıyorum. Kendi başıma yaşıyorum gibi hissediyorum, Dualarımın ve meditasyonlarımın yüksek bir güç tarafından kabul görmeyeceğini hissediyorum. Eylül 14, 2012 SihirliEnerji tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 YOUR Root Chakra is WEAK YOUR Sacral Chakra is STRONG YOUR Personal Power Chakra is WEAK YOUR Heart Chakra is STRONG YOUR Throat Chakra is STRONG YOUR Intuitive Chakra is STRONG YOUR Crown Chakra is STRONG Sonuç böyle çıktı.. Hiç meditasyon ve çakra açma teknikleri uygulamadan iyi bir sonuç doğrusu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
electronicalev Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 benim o kadar berbat çıktı ki paylaşmak istemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 İngilizcesi iyi bir arkadaş her cümleyi çevirip yazabilirmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Devilish Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Kalp çakrası zayıf, boğaz çakrası kapalı. Eskiye göre iyidir iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Your Root Chakra is Closed Your Sacral Chakra is Closed Your Personal Power Chakra is Closed Your Heart Chakra is Weak Your Throat Chakra is Weak Your Intuitive Chakra is Weak Your Crown Chakra is Closed .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ticey Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Sanırım ki hepsi açık .Güzel bir çalışma olmuş .teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.