Ariakas Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2012 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=bXgYohD4Lx0&feature=youtu.be Olay 13. saniyeden sonra gerçekleşmekte. Yorum sizin. Mayıs 29, 2013 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 sanki yeni bir film için viral marketing yapıyorlar. İlginç tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jestem Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Görüntüde sonradan düzenleme olmadığı belli. Şaşırdım doğrusu, çünkü çok gerçekçi. Kurtaran ' varlık ' sonradan hiçbişey olmamış gibi gidiyor elini kolunu sallaya sallaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptahba Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 zaten o yüzden viral dedim o hızla gel adamı kurtar aynı hızla yokolurdum ben olsam sanki, öyle fit fiti sekerekten uzaklaşmazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Burası çok garip 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 tırstım be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Biz olsak pestile döneriz. Adamı paranormal varlık kurtarmış. Adalete bak Düzenleme: Umarım gerçektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
firstmoon Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Hiiiii süperman gibi bir şey bu bence süper güçleri var kurtarılanda hiç duuur nereye gidiyorsun kahramanım benim falan demiyor, ileride başka kamera yokmuymuş acaba nereye gitti not: biz olsak küüt diye çarpmıştı hiç kurtaran olmasın zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Şimdi anlyorum Çin nüfusunun neden 1 milyar 347 milyon kişi olduğunu... Ölen yok ki azalma olsun :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 aklıma Iam number four(ben 4 numara) filmi geldi:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 bana bir filmden alıntı gibi geldi gerçekçi değil... özelliklede kameranın mükemmel çekimi insanı merak ettriyio... nasıl bir kamera bu kadar insan üstü enerjiyi bozulmadan çekebilmiş ki? ama en iyisini benim gözümde national geographic hayalet avcıları bilir! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Temmuz74 Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 bisikletli adamın görüntüde birkaç saniye gölgesi kalıyo .Montaj yapılmış bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 “UFO Sightings Daily” isimli sitede yayınlanan bu videoyu milyonlarca kişi tıklarken, tartışmaları da beraberinde getirdi. Çin'deki bir güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, bisikletiyle yolda ilerleyen kişi, hızla gelen kamyonun altında ezilmek üzereyken, "ışık hızıyla olay yerine gelen biri" tarafından kurtarılıyor. IŞIK PATLAMASI Profesyonelce montajlanmış izlenimi veren videoda, ışık patlaması olduğu sırada ekranda görülen saatte herhangi bir duraksama veya kopukluk gözlenmiyor. Sitenin koordinatörü olan UFO araştırmacısı Scott C. Waring ise görüntüdeki olayın gerçekten yaşanmış olabileceği görüşünde. Esrarengiz kahramanın el, ayak ve yüzünün parladığının görüldüğünü ifade eden Waring, "Bu insansı yapıdan ışığa geçişin ardından tekrar insansı hâle dönüşümden kaynaklanan bir etki. Olay yerinden ayrılırken, yüzünü ve ellerini nasıl sakladığına dikkat edin" dedi. Video Nasıl Bulundu? NASA'nın bilgisayar sistemlerini hackleyen Gary McKinnon, ABD hükümetine teslim edilmeden önce son kez evi İngiltere Yerel Polisi tarafından kontrol edildi. McKinnon'ın evinin tavan arasında saklanmış bir disket polis memuru David Lecter tarafından bulundu. Disketi bulan polis memuru, ifadesinde disketi inceleme için siber suçlar dairesine teslim etmeye gittiğinde, önemli bir incelemeye tabii tutulmadığını ve kendisine "Önemli bir delil değil." denilerek disketin iade edildiğini bildirdi. Bunun üzerine disketi kendi ev bilgisayarında açan Lecter, bulduğu ilginç videoyu "Nasıl olsa önemli bir delil değilmiş." diyerek internette paylaştı. Bunun üzerine polis memuru derhal tutuklanarak ABD hükümetine teslim edildi. Siber suçlar daire başkanlığı hakkında da soruşturma açıldığı belirtiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 VAllaAntares35 arkadaşımız çok güzel bir kareyi paylaşmış. Bende aynı şekilde kare kare izledim. Pek bir falso göremedim videoda. Ancak video teknikleri çok gelişti. Üstelik bu bir de mobesse kamerası yani çözünürlüğü çok düşük. Böyle bir kamerada görüntü hilesini farketmekte çok zordur. Çünkü videonun akış hızı yani saniye başına düşen kare miktarı çok az. Bu aralarda birsürü efekt eklenebilir. Başarılı bir çalışma diyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 (düzenlendi) After Effect programı ile yapılmış bir çalışma.Gibime geldi belkide gerçektir Eylül 23, 2012 aliipek tarafından düzenlendi renk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Sahte, montajlı bir videonun NASA sistemlerinde gizli dosya olarak saklanmasının mantığı ne, açıklar mısınız? Sahte olsaydı video ortaya çıktıktan sonra ABD bu kadar yaygara çıkarmazdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Temmuz74 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 gizli dosyaysa nasıl ortaya çıkmış? vikiliks'in büyükelçilerin maillerini hacklediği gibi mi:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Hayır, biraz araştırırsanız bulursunuz, gerçi yukarıda da gerekli haberi paylaşmıştım ama... Gary McKinnon adında otistik bir hacker tarafından hacklenmiş. Otistiklerin ne kadar zeki olduklarını bilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umbraetalpha Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 montaj falan olmasın yahu tırstım... çok ilginç gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 gerçekse bile o adamı kurtarmasının nedeni ne ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 sizcede biraz tuhaf değil mi? Tam da kameranın ortasında görüntü oluşuyor.Geçen taşıt sonunda dahi kameradan çıkmıyor. Güzel bir senaryo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dikili Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 gölge nasıl kalıyor orada yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 gerçek olabileceği yönünden bakıyorum. yerlere bakılırsa arabanın fren izleri görünüyor. araba motora çarpmadan önce sağdan bir ışık geliyor. sonra ise sağ üstte yerin içinden bir ışık çıkarak motor sahibi ve o varlık çıkıyor. varlığın gelişi ışık hızı ama gidişi ışınlanma gibi. ama anlamadığım konu varlık neden normal olarak gidiyo ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 ürperdici ve ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 ellerıyle yuzune dıkkatlı bakın. sahte veya gercek enazından mutlu son bı can kurtulmus Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.