TahreS Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2012 Herkese iyi günler.Ben kamera alıcağım ama ne alıyım hiç bir fikrim yok http://www.spatyom.com/images/smilies/wacko.gif Teknosada gördüğüm 2 çeşit kamera var. 1.si Nikon Coolpix L310 2.si Fujifilm s2995 madi durumum 600 tl ye kadar yetiyor ve dijital istemiyorum yani eğer bunların fotoğraflarına bakarsanız ne istediğimi anlıcaksınız.Ben güzel görüntü video ve kolay bir şey istiyorum tabi zamanla öğrenirim.Hangisini alıyım kararsız kaldım.Teknosada'ki ler bilirsiniz hep daha pahalı şeyi satmaya çalışır ama ne alıcağımı bilmiyorum eğer 600 tl ye kadar böyle yani görünüşü böyle olan (dijital olmayan) bir fotoğraf makinası varsa önerebilirsiniz.Şimdide herkese iyi günler. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pandora Poe Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ben çok anlamıyorum ama en çok nikon ve canon'u duyuyorum ki çoğu arkadaşım nikon kullanıyo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 O arkadaşlarından bende'de var Onlar milete hava atmak için alıyor ve fark ettiysen kamerayla aynada çekiliyolar Yani nikonu duydular mı ooo iyi ama bilmiyorlar ne alıcaklarını yani onlar hava atmak için alıyolar veya zengin biridir en iyisini alır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pandora Poe Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 yok hayır okuyan arkadaşlarım var fotoğraf:D normal ay sandalye çektim sanatçıyım diyenlerden bahsetmiyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 digital olmayan diyorsun da bahsettiğin makineler digital farkındasın degil mi ? compact istemiyorum demeye çalıştığını varsayıyorum.. Bahsettiğin fiyat aralığında ve yeni başlayan biri olarak nikon ya da canon ile başlama derim. Çünkü giriş sınıflarında nikon ve canon bana göre oldukça yetersiz..Fujifim'in Finepix s2995 modelini tavsiye ederim piyasa fiyatı 550 tl civarı.. online satış yapan sitelerden daha da ucuza bulabilirsin (örn. Hepsiburada vs) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Makineleri neye göre seçtin bilmiyorum ama umarım megapiksel, zoom gibi şeylere bakarak seçmemişsindir. Fujifilm bence de orta seviye DSLR makinelerde iyidir ama çekim ayarlarını kendin yapmayacaksan bir şey ifade etmeyecektir hangi makineyi aldığın. Eşi dostu çekerim, doğum günlerini kaydederim falan diyorsan istediğini alabilirsin farketmez. Fotoğrafçılıkta ilerleyeceğim, enstantenedir, diyaframdır, alan derinliğidir öğreneceğim diyorsan da yine farketmez bence hangisini aldığın. Deneyim kazanır, başlangıç seviyesinden sonra ileride daha gelişmiş bir makine almaya karar verdiğin zaman düşünürsün hangisini alsam diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Zaten teknosa'da çalışanlar bana fujifilm'i felan öner di adam kamerayı+elini sallıyo çekiyo dağınık felan çekmiyo biraz ayarları var karış ama çok beğendim onu alıcam kısmetse ve ben kamerayı öğrenmek için alıcam ilerlemek için ve fotoğrafçılık için yani arkadaşlarımı çekicem vs. öyle düğüne felan gitmeyeceğim.Ama yorumlarınız için saolun iyi günler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Biz telefon kamerası kullanıcılarıyız valla Telefonun kamerası yetmiyor mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Fujifilmlerde sensör çatlaması ve uzun kullanımlarda kumlanma problemi olduğu söyleniyor. Verdiğin makinede de fabrikasyon hatası mevcut. Donanımhaber de araştırırsan bir çok kişi makinenin kapatıp tekrar açın hatası verip durduğunu, çözemediklerini dile getirmişler. Benim sana tavsiyem üstüne azcık daha para koyarak en azından 2. el bir canon 450d almandır. Çekim sayısına dikkat et Ha yok illa bunlardan birini alacağım diyorsan nikon tercih et. Nikon Coolpix L310 annem kullanıyor ve gayet memnun. Bende ara ara büyük makine taşıyamayacağım zaman onu alıyorum yanıma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Biz telefon kamerası kullanıcılarıyız valla Telefonun kamerası yetmiyor mu Sen benim telefonumu gör ondan sonra konuş ahahaha :D:D Telefon kamerasıyla manzara resmi vs. çekemiyorum yani iyi verim alamıyorum o yüzden istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Başlangıç aşamasındaysan fujiyi, ama biraz deneyimim var diyorsan nikonu tercih et derim... *Bir fotoğrafçı olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crawley Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Fotoğraf çekip napıcaksın ki Önemli olan beynine kaybedilmek falan filan. Tamam tamam kabul felsefe yapamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sorcha Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Ben filmli makinelerle başladım . Acemiliğimi fujifilm ile attım , eğer öylesine bir heves ise fazla para verme yok değil bildiklerime de birşeyler katmak istiyorum dersen de nikon D90 ya da canon 650D yi öneririm . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheJagLess Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 bende canon eos 600d var gayet memnunum ama senin verdiklerinden nikon daha iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serinumara Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Eski bir Kodak kullanıcı olarak söyleyeyim; Kodak, Fujifilm gibi firmalar film üretiminin bittiğini fark edip dijitalde şansımızı deneyelim diyenlerden. Hiç bulaşma derim. Ben Kodak'ı aldığımda 2008 yılıydı ve inanılmaz problemler yaşadım. Şimdi Canon Eos 1100D aldım daha birkaç gün önce. Bence biraz sabret SLR makine alırsan başlangıç için ucuz da olsa daha işlevsel ve öğretici olur. Diğerlerine para vermeye bile değmez. Yeni nesil telefonlarla aynı kalitede neredeyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.