acd Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2012 Arkadaşlar size önerim kulaklığı takın,yatağa uzanın rahatlayın ve sese göre moda girin(sesi dinleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız.)Wild tekniğini öneriyorum ben ama siz bilirsiniz. https://hotfile.com/dl/171854328/336058a/LucidDreaming.mp3.html Alıntıdır:https://www.facebook.com/LucidRuya/posts/444811545557271 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ben Lucid oluyorum ama Kontrol edemiyorum edemeyince Kabusa Dönüşüyor Canlı Kabuslar ıyyyyy Kaçıyom Sürekli Bilinç altım çok dengesiz ))))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sailor Str Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Dosya hata verdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Moda sokan ses dosyası diye başlık mı olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ben Lucid oluyorum ama Kontrol edemiyorum edemeyince Kabusa Dönüşüyor Canlı Kabuslar ıyyyyy Kaçıyom Sürekli Bilinç altım çok dengesiz ))))) İlk önce rüyayı kontrol etmeyi değilde rüyada kendini kontrol etmeyi dene --------- Moda sokan ses dosyası diye başlık mı olur Yaptım olacak. --------- Dosya hata verdi Dosya sağlam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Lucid rüyaya yardımcı olur mu bilmem ama Vietnam ormanlarında helikopter yolculuğu yapan bir Amerikan askeri gibi hissetmenizi sağlayabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Lucid rüyaya yardımcı olur mu bilmem ama Vietnam ormanlarında helikopter yolculuğu yapan bir Amerikan askeri gibi hissetmenizi sağlayabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rufus7 Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 alın http://www.youtube.com/watch?v=6R7jSfLpk7Y dinleyin yine moda girin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Lucid rüyaya yardımcı olur mu bilmem ama Vietnam ormanlarında helikopter yolculuğu yapan bir Amerikan askeri gibi hissetmenizi sağlayabilir. O helikopter ya da tren sesi beyni harekete geçiren bir frekans yaydığı ve dediğin gibi insana hayal etmeye zorladığı(aslında ben onu tren diye benimsemiştim:) ) için wild tekniği ile beraber yapılınca şahane oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TriLi Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 paylaşım için teşekkürler ama şahsi görüşüm I-Doser ve bu tür dosyaların sadece placebo olduğu yönünde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 paylaşım için teşekkürler ama şahsi görüşüm I-Doser ve bu tür dosyaların sadece placebo olduğu yönünde Görüşüne saygı duyuyorum ama i-doser'ın ispatlanmış ses dosyaları mevcut,deneklere frekanslar dinletilir ama dinledikten sonra ne olacağı söylenmez,sadece dinlemeleri söylenir ve denekleri %92 si dozun etkisini yaşarlar yani doz gerçek olması gereken etkisini. --------- Beyin frekanslarını etkilediği bilimsel ispatlı ayrıca. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Görüşüne saygı duyuyorum ama i-doser'ın ispatlanmış ses dosyaları mevcut,deneklere frekanslar dinletilir ama dinledikten sonra ne olacağı söylenmez,sadece dinlemeleri söylenir ve denekleri %92 si dozun etkisini yaşarlar yani doz gerçek olması gereken etkisini. Beyin frekanslarını etkilediği bilimsel ispatlı ayrıca. Ya ben en az 5 dosyayı ayrı ayrı dinledim.Ama hiçbir etkisi olmadı, sadece uyanıkken vücudumun biraz karıncalandığını hissettim o kadar.. Bende mi sorun var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zalea Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 (düzenlendi) Beyin dalgalarını düşürmek için nefes tekniklerini uygulayabilirsiniz. Meditasyon sırasında sesler duyabiliyorum ya da net olmayan görüntüler görebiliyorum. Ama meditasyondan lusid rüyaya geçmeyi denemedim. Astral projeksiyonu deniyorum. Gece saat 4 ten sonra gördüğüm rüyalar daha canlı ve net oluyor. Çalışmalarınızı o saatte yapmanızı şiddetle öneririm. Bu sayede birkaç gün önce lusid rüyayı başardım. Yılda birkaç kez başarıyorum. Hergün, her hafta lusid rüya görebilmek için ya doğuştan yetenekli olacaksınız ya ilaç kullanacaksınız ya da ülkemizde yasak olan bazı otları. Müziklerden mucize beklemeyin. Bazı insanlar ot yazmama kızıyor, ki ben kullanmadım ama işe yaradığını yabancı forumlarda okudum. Herkes bilgisini saklarsa forumun bir anlamı kalmaz. Eylül 15, 2012 Zalea tarafından düzenlendi Ek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrex55 Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 (düzenlendi) I-doser dinleyinde görün zakkoyu benden size tavsiye oyle garip sesler fln sakın dinlemeyin kafayı yersiniz bırak ruyalari akışına .... mamax ne dünyayı ele geçirme hissi mi Eylül 15, 2012 sirius tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Ya ben en az 5 dosyayı ayrı ayrı dinledim.Ama hiçbir etkisi olmadı, sadece uyanıkken vücudumun biraz karıncalandığını hissettim o kadar.. Bende mi sorun var? Olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sawyer0606 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 dosya hatalı aga. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KemStruo Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 çok enteresan sesler var sağolasın ben mod olsam konuyu silerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Stanly Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2012 i-doser ole ard arda dinlenmez 2 defadan sonra bi reset dinliceksiniz sonra bi gun hiç dinlemiceksiniz dinlerkende sonuna kadar dinliceksiniz yarıda kesmek yok ve bi yere uzanın gozlerınızı kapayın kulaklık takılı olsun arkadasınız veya biri acsın sessizce sizi izlesin bunun diger çeşitleride var uyanıkken hayal gorduruyor gulduren var uyku getıren cesıtlerı bol alkol falan ne ararsanız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.