karkanya Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 15, 2012 Madem ki Gnoxis de frp ile ilgilenenler var bende gördükçe duydukça istanbul ankara izmir eskişehir gibi yerlerdeki etkinlikleri duyurmayı görev bilirim:) burdaki listeyi etkinlikler oldukça güncelleyeceğim. çoğu etkinlik grubunun internet sitesi olmadığı için düzenli olarak facebook linklerini veririm o.o şimdilik gözüme çarpan grupları tanıtmakla başlayayım Wizard Of İstanbul her ay düzenli olara frp organize eden bir grup kendileri sevilir sayılır artık bilmeyende yok onları zaten. http://wizardsofistanbul.com/ Ankaradan yeni bir oluşum var ya da ben yeni duydum http://www.sonpazar.org/ boardgame severler içinde itü nün şöyle bir klübü var http://www.facebook.com/itubogami yeni bir sistem yeni bir oluşum. türkiyede şu anda kendilerini duyuran bu arkadaşlar da her ayın 2. haftasında etkinlik organize etmekte ve workshop düzenlemekteler http://www.facebook.com/pfstr bakalım aklıma gelen başka neler var henüz bir etkinlik açmamış olan üniversite grupları mevcut yıldızCON (İstanbul-Yıldız Teknik) FrogCON (Ankara-Bilkent) TechCon (İstanbul-İTÜ) YUCON (Yeditepe) bunların haricinde denk geldiğim gördüğüm etkinlik bilgilerini düzenli olarak paylaşıcam umarım birilerinin işine yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2012 Siteye "geri dönüş" diye ben buna derim Güzel konu hoşgeldin tekrar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Vuhuu teşekkür ettim boogee bey sizin için izmirde dönen her türlü etkinliği özellikle yazıcam ve gitmediyseniz o etkinlik gruplarına sizi ispiklicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HayatNehri Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 İzmirde hiç yok mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Ankarada olması sevindirdi paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2012 İzmir de de etkinlik var elbette ama yakın zamanda sayfası açılan yok gördüğüm anda ekleyip bilgilendiricem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2012 yarın kule de oyun tanıtımı var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2012 Birileri İzmir demişti değil mi? İzmir'in frp grubu Kule Sakinleri çoktan kendilerini göstermeye başlamış bile ^^ Buradan Kule sakinlerinin grubuna ulaşabilir ve takip edebilirsiniz:) bunun dışında yakın zamanda etkinliklere başlayan gruplardan BoGami de düzenli olarak pzt günleri oyun oynatmaya başlamış daha öncede bahsetmiştim BoGami board game ve minyatür klübü ki üni klüpleri arasında henüz bir rakipleri yok Buradan sayfasına ulaşabili,r detaylı bilgi alabilirsiniz. Bunun dışında Marmara üniversitesi frp ve bilimkurgu klübüde etkinleşmiş ve frp buluşmalarına ayrıca film gösterimlerine başlamış durumda:) bu grubada burdan ulaşmanız mümkün Bu arada marmara üniversitesi Anime manga klübüde aktif ve aynı şekilde onlarda film gösterimi ve tanışma kaynaşma toplantılarına başlamış durumdalar:) buradan da onlara ulaşmak mümkün... bakalım başka neler var evet bu ayki WOİ de unutulmaması gerekenler arasında burdan etkinlik sayfasına ulaşabilirsiniz eh biraz daha değişik bir şey arayanlar için LARP Türkiye'nin kural ve tanışma toplantısını önerebilirim. hem Larp ile ilgilenen arkadaşların ilgisini çekebilir hemde böyle bir şey mi vardı yahu diyenler için yeni bir deyeyim olur burası burası! vee bitmedi! zombi walk severler için bodrumdan dolu dolu zombi walk haberi geldi! varsa bodrumdan birileri gidip uğramalı derim ben! zombileri de buraya alalım Ah bunlar yetmedi diyenler için frp ye doyamadım ben diyenler içinde Ankarada pathfinder grubunun tanıtım/tanışma etkinliği! 2 aydır İstanbul'da kendini tanıtan ekip artık Ankarada burdan göz atmanız mümkündür detaylara ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tsukikage Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Başlık bıraz eski ama olsun. İzmir sınırları içerisinde FRP etkinliği düşünen arkadaşlara duyurulur. Vampire Masquerade DM'i olarak görev yapabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hipnoz Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 FRP sever arkadaşlar İstanbul içinde d&d players handbook,monster manual,dm guide alabileceğim bir yer varmı?varsa neresi?birde d&d sistemi frp için hangi versiyonunu set almalıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.