acd Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2012 Lucid için yardımcı ses dosyası: https://hotfile.com/dl/172641794/fd3bfab/Lucid_Dream_Binaural-acd.mp3.htmltam 1 saatlik(en iyi yanlarından biri.)i-doser gibi beyne etki ediyor frekansı ile,i-doser gibi alışma süresine gerek yok bunda,sadece yatağınıza yatın rahatlayıp bunu dinleyin.Dinlerken telkin verin kendinize ya da tekniğinizi uygulayın(wild'i öneririm.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 bugün arkadaşım da lucid dream ses dosyası istemişti bende belki bulurum diye gnoxise girdim ve tamda istediğim çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 bugün arkadaşım da lucid dream ses dosyası istemişti bende belki bulurum diye gnoxise girdim ve tamda istediğim çıktı Yardımcı olduysam ne ala Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 mümkünse birde subliminal mesaj hali varmı o daha etkili alıyor (i doser biraz uzun) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acd Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 mümkünse birde subliminal mesaj hali varmı o daha etkili alıyor (i doser biraz uzun) Şuan en etkililerinden biri i-doser subliminalden daha etkili. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Near N Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 ben dün i doser i dinledim hiçbir halt olmadı ama önceden subliminali dinledim hergün aynı saatte çok yararı oldu ben gerçi önceden vardı indirmiştim sanırsam silindi ama şimdi arıyorum bulamıyorum ama tabi i doser bazılarına daha çok etki veriyor... ben ilk gates of hadesi dinledim gene hiçbir etki etmedi sadece plasebo etkisi yapıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.