AurorA Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2012 http://im.haberturk.com/2012/09/18/777532_ortasolhaber.jpg?1347977538 Paris'in göbeğindeki Zafer Çeşmesi'nin üzerine yazılan Kamil yazısı Fransızları şaşkına çevirdi. Châtelet’nin merkezindeki Fontaine de la Victoire’ın üzerine sprey boyayla yazılan yazı hâlâ silinmezken, bazı Türk turistler yazının fotoğrafını çekiyor. Fontaine du Palmier olarak da bilinen çeşmeyi Napolyon, kazandığı zaferlerden sonra yaptırmıştı. Haberturk ---- Bunu gündeme açmak içimden gelmedi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Efes'te "Duvarlara yazı yazmayın" diye duvara yazılan yazıyı gördükten sonra herşeyi beklerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 HAha Türk işi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Bu işe kamil seven adam nasıl tepki verecek acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Belki de kamil insan seviyesine gelmek için kafayı kıran bir insan yazmıştır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Blkide sadece iş olsun diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Tükiyede çoğu tarihi eserlerin üzerinde spreyle yazılmış yazılar gördüm ama buna nirvanaya ulaşmış mı desem ne desem bilemedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2012 Yaşasın kamil , kendini dünyaya tanıtmış , el yazısıyla hem de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Sanat sever arkadaşlar kusura bakmayın ama göbeğimi sallandıra sallandıra , günde iki paket sigara içmekten öldüğünden haberi olmayan boğazımın o kuruluğu ile öksürük krizine gire gire güldüm... Muhtemelen dialog sırasında birinin ''kim lan bu kamil'' demesi ve akabinde alkolün etkisi ve ''yazayım mı lan kamil diye '' demesi ile yazardın yazamazdın derken yazılmıştır. O sahneler de gözümün önüne gelince izninizle ben salyalarımı saça saça gülüyorum. ( Ne yapayım arkadaşlar yargılamayın beni kınamayın , ben karikatürle büyüdüm bunlar çok büyük ölçüde komik bir olaylar benim için yani ''kamil'' kelimesi-ismi her zaman ayrı bir komik olmuştur benim için) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2012 Sanat sever arkadaşlar kusura bakmayın ama göbeğimi sallandıra sallandıra , günde iki paket sigara içmekten öldüğünden haberi olmayan boğazımın o kuruluğu ile öksürük krizine gire gire güldüm... Muhtemelen dialog sırasında birinin ''kim lan bu kamil'' demesi ve akabinde alkolün etkisi ve ''yazayım mı lan kamil diye '' demesi ile yazardın yazamazdın derken yazılmıştır. O sahneler de gözümün önüne gelince izninizle ben salyalarımı saça saça gülüyorum. ( Ne yapayım arkadaşlar yargılamayın beni kınamayın , ben karikatürle büyüdüm bunlar çok büyük ölçüde komik bir olaylar benim için yani ''kamil'' kelimesi-ismi her zaman ayrı bir komik olmuştur benim için) Sakin ol abi öskürükten gitme:ermm: Az iç biraz az:wacko: Bu arada klavyemin üzerine ketçap mayonez karışımı damlamış. Şimdi sana yazacağım diye lappp diye parmağım oraya gitti. Tüm tuşları batırdım. Çok pasaklı bir kız oldum çooookk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.