KATA Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 8, 2007 abartılı olmakla bırlıkte umarım kırıcı olmamısımdır..samımıyete guvenerk yazdım... x=z y=z mescalin=soru ıcın gereklı duzenlemeler yapılmıstır.x ın z esıt olması öngörulmustur..aksı durumda x de z de y de uzaklastırılacaktır... cambaz=inanın yapmak ıcın kendımı hırpalıyorum surda..üstüme ıyılık saglık bu ne ya?..şak şak şak ..kölelerrrrr..alın götürün bu soruyu.... curse=kanka bosver birayla ıyı gıder:D depresive=x=z dıyorum ama y sımdı katalizör mu oluyor:rofl: archangel=söyle onlara patricia 'x=z' mistik= bir eşitliğin her ıkı yanındakı ıfadeler aynı zamanda birbiri yerıne kullanılabilir..bu durumda x yerıne y yazdıgımızda z nın x e esıt oldugu kolayca fark edılır...bu durumda asıl sorgulanması gereken noktanın aynı varlık ıcın bırden fazla ıfadenın kullanılabılırlıgıdır... rimmon= x=z dir...mantık dersınden hatılayacagınız gıbı x y ise;y de zise x z dir;) cruelty=cıvık... tuğba= tatlım tabıkı x esıttır z ama sımdı x den 3 tane mı oluyor? whitepower= x=z haydi kolay gele... hexagram= arkadaslara katılıyorum..isteyen ıcın pm ıle acıklayabılırım:) L4B= y burda dedikoducu kadın görevınde sanırım..paylasım ıcın sağol laykot=ben demedım o cocuk dedı..o dedıkı x ıle z aynıymıs fortuneller=kristal kureye bıle ıhtıyac duymuyorum:) x=z nickmickyok= tabıkı x=z:) malcomx= arkadaslara katılıyorum...bır oncekı konuda oldugu gıbı burdan hukumetı de kınamak ıstıyorum amoress=kata..cok düşündün mü 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 ahaha başarılı bi çalışma; bazıları tam oturmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 katılıyorum bazı üyeler için kesinlikle tam oturmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 begendıgınıze sevındım..konuyu actıktan sonra salak gıbı hıssetmıstım kendımı..moralım bozuk olsa da geyıgı yapıorum..afferım bana..5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 hehehuahua koleler alin bu kakatonigi iyice bi tedavi edin :D hehuahuahau... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 güzel yazmışsın eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2007 ne kadar yaratıcısın tebrıkler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 arkadaşlara katılıyorum başarılı bir açlışma,isteyenlere pm ile açıklyabilirim sağol katatonik,hoş çalışma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 güzel olmus .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 seven of spades....y nın kuruguınu at ,sımetrıgını al ..ıste x 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 seven of spades....y nın kuruguınu at ,sımetrıgını al ..ıste x Zuhahah yarıldım.Aynen böyle der evet:rofl::rofl::rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 :)olmus mu ? sevındım saol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 .. iki noktami falan da koymussun super olmus ya.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2007 seven of spades....y nın kuruguınu at ,sımetrıgını al ..ıste x :rofl: ........... süpersin kata.bazıları cidden cuk oturmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 yine hosgoruye siginarak tabi.. .. katatonik: x'i de kutsarim y'yi de kutsarim.. esitlikten z de nasibini alir.. o da kutsanir.. . losteirosss: hajim simdi x y'yse y de x oluyo ya.. z nin bu y'ligini da y nin x'ligine 7ermek gerek diye dusunuyorum.. ey7.. rimmon: arkadaslar bari matematigi karistirmayin su geyik muhabbetlerinize ya.. schezophreniac: hepsi harf degil mi bunlarin.. alayindan nefret ediyorum:mad: scarred: cildirmak uzereyim.. gercekten.. ne isi var bu konunun geyik bolumunde.. biraz dikkat arkadaslar.. konu matematik bolumune tasindi.. elesis: ne harfsin be x.. helal sana.. ensiferum13: bu denklemi cozebilir misiniz spawn: :rofl::rofl: hocam super bi denklem olmus!! :D:D:D eline emegine saglik!!!tesekkurler!!! sevgi ve saygilarimla!!! deus: x? piinar: ben ustumdeki uyeye x dicem :D istatistikcii: di mi kı.. ben de y diym o zaman pinar: de valla kız.. anladin sen onu istatistikcii: tabi tabi.. anladim ben onu pinar: diger baslikta sana meslek olarak y ligi secmistim.. istatistikcii: ay oyle mii.. kiyamam sanaa.. du ben de sana z diym o baslikta.. oradan devam edelim.. pinar: tamam .. nora: msnden devam etseniz:) ayrica bu x de daha once y ye esitlenmisti deus: x? diyorum.. x silent corpse: ne diyo bu deus.. x x diye.. felidae: x'sen x gibi davran.. y'ysen y gibi.. z de actirtmasin bana agzimi.. herkes icindekini yasasin.. x=x deseniz tebrik edicem x'i.. oldugu gibi gorundugunden oturu.. vhercle: x'e..de.. y'ye.. de.. tesekkur.. ederim.. aha.. caldim.. seven in.. noktalarini.. yine.. .. hernan cortes: forumun en x uyesi y miymis katatonik: ben x i kız saniyodum iyi mi ya deus: x? darkmoon1111: bu harflerden biri benim.. bilin bakalim hangisiyim.. actigim basliklardan bilmeniz lazim harfi.. coldhellangel: :rofl::rofl:suupper :clapping: efemera: olur sey degil.. x y'ymis.. bi bakin bakalim.. spawn: bu denkleme photoshopta biseyler yaptim arkadaslar.. bi bakin istege gore degistirebilirim olmazsa!! tesekkurler!! sevgi ve saygilarimla!! belfalas: :rofl:ilahi x.. hic beklemiyordum altinda boyle birsey cikacagini.. .. 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 seven supersın sen ya:D:D:D egıl alnından öpücem!!!yenı uyeler geldı renk geldı foruma:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 eskiler eskiler... ooof eski günler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 ehe.. baslik sahibinin begenmesine sevindim.. .. tesekkurler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 :rofl:mütevazılık üzerınde sırıtıyor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 :rofl:mütevazılık üzerınde sırıtıyor:D aa.. benden mutevazisi mi varmis ki.. hıh.. ve bir cumlemin daha celiskisinin icinde kaybolup gittigim andir bu an .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 walla seven kata elınıze saglık arkadaslar!:D:D:D:rofl::rofl::rofl: gece gece guldurdunuz ya benı baska bı sey demıyorum yaw:D:D::rofl::rofl: tsk! saygı ve sevgilerimle!!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 :rofl:tac da senındır kral da sensın abi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 :rofl:tac da senındır kral da sensın abi estagfurullah.. .. o kadar degil .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 scarred: cildirmak uzereyim.. gercekten.. ne isi var bu konunun geyik bolumunde.. biraz dikkat arkadaslar.. konu matematik bolumune tasindi.. Oradan bakınca bu kadar nazik ve medeni göründüğüme sevindim. Demek yutturabiliyormuşum. Eline sağlık. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2007 zuhahaha süpr olmuş çok uymuş kışılere:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.