ReaLPiLLS Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 19, 2012 PİRAMİT VE PİRAMİT ENERJİSİ Piramitle ilk tanışmam 6 yıl önce sadece merak ve hobi tarzında oldu. Onun ne olduğunu ve onunla neler yapılabileceğini hiç bilmiyordum. Hele hele şifa ve niyet konularında çalışılabileceğini hiç bilmiyordum. Piramiti yapmamı tetikleyen bir tek unsur vardı. O da rüyamda gördüğüm Üç tane top şeklinde yeşil ışık kürelerinin ahenkli bir şekilde hareket edip birbirleri arasında yer değiştirmesi ile oluşarak meydana gelen piramitti. Web sayfalarından edindiğim bilgiler doğrultusunda ölçülerine karar verip, bakır borulardan metal bir piramit yaptım. Piramidi iş yerimin en güzel yerine koydum. Görsellikten başka bir işe yarayacağını bilmeden. Bio enerji ve EFT uygulayıcısı olduğum için her gün seanslarımda şifa verdiğim birçok insan geliyor ve onlara çalışıyordum. Gelen herkes piramidi soruyor ve beğeniyorlardı. Aksesuardan hiçbir farkı yoktu. Şifa seanslarımdan birinde bayan hastaya çalışırken, dışarıdaki bekleme odasında bayanı şifa çıkışında almak için bekleyen kayınpederi her şeyin başlangıcı oldu. Şifadan çıktım ve kendisi ile ilk defa tanıştığımda konumuz hemen piramitten açıldı. Gayet samimi ve cana yakın bir ifade ile “Evlat piramidi çok güzel yapmışsın, ama yanlış yapmışsın “dedi. Bu kadar emek verip yaptığım bir şeyin eleştirilmesi çok hoşuma gitmişti. Anladım ki karşımda işi bilen ehli bir kişi vardı. Bu kişi Üniversitede öğretim görevlisi olup ayrıca piramit konusunda çok uzun yıllar araştırma yapmış işini iyi bilen biriydi. Benden hemen, kağıt, kalem ve bir metre istedi. İşinin uzun süreceğini belirtip gelinini eve yolladı. Yaptığım piramiti metre ile ölçtü .Çok ince hesaplar yapıp İzmir’ in bulunduğu koordinatlarda ,enlem ve boylamlarda olması gereken gibi ölçüler belirledi.Yaptığım piramitin bakır boruları tekrar kesildi ve yeniden tam ölçülerinde daha düzgün bir piramit oluşturuldu. Gecenin geç saatinde işimiz bitmişti. Piramit Hocamın deyimiyle “çalışıyor muydu “, en önemlisi buydu. Hocam endişemi sezinleyip “merak etme evlat şimdi bunun içine bir bardak su koyacağız ve yarın sabah birlikte ne olacağını gözlemleyeceğiz” dedi. Suyu tam odak noktasına yerleştirip gittik. Sabah erken saatte buluşup piramide baktık. Suda mükemmel denilecek görüntüde bublle denilen inci tanesi gibi oluşan baloncuklar, tüm bardağın iç yüzeyine tutunmuşlardı. Suyun tamamı ile enerji dolu olduğu endişe taşımıyordu. Hocam bana bu sudan bir yudum alıp tadını değerlendirmemi istedi. Oldukça içimi yumuşak ve tatlıydı. Ama Masaru Emoto’nun felsefesi ile suyun kişiye özel ismine ve niyetine kodlanıp içirilmesi ile mükemmel sonuçları verdiğine daha sonraki çalışmalarımızda defalarca tanık olduk. Bunu bu gün bile hala sürdürüyor ve uyguluyoruz. Özellikle sonuçlarına tanık olmak isteyenler cilt sorunlarında bu enerji dolu suları kullanıp işlerliğini iyi biliyorlar. Bu olayların heyecanını yaşarken Bioenerji seansı almak için gelen ve Kanada’ da yaşayan 9 yaşındaki Cem görselliğimizi daha da renklendirdi. Cem “Ben piramitleri biliyorum. Okulda deney yapmıştık. Neticelerini size de göstereyim “dedi. Babası ile İzmir körfezinden aldıkları berrak olmayan deniz suyunu iki pet su şişesine doldurup getirdiler. Cem, deniz suyu dolu bir pet şişeyi piramide yerleştirdi. Diğerini de piramitten en uzak köşeye koydu. 24 saat beklememizi istedi. Ertesi gün pet şişeleri kontrol ettik. Piramidin içindeki şişedeki su normal çeşme suyu niteliğindeki su kadar berraktı. Şişenin dibinde oluşmuş, aynı akvaryumdaki balık dışkısına benzeyen silindir şeklinde siyah parçacıklar vardı. Diğer şişeyi de kontrol ettik. Piramidin içindeki şişe kadar berrak değildi, hafif bulanıktı. Dibinde ise çökelmiş çamur posası gibi birikim vardı. Biz bunları kontrol ederken Bioenerji seansı almaya gelen bir başka kişi de izliyordu. Ve bizim çalışmalarımızı gözlemleyip “saçmalamayın, iki şişeyi de çalkalayın ikisi de ilk durumlarına döner” dedi. O kişinin söylediğini dikkate alıp iki şişeyi de çalkaladık. Sonuç daha da şaşırttı. Piramit içindeki su aynı berraklıktaydı bulanmamıştı ve dibindeki parçacıklar duruyor, hiçbir şekilde karışmıyordu. Diğer dışarıdaki şişe ise çalkalanınca tamamen bulanmış ilk kirli görüntüsüne gelmişti. Daha sonra elma ve sebzelerle deney yaptık. Hepsi aynı sonuçlar veriyordu. Piramitin içine yerleştirdiğimiz elmanın yarısı dışarıdaki yarısına göre çok daha uzun yaşıyordu. Çiçeklerde de gözle görülür canlılık ve daha uzun süren dayanıklılık vardı. Bu olaylar, enerji almak isteyen bir kişinin içine rahatça uzanıp yatabileceği ve ona enerji çalışmaları yapabileceğimiz oldukça büyük, ölçülerden oluşan piramit yapmamızı sağladı.Hocamın öğrettiği şekilde Büyük bir piramit yaptık.Bu piramit iç içe geçmiş iki piramitten oluşuyordu.Enerji seansı almak isteyenlere bu piramitin içinde enerji vermeye başladım.Belirli sayıda seansların tekrarlanması ile Vücuttaki rahatsızlıkların hızla iyileşmesine tanık olduk.Ayrıca her yatan içerideki rahatlığı huzuru o kadar çok algılıyorduki daha uzun yatmayı istiyorlardı. Piramit içine yerleştirip bıraktığımız iyi damıtılmış gül suyunu,ciltteki leke , sivilce yada kırışıklıklar için bioenerji ve kristal taşlarla ile enerjilendirdiğimizde mükemmel neticeler verdiğini gördük. Bunun sonucunda ciltlerindeki sivilce ve lekelerin giderilmesi için kullananlardan artan bir talep oluştu. Ve halen isteyenler için Gül Sularını piramitte enerjilendirmeyi ve kendilerine ulaştırmayı sürdürüyoruz. Piramit öyle bir evrensel enerjiye sahip ki ,çoğu zaman beni ve bioenerji seansı alan kişileri içindeki mevcut elektrikle ve titreşim enerjisiyle okşayabiliyor. Elinizi değdiğinizde akımın sesini ve çıkardığı kıvılcımı görebiliyoruz. Bu aynı, araçtan indiğinizde sürtünmeyle oluşan statik elektriği hissetmeniz gibi bir şey. Piramite girerken, her şeyde olduğu gibi dilediğiniz NİYET çok önemli . Seans sırasında niyet ettiğiniz bir konu ile ilgili bir çok açılım kendiliğinden geliyor. Fiziksel ve ruhsal rahatlama ile çoğu kişi içinden çıkmak istemiyor. Piramitin merkezinde bulunan özel bir uzaktan kumandalı ampul aracılığı ile ,çakraların tüm rengini frekans olarak vücudunuza alıp hissedebiliyor, özellikle piramit içinde yapılan meditasyonlar farkını açıkça gösteriyor. Bu özellikleri yaşayıpta , bu piramitlere sahip olmak isteyenlere, evlerinde kullanabileceği ölçülerde içi içe geçmiş ahşaptan çift piramit yapıyoruz.Bu piramite sahip olanlar onun içine içtikleri suları ,çay ve kahveleri,yiyecek ve meyvaları yada şarapları yerleştirip mükemmel tada ve enerjiye dönüştürüyorlar Örneğin Piramidin, kahvenin acılığını giderdiği doğrumu derseniz tartışmasız evet derim.En sıradan şarap bile farklı bir tad alıyor asiti yumuşak bir içime dönüşüyor.Bu ahşap piramitleri kullanan arkadaşlarımızın geri bildirimlerinin hepsi mükemmel ve çok ilginç. Özellikle söylenenlere göre evcil hayvanlarda kedi ve köpekler daha canlı kimisi sürekli içinde uyumayı kimisi de yatacakları yerin üstüne asılan piramidin altında uyumayı tercih ediyormuş. O bölgeden ayrılsalar bile çok kısa süre sonra yine aynı noktaya yatıp daha huzurlu olduklarını belirtiyorlar. Görsel anlamda seans alan kişilerin çekilen resimlerinde tesbit edilen enerji ,diğer adı ile ORB lara rahatlıkla rastlanıyor. Bu sitede de gerek kendi piramitimde gerekse başka piramitlerde çekilen fotoğraflarla orbların yani enerjilerin tespit edildiğini göstereceğimiz resimlerde bunlara tanık olabilirsiniz. Piramit odasının kapısını her zaman kapalı tutuyoruz. Kapalı bir odanın havasızlıktan kaynaklanan oda kokusunu bilirsiniz. Bizim piramit odasında ise ,içeride her zaman taze bir hava kokusunun hakim olduğunu algılayabilirsiniz. ALINTIDIR. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ratata Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2012 vay be. piramit süs odama istiyordum da böyle hikayesi olduğunu bilmiyordum. ama piramit tuz parçasının çok iyi hissettirdiğini biliyordum. odaya konmuş bi ametist gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.