Jump to content

Şu An Ne Dinliyorsun? Yorum Yap, Bir Dizesini Yaz, Paylaş!

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:
ALINTI(Nora @ 26 08 2006, 20:35 ) 5724[/snapback]

tamam alla la napalım kafamız karışmış ben deminden beri aynı şeyi dniliyorum belki ondan :biggrin:
[/b]

nasıl yani kaç dakkadan beri aynı şarkıyımı dinliyosun ben şu anda kenan doğolu dinliyorum
yüzsüz yürek
Yanıtlama zamanı:

efeeeet sımdı dınledım baya hosuma gıttı ama bende sarkının hangı dılde oldugunu anlayamadım bıde sarkının sonu turkce bı sarkıya benzıodu cıkaramadım :clapping::dance2:

Yanıtlama zamanı:

esterabım erkın koray cover dınledınmı acayııp olmus yaa bu arada 2 eylul izmir fuar acık havada erkın koray konserı var

ben gıdıom gelebılecek arkadaslar varmı?

Yanıtlama zamanı:

buda bı arkadasın bu sarkıyla ılgılı yorumu

:dance2::dance2::clapping: ''hoş bir orphaned land parçası. İlk dinlediğimde nezaman brutal vokale geçicek eleman bakalım diye beklerken 1,50. saniyeden sonra kendimi göbek atarken bulmuştum. uzun bir klavye solosu vardır şarkının neredeyse yarısı piyanodan oluşur.''

Yanıtlama zamanı:

Yok ordan gelmiyo benimki:) Nora kötü bi şekilde ölüp intikam için geri gelen ölü demek...Çok şirin dimi :tongue:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...