nihtwish Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2006 nightwish the pharoah saıls to orıon cok saglamdır tavsıye ederım 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 epica-seif al din 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Sagopa Kajmer - İstisnalar kaideyi bozmaz çok hoş bişey yavvvv 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 orphaned land-norra el norra:p ooh çok eğlenceli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 sagopa kajmer nedense 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 hepiniz aynı şeyi mi dinliyosunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 ne alaka herkes farklı yazmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 tamam alla la napalım kafamız karışmış ben deminden beri aynı şeyi dniliyorum belki ondan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 kafamı dinliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 hmm güzelmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 ALINTI(Nora @ 26 08 2006, 20:35 ) 5724[/snapback] tamam alla la napalım kafamız karışmış ben deminden beri aynı şeyi dniliyorum belki ondan [/b] nasıl yani kaç dakkadan beri aynı şarkıyımı dinliyosun ben şu anda kenan doğolu dinliyorum yüzsüz yürek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Eveet norra el norra dinliyorum. Oynayasım geliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Vojo Stojanovski - Ajde DaSi Recime Edna Pesna makedonca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 bu şarkı nece bilmiyoorum valla keşke bilsem acaip merak ediyorum sözlerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 valla o kadar ovdunkı sarkıyı merakımdan sımdı arıyorum ındırıcem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 youtube varya orda var dinle istersen çabuk çabuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 efeeeet sımdı dınledım baya hosuma gıttı ama bende sarkının hangı dılde oldugunu anlayamadım bıde sarkının sonu turkce bı sarkıya benzıodu cıkaramadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 esterabım erkın koray cover dınledınmı acayııp olmus yaa bu arada 2 eylul izmir fuar acık havada erkın koray konserı var ben gıdıom gelebılecek arkadaslar varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Evet dinledim süppper olmuş)) Valla keşke gelebilsem çok isterdim fekat izmir işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 ya mustafaaa yaa mustaafa ben ona benzetiyorum valla:) İbranice imiş galiba bi arkadaşım öle söyledi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 heeee evt yaa ya mustafa olması lazıım gusel sarkıymıs ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 buda bı arkadasın bu sarkıyla ılgılı yorumu ''hoş bir orphaned land parçası. İlk dinlediğimde nezaman brutal vokale geçicek eleman bakalım diye beklerken 1,50. saniyeden sonra kendimi göbek atarken bulmuştum. uzun bir klavye solosu vardır şarkının neredeyse yarısı piyanodan oluşur.'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 harbiden güsel şarkıymış nora senin ismin burdan mı gelio Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2006 Yok ordan gelmiyo benimki:) Nora kötü bi şekilde ölüp intikam için geri gelen ölü demek...Çok şirin dimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.