Jump to content

düşünce, dilek ve sözlerinizi değiştirin

SihirliEnerji

Önerilen Mesajlar

merhabalar

yaşadığım bir deneyimi anlatmak isterim. normalde maaşım hep gününde yatar. geçen ay tatile gittiğim için erken para lazım oldu. ama nedense ilk defa maaşım gecikti. her gece yatmadan önce "Allah'ım maaşım yarın yatsın n'olur" gibisinden dileklerde bulunup uyurdum. ertesi gün bakardım ki yine yok yine yok. bir gün dilek dilemeyi unuttum ve ertesi gün maaşın yattığını gördüm :) ters giden bişey olduğunu hissettim. ne gariptirki bu ay yine maaş bir gün gecikti. diledim aynı dileği ama yine yatmadı. sonra farkettim ki ben yanlış dilek diliyorum!! ben gece 12 den sonra yattığım için yarın dedikçe birgün ileri atıyor :) hemen sözlerimi değiştirdim. dedim ki "Allah'ım ben şu andan itibaren işyerime adım attığım anda bana ait olan para bana gelsin" dedim. bugün işyerime gittim. öğretmenler odasına adım attığımda müdürümün tamam tuşuna tıkladığını bizzat gördüm. "Aaaaa hocam, bende tam senin maaşı onayladım içeri girdin, telepatik bişey oldu" dedi. bende "telepatik değil hocam tesadüftür ;) " dedim..

kısaca "düşüncelerinize, dileklerinize, sözlerinize çok dikkat edin. gerçekleşir!!!!"

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

düşünce yapın çok zor ve karmaşık. daha basit daha kolay bir düşünme tarzıyla hem kafanıda rahatlatmış olursun :)

---------

bakın bir örnek daha : bizim dolmuş hep dolu gelir. millet beklemekten bıkar, dolmuşta dopdolu olunca hergün bir kavga olur :) birgün dedimki yaaa niye çekiyorum bu eziyeti...

"dolmuş gelsinde hemen bineyim" dedim, dolu geldi.

"dolmuş boş gelsin" dedim, dolmuş bizi almadan önümüzden geçti :D

"dolmuşa bineyim, eve gidene kadar oturayım" dedim, eve yaklaştığımda birileri kalktı ve 1 durak oturabildim :D

"dolmuşta oturuyum" dedim, yanıma yaşlı dikildi yine yer verdim :)

ne dersem deyim olmuyor :D oluyorda olmuyor :D

dedim ki "dolmuş bugün erken gelsin ve ben dolmuşa bindiğim anda boş oturacak yer olsun. oraya da ben oturuyum eve gidene kadar" nihayet doğru söz düşünce dilek gerçekleşmiş oldu. rahaaat rahaaat evime gittim. artık bu yöntemi kullanıyorum :D dolmuş dolu olsa dahi ben bindiğimde ya biri yer veriyor ya da biri iniyor. hergün oturarak rahat rahat gidiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sihirlienerji manyak bişeysin :)

(iltifat)

enerjini o kdar iyi ve doğru yönde yolluyorsun ki dileklerin gerçekleşiyor.

Evrene/Allah'a gönderdiğin meesaj alınıyor.

ben de doğru sözlerle dilemeyi deneyeceğim.

dilek dilerken yanlış yaptığımızı düşünürdüm zaten :)

genelde esprisine söylediğim olur ama memnun kalmadığım bi biçimde gelirse diye düşünür hayal ederdim :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sen söyleyince hatırladım. geçen aylarda televizyon izlerken kanal değiştirdiğimde gördüm, bu konuda konuşuyordu. ama merak ettiğim bişey var. kendisi bu kadar anlatıyorda, hayatında gerçekleştirebiliyor mu acaba? gerçek örnekleri olmalı ve denediği işe yarayan ve yaramayan yöntemleri de anlatmalı. öyle yapın böyle yapın değil, ben böyle denedim bu oldu bu olmadı demeli. bu başlık güzel, seviyeli bir şekilde devam ederse güzel yöntemlerle devam edicem..

---------

düşündükçe aklıma neler geliyor. 2 sene önceydi. hayalimdeki iş, kolejde öğretmenlik yapmaktı ama yanıp tutuşuyorum kolejde olmak için. Ankara'daki kolejlere cv verip görüşme yapıp duruyorum ama her konuştuğum yetkili başvuran kişilerin dağ kadar olmuş cv'lerini gösterip suratında umutsuz bir ifadeyle bakıyorlardı. sonra dedimki "Allah'ım noolur kolejde öğretmen oluyum, gerisi hiiç önemli değil" dedim. işte size yanlış bir cümle daha...

birgün gece saat bilmem kaç.. içimden bi ses o saatte hiç girmediğim bir ilan sitesine yöneltti beni. şu an sorsanız bulamam o siteyi. koleje bilgisayar öğretmeni :) ertesi gün sabahın köründe soluğu orada aldım ve direk işe alındım. alındım ama ne alınma. şimarık terbiyesiz seviyesiz öğrenciler, düzensiz bir yapı, düzensiz dersler, 3 ay geciktirilen maaş felan canım çıktı... sonra kafama dank etti.. ne kadar yanlış bir cümle kurmuştum. gerisi önemli değil de ne demekti. ne kadar saçmaydı. neyse .. 6 ay dayanabildim çıktım..

sonra dileğimi değiştirdim. dedimki "Allah'ım güzel, terbiyeli öğrencilerin olduğu, işyerinde düzen olan, herkesin güzel anlaştığı, maaşımın gününde yattığı, mutlu olacağım bir öğretmenlik işini çok istiyorum. nolur beni ona yönelt, bana gelmesini sağla". dedim.. yaklaşık 1,5 senedir şu anki işimdeyim. mutluyum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçmişte yaşadığım şeyleri bu yazıyla birlikte daha rahat değerlendirebiliyorum şimdi :) Paraya ihtiyacım olan dönemde para elde edebileceğim, yoğun bir işim olmuştu. Sonrasında kendimi geliştirebileceğim bir yer aramıştım. Bir şirkete girdim ve patronlara karşı duruşumun nasıl olması gerektiği konusunda geliştirdim kendimi... Sonrasında az ve rahat çalışıp para kazanmak istemiştim, ofise uğramadan çalıştığım bir işim oldu... Şimdi ne istediğimi bilmiyorum sanırım o yüzden kendi dosyalarıma bakıyorum sadece :) Ne isteyeceğimi iyi belirlemeliyim.

Güzel bir yazı olmuş SihirliEnerji teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bana ait olmayan, tüylerimi ürperten, yanlış sözlerden oluşan bir dilekten bahsedeceğim.

yaklaşık 14 sene önce. komşularımız bize gelmişti, sohbet ediyorlardı.

komşulardan biri "duydunuz mu şu binadaki şu adam çarşamba günü öldü" dedi. herkes birden buz kesildi. diğer komşu "çarşamba günü ev almadı mı o adam" diye sordu.

"evet işte ev aldığı gün öldü"

"adamın tek dileği ev almaktı, hep bir evim olsun da gözüm açık gitmem derdi"

kısaca evi oldu ve gözü açık gitmedi. ev aldığı gün dileği gerçekleşti. sözlerinize çok dikkat edin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben de umarım üniversite sınavında 2 şık arasında kalmam demiştim

ve eksik dua etmiştim

5 şık arasında kaldığım oldu :D :D :D

:D bu da komik bir örnek, benim dolmuş olayı gibi.

Allah'ım, okumayı istediğim bölümü kazanmak için çok çalıştım. n'olur emeklerimin karşılığını sınavda alıyım, beni doğru cevaba yönelt. gibisinden kendi cümlelerinle içinden gelerek, inanarak hatta istediğin kadar tekrarlayarak bir dilek dileyebilirdin. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...