Sepia Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2007 ilk bakışta ben de anlamadım üzülmeyin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 wayyyyyyy......saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 mükemmel bişi ya tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 ee bu kadar olur yaniii sende olmasan bunu nasil gorecektik saglasin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 ben hala bisiy anlamadin neyin reklami yapiliyo ki simdi burda ve nasil yapiliyo ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 cambaz gerçekleri söylemek gerekirse çok uyanıksın valla aldığım sitede sürekli 'reklamda sınır yoktur' yazıodu baktım anlamadım neyin reklamını ve nasıl yapıldığını ben (küçüklükten beri çoğu şeyi ters algılıyorum ve ters düşünüyorum) belki siz bir anlam çıkarırsınız diye konuyu size attım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 abartmıslar cidden ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 bune bea simdi? temem güzelde,olay ney? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 ilginç ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2007 İlgi çekici ve reklamda ilgiyi çekmek önemlidir ama neyin reklamının yapıldığını anlamış değilim.Anlayan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.