hal123 Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 1->Yatağımda yatıyordum karşımda abimi gördüm kapının yanında bana bakıyo elinden sular damlıyo yanına gittim "abiiiii" dedim.Sonra içimden "bi dakika ya abim bodrumda burda olamaz ki" dedim . O sırada elindeki suyu yüzüme fırlatıyordu ki aniden gözlerim açıldı.Ayağım boşluğa düşer gibi oldu vede. 2->Uzun bir rüyanın sonunu anlatıcam.Muhabbet kuşunun kafasını kesiyolar ve çöpe atıyolar bende üzülüyorum çöpe bakıyorum kuş abim oluyo ve çok sinirli biçimde işaret parmağını bana sallıyo bende o sırada abimi bana zarar vermesin ilerde diye öldürmeyi düşünüyorum ama kıyamıyorum ve ordan uzaklaşıyorum. 3-> Çok eski bir rüyam bu kısaca anlatıcam.C*nler annemin kılığına girip bana zarar vermek istiyorlardı ben evet siz annem değilsiniz biliyorum ama ne olursa olsun anneme zarar veremem filan diyordum... Sonrasında uyandım zaten. Bu 3 rüyayı yorumlayabilirmisinz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Arkadaş ilk 2sini yorumlayım. Afedersin ama sanırım abinin başına bir şey gelcek. Tatil yerinde. Buda rüyana bilgi olarak gönderilmiş yani haber-mesaj olarak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Umarım birşey olmaz ya. :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Abini tembihle, için rahat olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 ilk rüya abini özlediğinden üçüncüsü bu forumda takıldığından dolayı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 işallah birşey olmaz sen dua oku abin için bana güven ve zihnini temiz tut bol bol dua et ve meditasyon yap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wall Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 valla keşke yorumlayabilsem. ama öğrenip napıcaksın neden merak ediyorsun ? belkide sadece bir rüya neden bu kadar önemli ? hadi diyelim ki abinin öleceğini görmüşsün abini uyarınca sence değişir mi ? abini illaki birgün kaybediceksin ya da sen kaybolucaksın sen bu duruma nasıl bakıyorsun ne hissediyorsun ve bu ne kadar dogru ? bunları düşünürdüm yerinde olsam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AQJ6 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 şu ikinci yazdığın rüyayı mümkün oldukça bölüm ve detay atlamadan anlatmanı istesem? pm daha bi uygun olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simyager Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Adam öğrenin önlem alabilir belki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lobelia Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Sen onlar için çok endişeleniyorsun galiba. İnsan ailesinden ayrı kalıncada böyle kabus şeklinde rüyalar görebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 bence ailene çok önem verdiğinden onların başına birşey gelmesine çok korkuyorsun ve istemiyorsun ve bu sitede bazı konuları okuduğundan psikolojik olarak varlıkların aile bireylerine zararverebileceğini düşündün ve psikolojik olarakta rüyalarında görüyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Abimi özlemediğimi belirtmek istiyorum.Ailem için tabiki endişelniyorum başlarına bişey gelsin istemem. @cemsit- bu siteye sadece aklıma takılan soruları sormak için giriyorum fazla takılmıyorum-takılAmıyorum @wall-söylediklerin çok mantıklı olacağı varsa olur tabi bişey yapamam ama hiç değilse ilerde ah ben bunu görmüştüm keşke bişeyler yapabilseydim deyipte kendimi yemektense ben onun için birşeyler yaptım hiç değilse içim daha rahat olur ve kendimi yemem.Ve insanız merak ederiz bazı şeylere cevap ararız .. Ve herşeyiin bir anlamı vardır Ve şunuda belirtmek isterim okadar çok anlamlı rüya görüyorum okadar çok kabus görüyorum ki .. Çoğunu yazıyorum zaten.Bu rüyalar kafamı çok karıştırdı bu yüzden yazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mksubzero349 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Rüyalar bütündür. Bu bütünün yalnızca bir parçasını anlatarak yorumlamamızı beklememelisin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Bi hata yaptın ve abinin seni cezalandırmasından korkuyorsun veya birşey yapmayı düşünüyorsun abinin vereceği tepkiyi düşünüyorsun ve bunlar seni çok etkilemiş... gibime geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Teşekkürler cevaplar için.Sonucu çıkardım ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Teşekkürler cevaplar için.Sonucu çıkardım ben eğer aşırı özel değilse sonucu yazabilirsen iyi olur merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hal123 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 bi tarafım açıkta kalmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aygun13 Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Her rüya olacak diye bişey yok için rahat olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hozbay Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2012 işallah birşey olmaz sen dua oku abin için bana güven ve zihnini temiz tut bol bol dua et ve meditasyon yap meditasyonmu yapsin, ulan ne adamsin simyager Konu ile anlamsizligi dikkatimi cekti , ilk 2 oneri guzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.