cemsit Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2012 Doğum günün kutlu olsun Bana hala yemek borçlusun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Colt bey mutlu yıllar sana:p Morukluyoruz git gide bunu da kutluyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 sağlıklı ve mutlu yıllar :dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Forumdaki en makara insanlar listesine giren insan hepi börtdeyy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 nice yaşlara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 teşekkürler hepinize:) cem,soslu makarna yapıcam sana artık yersen:D yağmur yaş geldi 20lere hadi hayırlısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2012 Doğum günün kutlu olsun Mr. Colt... Gerçi gecikmişim an itibariyle Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu senelere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 doğum günün kutlu olsun :clapping:yaşlanıyorsunuz bu gidişler gnoxis bana kalıcak :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 teşekkürler hepinize:) cem,soslu makarna yapıcam sana artık yersen:D yağmur yaş geldi 20lere hadi hayırlısı Neyse ben de morukladım, takılırız yabancılık çekme:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Doğum günün kutlu olsun,nice yıllara.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2012 teşekkürler hepinize:) cem,soslu makarna yapıcam sana artık yersen:D yağmur yaş geldi 20lere hadi hayırlısı Soslu makarnaya nasıl hayır diyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.