Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2007 Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2007 Yeni üyenin Rüyaları !!! uyumaya calısırken. . . -karma1 karma2 karma3 karma4 -napıosun oglum sen? -uyku tutmadı karma sayıyorum kabuslarındaki cümleler... (hepsi farklıdır) -abi aradım yemin ederim aradım!! -banlama banlama daha yeniyim -rapid istemem dedim neden gülüyorsunuz?? -başlıgın altında öylesine karma istedim şaka maksatlı! banlamıacaksınız di mi? -bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr -yanlış yere açmadım!sporla ilgiliydi ama komikti ondan güncel haberlere açtım -reklam yoktu mesajda!ya da ben görmedim!tamam belki siz görmezsiniz diye şey ettim -bu attığım 10.mesaj!belki sizin için küçük bir adım ama benim için büyük bir adım!vatana millete hayırlı uğurlu olsun! -paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını yükseltmek ne zor bea!! -karma rapid??karma rapid?kkarrrmmaaaaa mesaj yükseltmeye çalışanlar!!!! * 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor yeni üye-aferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı yeni üye-yazık yaa *bülent ersoy hamile kalmış yeni üye-paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum! *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! yeni üye-eyvallah dostum emeğe saygı!! Aksakallı mod rüyaları.... admin=aksakallı mod admin-forum rehberini okuuuu yeni üye-okudum admin-okumamışsın!! yeni üye-yarısına kadar okudum ama.. admin-hepsini oku dedık! admin-gereksiz başlık açma demedik mi? yeni üye-açmadım nolur rüyalarımı banlama! yeni üye-ulen rüyadayım banla yiyiyorsa! admin-tmm!geçmiş olsun admin-seni banlıyorum yeni üye-paylaştığın için tesekkur ederım! 2 Alıntı
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 eline sağlık ya çok güzel olmuş ben kullandımmı bunları hatırlamıyorum tşk. Alıntı
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 -abi aradım yemin ederim aradım!! ben bunu söylemiştim ya ama yemın etmedım tabi. ellerine sağlık hakikaten cok güzel olmuş. Alıntı
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 :rofl::rofl:acemi ocagi gibiymisiz vayy halimize senaryosuz komedyenleriz............hatirlatmalar icin tesekkurler...ayrica biz uyelerede:rofl: Alıntı
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 esmanur ellirine sağlık çok güldüm:)... Alıntı
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 ;)gülmek yakisiyor sana..... Alıntı
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 İlk mesaj: "Bence bu forumda paylaşım yok. Dökelim abi bilgilerimizi." (ardından Astroloji forumuna papatya falıyla ilgili başlık açılır.) İlk mesaj: "Selamlar. uzun zamandır forumu okumaktayım..." (ardından forumlarda hepsi üçer beşer kez açılmış 20 küsür yeni başlık belirir.) İlk mesaj: "Merhaba. Uzun zamandır aradığım sıcaklığı sanırım burada buldum." (ardından ideolojik kavga...) İlk mesaj: "Selamün aleyküm kardeşler." (nick: AleisterCrowley) İlk mesaj: "mrb brda bni anlyck arkilr vr bn cdyım" (2. mesaj: "MDRATR nkli arki bni hrkes anlio bi sn anlamiosn efshueshusfhss" Alıntı
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 guzel bı noktaya deyınılmıs Alıntı
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 koptum yaa:rofl: bu arada scarred çok ii bi noktaya değinmişsin tebrik ederim..bazen nicklerle yazılar arasında o kadar kopukluk oluo ki:D:D kaç kere bööle yazanlara bişeyler demek geldi içimden ama gereksiz polemiğe girmiyim diye yazmadım:) paylaştığın için teşekkür ederim....... Alıntı
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 :D:D:D İlk mesaj: "mrb brda bni anlyck arkilr vr bn cdyım" (2. mesaj: "MDRATR nkli arki bni hrkes anlio bi sn anlamiosn efshueshusfhss" bu cok guzelmıs !:D:D:rofl: paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı
IsOLe Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 qüzeLdi qüLdüm ßaya eLLerine sağLık Alıntı
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 konunun değeri sonradan mı anlaşıldı herkes yazmış :D Alıntı
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 konunun değeri sonradan mı anlaşıldı herkes yazmış :D Yeni üye de değil ki... Alıntı
Elesis Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Huhhaha evet yeni üye de değil ama:rofl: Alıntı
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yazar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 konu ne bende anlayım bişeymi oldu Alıntı
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 çok olmuş helal:) bu durmdan yakınanlar dolu:) Alıntı
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 çok güselmiş ya ben ilk üye olduğumda karma nası alınır die öğrenmeye çalışıodum bilmiodum yane üstelik ilk konumu yanlış başlık altında açmıştım:D:D:D Ellerine sağlık....:D:D Alıntı
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bende bunu arıodum emeğe saygı Alıntı
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 İlk mesaj: "mrb brda bni anlyck arkilr vr bn cdyım" (2. mesaj: "MDRATR nkli arki bni hrkes anlio bi sn anlamiosn efshueshusfhss"[/color] İşte bu çok güzel olmuş eline sağlık anlayanlara selam olsun:D Alıntı
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 ben yeniykende aynıyım 50 yıllıkkkende :D hala var olan konuları aramadan açıp duruyorum :rofl: 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor yeni üye-aferim helal olsun adama! bu süpermiş ama kim dedi ki :rofl: Alıntı
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 haha çok güzel olmuş. ben ilk üyelik zamanlarımda direk majiyle kapışmaya başlamıştım:D Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.