Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2007 Yeni üyenin Rüyaları !!! uyumaya calısırken. . . -karma1 karma2 karma3 karma4 -napıosun oglum sen? -uyku tutmadı karma sayıyorum kabuslarındaki cümleler... (hepsi farklıdır) -abi aradım yemin ederim aradım!! -banlama banlama daha yeniyim -rapid istemem dedim neden gülüyorsunuz?? -başlıgın altında öylesine karma istedim şaka maksatlı! banlamıacaksınız di mi? -bu başlık yoktu!hayırrrrrrrr -yanlış yere açmadım!sporla ilgiliydi ama komikti ondan güncel haberlere açtım -reklam yoktu mesajda!ya da ben görmedim!tamam belki siz görmezsiniz diye şey ettim -bu attığım 10.mesaj!belki sizin için küçük bir adım ama benim için büyük bir adım!vatana millete hayırlı uğurlu olsun! -paylaşım için saol!paylaşım için saol!mesaj sayısını yükseltmek ne zor bea!! -karma rapid??karma rapid?kkarrrmmaaaaa mesaj yükseltmeye çalışanlar!!!! * 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor yeni üye-aferim helal olsun adama! *bilim adamımız bir ilke daha imza attı!nobel fizik ödülünü aldı yeni üye-yazık yaa *bülent ersoy hamile kalmış yeni üye-paylaşım için saol dostum bende bunu arıyordum! *2009 dünyaya meteor çarpacak!!!! yeni üye-eyvallah dostum emeğe saygı!! Aksakallı mod rüyaları.... admin=aksakallı mod admin-forum rehberini okuuuu yeni üye-okudum admin-okumamışsın!! yeni üye-yarısına kadar okudum ama.. admin-hepsini oku dedık! admin-gereksiz başlık açma demedik mi? yeni üye-açmadım nolur rüyalarımı banlama! yeni üye-ulen rüyadayım banla yiyiyorsa! admin-tmm!geçmiş olsun admin-seni banlıyorum yeni üye-paylaştığın için tesekkur ederım! 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 eline sağlık ya çok güzel olmuş ben kullandımmı bunları hatırlamıyorum tşk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 -abi aradım yemin ederim aradım!! ben bunu söylemiştim ya ama yemın etmedım tabi. ellerine sağlık hakikaten cok güzel olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2007 :rofl::rofl:acemi ocagi gibiymisiz vayy halimize senaryosuz komedyenleriz............hatirlatmalar icin tesekkurler...ayrica biz uyelerede:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 esmanur ellirine sağlık çok güldüm:)... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2007 ;)gülmek yakisiyor sana..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 İlk mesaj: "Bence bu forumda paylaşım yok. Dökelim abi bilgilerimizi." (ardından Astroloji forumuna papatya falıyla ilgili başlık açılır.) İlk mesaj: "Selamlar. uzun zamandır forumu okumaktayım..." (ardından forumlarda hepsi üçer beşer kez açılmış 20 küsür yeni başlık belirir.) İlk mesaj: "Merhaba. Uzun zamandır aradığım sıcaklığı sanırım burada buldum." (ardından ideolojik kavga...) İlk mesaj: "Selamün aleyküm kardeşler." (nick: AleisterCrowley) İlk mesaj: "mrb brda bni anlyck arkilr vr bn cdyım" (2. mesaj: "MDRATR nkli arki bni hrkes anlio bi sn anlamiosn efshueshusfhss" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 ahah helal:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 guzel bı noktaya deyınılmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 koptum yaa:rofl: bu arada scarred çok ii bi noktaya değinmişsin tebrik ederim..bazen nicklerle yazılar arasında o kadar kopukluk oluo ki:D:D kaç kere bööle yazanlara bişeyler demek geldi içimden ama gereksiz polemiğe girmiyim diye yazmadım:) paylaştığın için teşekkür ederim....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 :D:D:D İlk mesaj: "mrb brda bni anlyck arkilr vr bn cdyım" (2. mesaj: "MDRATR nkli arki bni hrkes anlio bi sn anlamiosn efshueshusfhss" bu cok guzelmıs !:D:D:rofl: paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 ehehe:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IsOLe Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 qüzeLdi qüLdüm ßaya eLLerine sağLık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 konunun değeri sonradan mı anlaşıldı herkes yazmış :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 konunun değeri sonradan mı anlaşıldı herkes yazmış :D Yeni üye de değil ki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Huhhaha evet yeni üye de değil ama:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 konu ne bende anlayım bişeymi oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 çok olmuş helal:) bu durmdan yakınanlar dolu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 üperlerdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 çok güselmiş ya ben ilk üye olduğumda karma nası alınır die öğrenmeye çalışıodum bilmiodum yane üstelik ilk konumu yanlış başlık altında açmıştım:D:D:D Ellerine sağlık....:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bende bunu arıodum emeğe saygı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 İlk mesaj: "mrb brda bni anlyck arkilr vr bn cdyım" (2. mesaj: "MDRATR nkli arki bni hrkes anlio bi sn anlamiosn efshueshusfhss"[/color] İşte bu çok güzel olmuş eline sağlık anlayanlara selam olsun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 ben yeniykende aynıyım 50 yıllıkkkende :D hala var olan konuları aramadan açıp duruyorum :rofl: 9kıza tecavüz eden sapık katil aranıyor yeni üye-aferim helal olsun adama! bu süpermiş ama kim dedi ki :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 haha çok güzel olmuş. ben ilk üyelik zamanlarımda direk majiyle kapışmaya başlamıştım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 bu da güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.