JaCk Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2007 al şu monitörü fırlat bizimkilerin kafaya, bak bakalım kalk o bilgisayarın başından diyolar mı. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 ................. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 msnde cevrimdısı olanların hepsine bi güzel say.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semiramis Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 şeytan diyor kii birilerinee öle bişe yap ki bi daha sana dil uzatamasın:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Şeytandır,susmaz işi bu bir nevi.Bana da sürekli yak bi sigara al biranı eline git bir gemiye kaçak yolcu ol,bütün sorumluluklarından kurtul diyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Şeytandır,susmaz işi bu bir nevi.Bana da sürekli yak bi sigara al biranı eline git bir gemiye kaçak yolcu ol,bütün sorumluluklarından kurtul diyor ne güzel diyomuş valla o dediğini ben yakında yapçam inşallah:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 sakin ol biras sende onlar uyurken fln gir gizlice ne bilim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 seytan diyorki, nargileni al cik balkona hatunlara bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 şeytan çık git evden bütün dertlerinden uzaklaş. hatta gece eve dönme diyo ama nerde o cesaret Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 şeytan çık git evden bütün dertlerinden uzaklaş. hatta gece eve dönme diyo ama nerde o cesaret ben erkek olsam yapmıştım o dediğini çoktan ... Bana şeytan habire çatıdan atla diyo ben de git başımdan Ben Allah'ı çok seviyorum diorum.bazen şeytan şeytan olduğunu çaktırmıyor ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 şeytan diyo ki git söyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JaCk Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 şeytan diyo ki, topla pılını pırtını git başka ülkeye kurtul herşeyden.. ( zaten bi gün beni kendi kötü emellerine alet etmese ölür !! ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 katatonik,i falakaya yatir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 amoress sevıo musun kızıo musun bellı dııl valla:p su an seytanın dedıgını yapıorum zaten kıbrıt kutusu ıle 3. kez böcegı sersemlettım..kalınkitin tabakasına sukretsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2007 ikisinide ayni anda yapmayi severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Şeytan diyor ki;Xaphan gibi ateşi körükle....İkiyüzlülüğü daha da ortaya çıksın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 şeytan diorki araştır bul şu archangeli bukadar üzeni,sinirlendireni eline al şöyle çarmıha ger üzerinde ok atışı yap. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Şeytan diyorki atla arabaya çık otobana,6 saat sonra git kapısını kır.hesap sor… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Arch masarattiyle yanındayım 3 saatte gideriz o yolu da kapısını da kırsan yalan olur gibi Hı ayrıca şeytan diyo ki gel bu gece cehenneme barbekü yapalım.....(Aramız iyidir de:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2007 tamam Rim bende dansözleri ayarlayayım….geliyorum siz başlayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2007 Şeytan diyo aç ağzını yum gözünü... Bune bee... İnsanlar iyi niyeti suistimal edip kullanmaya ne kadar meraklı... Hayır sanki ben hiçbişeyin farkında değilim, ne düşündüklerini bilmiyorum da... Çok sinirliyim valla... Ama dua etsinler insanları kırıp o şekilde hatırlanmak istemiyorum, susuyorum ve sabrediyorum. Az kaldı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 seytan dıyor kı günahı ısleyıp ısleyıp benden buluyorsunuz:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Woxius Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Seytan diyor ki ben oyle seyler demem > Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 walla seytan hayırlara vesile olur mu bilmem ama git konus o kızla! sole sevdiğini bagıra bagıra olsun bitsin diyor! sen de kurtul o da kurtulsun seytanda kurtulsun yaw! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2007 Şeytan diyorki ben gidiyorum ne haliniz varsa görün…. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.