boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2012 Seri dört kitaptan oluşuyor diyor önsözde. Fakat şu ana kadar sadece iki kitabı dilimize çevrilmiş durumda. Yazarın adı : Kenneth Bogh Andersen Filip adında 13 yaşında bir çocuk çıkıyor karşımıza. Bir melek kadar iyi ve saf bir ruh. Bir yanda ise ölüm döşeğindeki Şeytan. İblislerden hiç birine güvenmeyen Şeytan kendisine varis olarak bir insanı seçer. Ölüm ile yaptığı antlaşma sonucu Şeytana bir hak verilir. İstediği bir ademoğlunu vaktinden önce cehenneme , yanına alarak varis olarak yetiştirecektir. Fakat bir yanlışlık sonucu melek kadar saf Filip i bulur karşısında.... Tanrı'da , Şeytan'da ve Ölüm de birer zar vardır. Bir insan doğduğunda Tanrı ve Şeytan o insan için zar atarlar. Kimin zarı büyük ise insan o tarafa yakın olmaktadır. Sonra ölüm zarını atar ve ömrünü belirler. Günlerden bir gün bahar zamanı Yaşam çalışmaya başladığında Ölüm yılda bir kez gerçekleşen uykusuna dalar. Uyandığında ise zarı yerinde yoktur. Birisi Ölüm ün zarını çalmıştır. Doğanlar için zar atılamayınca ölümsüz doğanlar ve ardından kaos gelmek üzeredir. Ölüm ise Filip den yardım istemekten başka çare bulamaz. Zira güvenebileceği başka kimse de aklına gelmez Ölüm'ün. İki kitabı da aldığım gün bitirdim. Oldukça sürükleyici bir şekilde yazıyor Kenneth Bogh Andersen. Bu seriyi kaçırmayın derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Birincisi güzeldi ama neden bilmem ikinci kitap feci derecede sıktı beni o yüzden 3.ye bulaşmamayı düşünüyorum.. Gerçi ne kadar sevmesemde böyle serilere başlayınca bitirmek gibi bir takıntım var ama bakalım o zamanki ruh halime bağlı olacak sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 D&R'da yooook O.O Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 İlk kitap fena değildi ama biraz saçma buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin devamını beklerken arada okuyabilirim Bu arada fantastik bir eseri nasıl saçma buldun onu anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2012 Gerçekten bu tür fantastik kitapları saçma bulacak son kişi benimdir Fazla çocuksu geldi nedense Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 İzmiri talan ettim ilk kitap yok. Sipariş etmek gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Gerçekten bu tür fantastik kitapları saçma bulacak son kişi benimdir Fazla çocuksu geldi nedense Yani 13 yaşında bir çocuğun başından geçen olayları okuyunca ben de çocuksu buldum bir nebze Ama yine de yazayın şu zar muhabbeti çok hoşuma gitti. Bir de yazım tarzı önemlidir benim için. Okurken bu kadar rahat ve hiç çaba harcamadan hayal ederek okuyabildiğim ender kitaplardan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.