dikili Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2012 (düzenlendi) http://www.korkusitesi.com/images/anasayfa/To%20My%20Mother%20and%20Father%20%282010%29%20poster%20art%20by%20Mete%20Yafet.jpg can evrenol'ün bol ödüllü kısa filmi,yönetmen bu filmiyle göstermiştr ki bizden de birileri sırıtmayan gerçekçi görsellerle korku filmi çekebilir.önümüzdeki yıllarda yönetmenden uzun metrajlı ses getirecek yurt dışında da izlenip ödüle boğulacak korku filmi bekliyorum demek hayalcilik olmaz sanırım.. Düzenleme // Video 18 yaş altı üyelerimiz için uygun olmadığından ,şiddet ve cinsel içerikli ögeler barındırdığın dolayı siteden kaldırılmıştır.. // Boogee Eylül 30, 2012 boogee tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2012 Açıkçası hayatımda gördüğüm en dandik kısa film. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dikili Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 ya ne anlatıyor anlatmaya çalışıyor çözemedim ben,ama benim iyi dediğim görsel olarak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Anlattığı bir şey yok. Ne anlatacak çocuğunuzun önünde ilişkiye girmeyin demekten başka bir şey demiyor. Sırf dikkat çeksin diye konulmuş kaç dakika süren cinsel sahneler falan. Görsel olarakta dandik eski bir korku filminden farkı yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2012 Ödülleri saymamışsınız ben sayayım hemen; -En kötü görsel -En kötü ses efectleri -En kötü erkek oyuncu -En kötü hamile oyuncu (zira karnının üzerinde bir top var) ... Napıyormuşuz? Çocuğumuz yaratığa dönüşsün istemiyorsak onun karşısında ilişkiye girmiyormuşuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.