tugcemgul Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 12, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2007 O resmin var ya (Avatardaki) öldürdü beni ne şirin şey o yaaa ...Ayrıca çalışman harika ellerine sağlık bacım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2007 sarayda cocuk olmak !!!! bence cocuklugunu yasayamamak, tamam bolluk var lüks var hersey var, ama özgürlük yok, hersey resmi geliyo bana biraz:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2007 Eğer kazanılacak şeyler çok büyük ise kaybedilenler de ona oranla büyük oluyor.Han olmak zor......Bir ara şehzadelerle ilgili de başlık açalım...konuşacak çok şey buluruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 dikkat ettiniz mi cocuksu gülen bitane cocuk bile yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2007 çok tatlı çok masumm :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2007 (düzenlendi) son resim evet fantastik bişey. paylaşım güzel olmuş. Amoress ekatılıyorum özgürlük olmadıktan sonra ne işe yarar sarayda çocuk olmak Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.