dawnofrelic Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 90'lı yılların sonunda bizimde takıldığımız nam-ı değer "bitli kemancı"nın da görüntülerinin olduğu güzel bir video.. Not: Duygulandım lan! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Metal Müzik yapmak için Türkiye'nin maddi olanaksızlıklarından ilk defa bu programda bahsedilmiş, sonrasında herkes bu lafı diline pelesenk etmiş sanırım program harikaymış yalnız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yumurta kartonlariyla izolasyonu saglayan studyolar vardi degil mi, hey gidi gunler...Hala var mi bilmem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Süper yaaa :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yumurta kartonlariyla izolasyonu saglayan studyolar vardi degil mi, hey gidi gunler...Hala var mi bilmem... Yumurta kartonları sonrasında cam silikonlarına döndü. Hatta bir ara ısı yalıtım malzemeleri kullanıldı. Şimdi genelde modern ses yalıtım malzemeleri kullanılıyor. Ozaman bar ortamları çok farklıydı. Genelde takılan elemanlar sabit olduğu için herkes birbirini tanırdı neredeyse. Bitli kemancı'nın "U" masalar döneminde gündüzleri sakin, akşam saatlerinde ortamın en gaz şarkısı Slayer - Black Magic sonrası dehşet olurdu. Bir ayak oturakta bir ayak masanın üzerinde bütün bar head bang yapar içerdi. Hey gidi günler hey... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Bizim de bir Graveyard'imiz vardi mutevazi Ankara'mizda baska da yoktu zaten. O binayi da yiktilar yine mutevazi bir torenle. Sonra bir kac yer acildi ama biz mi yaslandik yoksa, ayni tadi alamadik... --------- Ha bir de demo kaset cikarilip ese dosta satilir sattirilirdi di mi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Şuanda İstanbuldaki gittiğim mekanların playlistlerini birbir sayabilirim. Artık sürekli aynı piyasa şeyler. Eskiden bir heyecan vardı. O heyecanı biri öldürdü. Ama kim? Seneler mi yoksa ortama doluşan piyasa insanlar mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Seneler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Ben daha çok yeni nesil metal"ci"lerden şikayetçiyim sanırım. İnternetten indirdikleri 1000 tane mp3 ile herşeyi biliyoruz havasına giren tipler yüzünden uyuz oluyorum. Demo olayına girmişken zamanında daha 56k bağlantı bile yokken piyasada fellik fellik albüm aradığımızı hatta karışık liste yaptırıp kaset çektirdiğimizi unutmamak gerek. Biz arıyorduk hocam. Şuan öyle bir araştırma olgusu kalmadı artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Evet ya kaset doldurmak diye birsey vardi. Hic bir seye kolay erisemiyorduk dogru soyluyorsun. Her sey zamana yenildi yapacak birsey yok. Yenileri sorsan hic birini bilmem eskileri sarip sarip dinliyorum yeri geldikce... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.