WitchOFblooD Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 2, 2012 Arkadaşlar ben büyü ve ritüeller için bitkileri bahçemde yetiştiriyorum.Çoğu bitki sağlıklı büyüyemiyor veya çürüyor.Her gerekli gereksiz olay için büyü yapılmasını ben de uygun bulmuyorum ama yakınımda neredeyse hiç aktar yok maalesef.Bitkilerimi çok özenli yetiştirmeme rağmen çoğu büyüyemiyor.Varsa öğrenmeyi çok isterim ama yoksa da anlayışla karşılarım.Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2012 Aslında direk bir büyüye ihtiyaç yok. Öncelikle bitkileri doğru zamanda ekmek çok önemli ve doğru ışık, su, toprak ve koşulları sağlamakta... Bunları sağlamazsanız mümkünatı yok bitkileri büyütemezsiniz Eğer doğru ortamı sağladıysanız ve doğru zamanda ekim yaptıysanız dört önemli önerim var; -Birincisi her ektiğinde hem bitkinin ruhuyla konuş hem de Gaia yani toprak anaya dua et. Gaia'dan ona yaşam vermesini ve korumasını iste. Bu dualarını memnuniyetle şefkat dolu toprak ana karşılayacaktır. -İkincisi bitkini sulayacağını suyu kutsa veya enerji yükle. Reiki biliyorsan hem suya hem bitkiye reiki gönderebilirsin, reiki bitkileri inanılmaz derecede olumlu anlamda etkiliyor. Reiki bilmiyorsan uygun şekilde bitkinin suyunu kutsayarak, bu kutsanmış ve yaşam enerjisi yüklenmiş suyla sula. -Üçüncüsü bitkinle her gün konuş, ona dokun ve sevgi yolla. Bitkiler bizim sandığımızdan çok daha hassastırlar. -Dördüncüsü büyümeyen bitkinin toprağına (kenara) bir adet kuvars kristali koy. Kuvars kristalleri bitkilerin büyüme hızını arttırıyor. Bu dört tavsiyeyi dinlersen (ve bitkine doğru muamele yaparsan) büyümemeleri için hiçbir sebep yok. Bunlar hem arkadaşlarım hem de benim tarafımdan çok defa deneyimlenmiştir. =) --------- Bir de doğum kontrol haplarının bitkileri hızlı bir şekilde büyüttüğüne dair bir duyum aldım, denemedim =)) Bunu da dipnot olarak geçeyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOFblooD Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Çok teşekkürler.Bunları kesinlikle deneyeceğim saolun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hozbay Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2012 Çok teşekkürler.Bunları kesinlikle deneyeceğim saolun. Bitkileri sabah aksam soguk suyla yika. 1haftaya buyur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
WitchOFblooD Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Bitkileri sabah aksam soguk suyla yika. 1haftaya buyur. Teşekkürler hepsini deneyeceğim eminim benim boyumu bile aşacaklar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpaganic Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Büyüye de gerek yok , idrarınla sularsan çok iyi olur , tecrübe edilmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.