taurus Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2012 (düzenlendi) Hindistanda olan bir büyü şeklidir. Oldukça yaygın olan ve bilinen bu büyü artık yapılmamakta ve olmamaktadır. Satranç gibi oyun şeklinde olan bu büyü hediye edildiği kişi eğer bu oyunu oynarsa işleri bozulur. Verilen kişiye kale ve fil dişi ile birlikte verilmektedir. Oyun oynanırken kale her ilerlediğinde kişinin başına bir bela gelir. (hastalık,parasızlık,ölüm,kaza..... vs) ALINTIDIR. Ekim 4, 2012 taurus tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Snakes_and_Ladders http://www.historyforkids.org/learn/india/games/ Bu linklerden de görebileceğiniz gibi bu bir kara büyü değil hintlilerin geleneksel bir oyunu (Satranç, tavla vs.. gibi). Muhtemelen bir arkadaşımız kendince kafasından lanet diye sallamış.... Ancak ve ancak ne olur, bir hintli büyücü hediye olarak verdiği oyunu lanetler (ki aynı işlem başka nesnelere de yapılabilir, bu oyuna bir özellik katmaz.) ama yok kale oynayınca lanetlenir, fil piyon yerse oburlaşır, at şah çekerse boşanır gibi bir şey söz konusu olamaz.... =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2012 Nereden alinti acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Bu oyunun güncellemiş versiyonları da var. İlk resmi görmeden önce jumanji filmi aklıma geldi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 örnek:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Remondee Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Bir kısmının ya da tamamının gerçeğe dayandığını varsayalım; wiccan öğretilerine göre ne yaparsanız 3 katı size döner unutmayın. İnsanlara böyle kötülükler yapma peşinde koşarsanız sizin de başınıza kötü şeyler gelecektir, affetmeyi ve sevgi beslemeyi öğrenin bunlar yerine, daha güzel bir hayatınız olacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Bir an öyle korktum ki severek oynadıgım/ız bir oyun arkadsım hediye etmişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mentality Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Bana göre çok saçma bir konu. Basit bir oyun bu sadece hepsi o kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taurus Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Bir an öyle korktum ki severek oynadıgım/ız bir oyun arkadsım hediye etmişti :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 ben bu oyunu çok severek oynardım hala oynarım umarım lanetlenmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.