SihirliEnerji Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2012 merhabalar. rüyalarıma çok önem veririm ve derin derin analiz ederim. uzun zamandır bilinçaltı rüyaları görüyordum ama 2 gün önce bir haberci rüya gördüm. haberci diyorum çünkü bilinçaltı ile haberci rüyayı ayıracak bilgideyim. rüyamda evin içindeyim ve pencereye doğru bakıyorum. o sırada güneş tutuluyor ve ben bunu izliyorum. güneşin tutulduğu anı çok net gördüm. kalktığımda bunun bilinçaltı olmadığını ve haberci bir rüya olduğunu farkedip internetten yorumlara baktım. güneş tutulması : devlet yönetiminde karşılaşılacak zorluklara, devlet başkanının vefatına veya görevden alınmasına işarettir.önemli bir olayın meydana gelmesine de işaret eder. bu rüyamdan sonra Türkiye-Suriye savaş meseleleri çıktı ve teskere çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2012 aynı gün çoğu kimse bizim gibi rüyalar görmüştür bence. aynı anlama gelen ama farklı rüyalar görmemiz gerçekten çok ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Benim de cok enteresan bir sey gelmisti basima seneler once. O zamanlar universite sinavlari OSS ve OYS olarak iki tane idi. OYS puanlari aciklandiginda ben istedigim bolumu kazanmistim. Ancak o zamanki en yakin arkadasim kazanamamisti. Sene 1993. O sene kontenjan acigi vardi ve o arkadasim yeni tercihler yapmisti ancak ben nereleri yazdigini hic bilmiyordum. Bir gece ruyamda beraber Bodrum'a otobus yolculugu yaptigimizi gordum. Universite kaydi icin gidiyorduk. Sahah kalkinca ne kadar sacma bir ruya oldugunu dusundum. Bodrum'da universite yoktu ki. O gun arkadasim aradi ve Mugla universitesi ikinci egitimi kazandigini soyledi. Bu benim icin sasirtici bir deneyimdi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 o gün bende rüya gördüm ama şu an tam hatırlamıyorum belkide aynı anlama çıkıabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 o gün bende rüya gördüm ama şu an tam hatırlamıyorum belkide aynı anlama çıkıabilir rüya günlüğü hem rüyalarını hatırlamana, hem bilinçaltı ile haberci rüya ayrımına, hemde analiz etmene ve kendini daha iyi tanımana yardımcı olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.