Jump to content

Tsunamiden Sonra Bulunan Deniz Kızı

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

bütün periler cesetler bilmemneler hepsi birbirine benziyor biraz hayal güçlerini geliştirip daha yeni yüzler yapsınlar artık yani.

--------------------

bi de bu deniz kızları nie hep tsunamiden sonra bulunuyor.Hikaye resmen işte.

Yanıtlama zamanı:

Abi neden deniz kızıdır ki zaten?Denizciler bunları geceleri bi kaç yüz metre uzaktan böyle suya batıp çıkarlarken görmüyor mı?Nası ayrd ediyorlar,nasıl beğeniyorlar deniz kızı hikayesinin en anlamadığım yeridir hala:)

Yanıtlama zamanı:

Antik adları Siren.Sirenler kayalıklarda oturup, etkileyici sesleri ile denizcileri çağırırlar.Poseidon un kötü kızlarıdır onlar.

Sesleri ile etkiliyorlar denizcileri,güzellikleri ise meçhul.....

Yanıtlama zamanı:

cok basarili bir calisma olmamis....hayallerimdeki gibi kalsin deniz kizi.... paylasim icin tesekkur edrim...

Yanıtlama zamanı:

ya hiç olmassa daha şirin bişe yapsalardı bu ne yani şimdi yılların deniz kızını sen git ne hale getir hıh...hayır bende daha sempatik bişe bekliyodum beklentımın dısında.oldugu için :).

bu deniz kızını yapanı esefle kınıyorum....hıh

bu olsa olsa deniz böcüğü olur...

Yanıtlama zamanı:

şöle biraz çene estetiği birazda silikon ,kollardada ne yağ var ne kas çubuk gibi hele saçlar ne bilim çizgi filmlerdeki kızların saçları daha güzel ya şöle dalgalı falan :rofl:gözlerinide çok büyük yapmışlar araba farı gibi duruyo:acute:

Yanıtlama zamanı:
şöle biraz çene estetiği birazda silikon ,kollardada ne yağ var ne kas çubuk gibi hele saçlar ne bilim çizgi filmlerdeki kızların saçları daha güzel ya şöle dalgalı falan :rofl:gözlerinide çok büyük yapmışlar araba farı gibi duruyo:acute:

ehehehe evet bende hayallerimde kalmasını istiyorum deniz kızlarının :D

Yanıtlama zamanı:
neden hepiniz bir yerden baktınız ya gerçekse...

Mantıklı... Deniz kılzarı sadece bir varsayım bizim fikirlerimizde hep onu kız olarak düşündüğümüzden hep kızdiyoruz hemnde ama bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:
deniz kızlarının daha güzel olması gerekmiyomu:rofl:

Değil mi yav. İnsan daha güzel bari yapar. Ne bu böyle canavar gibi. :rofl:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...