boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2012 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Bilinen en eski Türk şarkılarından olduğunu duymuştum. Nikahta çalmayı bile düşünmüştük Çok hoş bir parça... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Kırım Türkleri'nin atası sayılan Nogay'ların meşhur destansı şarkısı. Bilinen en eskisi değil de 1000 yıllık bir şarkı diyebiliriz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AyŞaman Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Dombra çok güzel bir türkü... Şarkı demek yanlış olur.. Videoyu füzenleyen arkadaşlarda hiç alakası olmayan Temudjin(CengizHan) filminden bir bölüm koymuşlar Ama güzel olmuş. Önce yapana sonra paylaşana teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soowr Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2012 Çok güzel türkü bencede iyiki paylaşmışsın . Günde 1 kez dinlerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Bunları da şuraya sıkıştırayım. http://www.youtube.com/watch?v=aSdvKTpnDXs http://www.youtube.com/watch?v=Vk4N5jIRpDY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 ARabada açıyorum son ses savaşa gider gibi on numara oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TylerPosey Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Ben bir NOGAYım ve kendimle gurur duyuyorum!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Büyük bir ihtimalle Cengiz Hanın Golden Horde unda bulunan boylardan biri olan Nogayların en eski şarkısıdır. Türklerin en eski şarkısı kesinlikle değildir, Nogay boyunun en eski anonim türküsüdür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 çok iyi bir türkü seviyorum dinlerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.