Jump to content

21 Günlük Arınma Çalışması

Lighthouse

Önerilen Mesajlar

Usui Reiki 1 uyumlaması sonrası önerilen 21 günlük çalışma:

1- Çakra Dengeleme (1-6, 2-5, 3-4 çakralarda dengeleme) her bölgede en az 5 dakika toplam 15 dakika

2- 13 temel tutuş pozisyonu ile kendimize reiki uygulaması her pozisyon en az 3-4 dk. toplam en az 50 dk

3- topraklama ( niyet ederek, meditasyon, duş vs.)

4- Bol su tüketimi ( günde ortalama 3 litre)

5- Bu süreçte özellikle dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen göstermek

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

resimli anlatıma gerek yok basittir zaten. ben sana söyleyeyim. çakraları biliyorsan numaralarına göre çakra dengelemede de 1-6 da 5 dakika, 2 ve 5 de 5 dakika, sonra 3 ve 4 de 5 dakika uyguluyorsun. bu kadar. bir elin birindeyken bir elin diğerinde. bunları sırtüstü uzanarak uygulayabilirsin.

1. çakra kasıklarında

6. çakra alın

2. çakra göbek deliğinin biraz altı

5. çakra boğaz

3. çakra göbek deliğinin biraz üstü

4. çakra kalbinin hizası

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

teşekkür ederim...bu benim için önemliydi...neden dersen bu gün uyarlamam yapildi...lakin o kadar farkli bir kaç kitap ta gördüklerime bakinca dengeleme işlemi için uygulamalarda oldukça farklılıklar olduğunu gördüm...ve senin verdiğin bilgilere göre hareket edeceğim...teşekkür ederim...minnettarim...sevgiler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...