Lighthouse Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2007 Usui Reiki 1 uyumlaması sonrası önerilen 21 günlük çalışma: 1- Çakra Dengeleme (1-6, 2-5, 3-4 çakralarda dengeleme) her bölgede en az 5 dakika toplam 15 dakika 2- 13 temel tutuş pozisyonu ile kendimize reiki uygulaması her pozisyon en az 3-4 dk. toplam en az 50 dk 3- topraklama ( niyet ederek, meditasyon, duş vs.) 4- Bol su tüketimi ( günde ortalama 3 litre) 5- Bu süreçte özellikle dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen göstermek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Arkadaşım çok fazla bilgim yok ama uyumlama olduktan sonra zaten bu arınmayı reiki master uyumlanana söylemiyomu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 L4B canım ben anlamadım açıklar mısın??Yaşlıyım ya ondan:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RomantikUkaLa Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2007 Evet master yapman gerekenleri söylüyor aynen arkadaşın anlattığı gibi daha 2 gün önce reiki aldımda ordan biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ayyildiz Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2007 semböllerle calistiktan sonra aslinda gerekte kalmiyor. Ben artik sembölsüz calisiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaaH Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Sevgili Lighthouse çakra dengeleme için şekilli bir anlatimi nereden edinebilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 resimli anlatıma gerek yok basittir zaten. ben sana söyleyeyim. çakraları biliyorsan numaralarına göre çakra dengelemede de 1-6 da 5 dakika, 2 ve 5 de 5 dakika, sonra 3 ve 4 de 5 dakika uyguluyorsun. bu kadar. bir elin birindeyken bir elin diğerinde. bunları sırtüstü uzanarak uygulayabilirsin. 1. çakra kasıklarında 6. çakra alın 2. çakra göbek deliğinin biraz altı 5. çakra boğaz 3. çakra göbek deliğinin biraz üstü 4. çakra kalbinin hizası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SaaH Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 teşekkür ederim...bu benim için önemliydi...neden dersen bu gün uyarlamam yapildi...lakin o kadar farkli bir kaç kitap ta gördüklerime bakinca dengeleme işlemi için uygulamalarda oldukça farklılıklar olduğunu gördüm...ve senin verdiğin bilgilere göre hareket edeceğim...teşekkür ederim...minnettarim...sevgiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugby Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 ben de topraklamayı sorabilir miyim, benim masterım bundan bahsetmedi hiç.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 topraklanmak çok kolaydır duş almak,yada ayaklarını yere tam basıp ayaklarının yerin merkezine girdiğini görmek yada vücudundaki negatif enerjinin toprağa aktığını hissetmek aklıma gelenler bunlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Topraklanma. sitede de yokmuş ayrı konu olarak açtım. http://www.gnoxis.com/forum/reiki/25544-topraklanma.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptanyetu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 bnde iki gün snra alıcam usui reiki 1 i neler olucak uzun uzun konuşmak sizden bilgi almak isterim?hocamla konuşuyorum ama topraklama yada çakra dengelemek konusunda pek bişey duymamıştım mesela.paylaşımın için tşkkrler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.