firstmoon Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2012 Arkadaşlar merhaba ben yeni bir diziye başlamak istiyorum, ancak ne izlesem kararsızım, bir çok yerde bir çok öneri var ama karar veremedim sizlerin önerilerinizi bekliyorum böylece benim gibi kararsız olanlar varsa onlarada fikir vermiş oluruz. Benim izlediğim diziler: How i met your mother The big bang theory Modern family Community The IT crowd Vampire diaries True blood Game of thrones Hot in cleveland Fringe Gossip girl New girl 2 broke girls Suburgatory 30 rock Dexter Lie to me Glee Being human Supernatural Atladıklarım olabilir şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bunların dışında izleyebileceğim dizi önerilerinizi bekliyorum. Bu arada özellikle romantik komedi filmlerine bayılıyorum. İzlediklerim: Valentine's day He is just not that into you Pretty woman Music and lyrics Knocked up The proposal No strings attached what happens in vegas forgetting sarah marshall just married just friends definetely,maybe 50 first dates my best friend's wedding Amelie Love actually P.s I love you The holiday The devil wears Prada Love and other drugs All about Steve The ages of love Notting hill Eat pray love Something borrowed I love you, man New years eve new york, i love you yes man change-up Bunlar en çok severek izlediklerim, bu tarzda romantik komedi tavsiyelerinizi de bekliyorum arkadaşlar:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 how i met your mother Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 how i met your mother izlemiş zaten onu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 hııı oldu o zaman bende nasıl izlemez ya demiştim the client list Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 uzatmalı nişanlım filmi güzeldir onu izle , dizi olarak sherlock,continuum,the walking dead,Falling Skies,haven,terra nova,rome,zen olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
firstmoon Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 uzatmalı nişanlım jason segel filmiydi değil mi? onu izledim, ama izlemeyen arkadaşlara bende tavsiye ederim. terra nova dizisininde ilk bölümünü izledim, bitiyor demişlerdi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 uzatmalı nişanlım jason segel filmiydi değil mi? onu izledim, ama izlemeyen arkadaşlara bende tavsiye ederim. terra nova dizisininde ilk bölümünü izledim, bitiyor demişlerdi ? terra nova tek sezon zen ve sherlocku kesin izle mini dizi ama bir bölümü diğer dizilerin 2 bölümü gibi sherlock 2 sezon oynadı 3.sezon önümüzdeki yıl çıkıcak zen tek sezon birde wallander var bu tipte olan dizler arasında birde merlini izlemediysen onu izle eğer izlediysen yeni sezonu çıktı 5 .sezon kaldığın yerden devam edersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
firstmoon Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Tek sezonluk olanları izlemiyorum çünkü ben bir oturdummu başına hatim ediyorum hepsini birgünde bitmesin Merlinin birkaç bölümü denk gelmişti güzeldi bak iyi hatırlattın izleyim onu ben:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soowr Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Prison Break anlayana çok güzel bir dizi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Fringe iyidir, her ne kadar pek bilimsel olmasa, sırf walter için izlenir zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FrostByghte Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2012 Dexter yeni sezon başladı. The walking dead 3 sezonluk güzel bir dizi. Hatfields & McCoy var 3 bölüm ancak her bölümü 1 film boyutunda sürükleyici ve güzeldir. En azından 1 gün geçirtir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RosettaNebula Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 (düzenlendi) Sherlock u şiddetle öneririm, muhtemelen de çok hoşuna gidicektir.Breaking Bad i beğenir misin bilmiyorum ama bi bakabilirsin istiyosan, benim en favorimdir.Bones fena değil diyorlar 8 sezonluk bi dizi.Family Guy da iyidir Ve bi de dizi-film zevkin filan hoşuma gitti baya House u önermeyi de nasıl unutmuşsam.İzlediğini umuyorum The Newsroom var bi de evet.Benden bu kadar başka aklıma gelmedi Kasım 18, 2012 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Fringe ve Revolution kesinlikle tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
challenger1997 Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 The Game of Thrones, filmdeki düşünce yapıları ve yeri geldiginde dozu yükselen aksiyon müthiş bir hava katıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
epilepse Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Ben SUpernatural Doctor Who The Vampire Diaries Teen Wolf benzeri bir dizi arıyorum.Bİde film şöyle melekler ve şeytanlar büyük hazine karayip korsanları gibi olucak böyle şeyler bilen var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
epilepse Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Dizi olarak Grimm veya Doctor Who ,Teen Wolf'u öneririm. Fİlm olaraksa: Büyük hazine 1-2-3 Melekler ve Şeytanlar Underworld (seri) Kız ve Kurt Alice Harikalar Diyarında (2010) (Johnny Depp oynuyor diye izlemiştim ama baya güzel ) Genç Ruh Muhteşem Yaratıklar KaraOrman KaraBüyü Büyük Balık BeterBöcek (eski ama güzeldir.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Film olarak; Super bad Shaun of the Dead Dizi olarak sadece ve sadece '' Blue Mountain State '' öneriyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Under the Doom tavsiye ederim herkese... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingson Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Under the Doom tavsiye ederim herkese... Hocam o dizi çok yeni daha bence, 2.sezondan itibaren konuda oturacağından işlenmesi bakımından da daha iyi bir dizi olacağını düşünüyorum.Supernatural , fringe yi önerebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 favori ve en sevdiklerim burdan herkese tavsiye ettiğim weeds brue notice ve spartacus bu dizilerden sonra bir sürü popi diziye başladım ve çoğunu bitirmeden bıraktım aynı tadı alamadım çünkü blue mountain state de iyidir şimdi mad men izliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Under the dome ve Orphan black tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Dizi olarak "House M.D." önerebilirim film olarak "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" ( sil baştan) göremedim onada bakabilirsin. Birde ilgini çekerse "Melancholia" bak derim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 the walking dead. insan kendini o grubun bir parçası hissediy izleyin kesin sarar. masalsı şeylerden hala hoşlanıyorsanız once upon a time. tüm çıplaklığıyla doğa üstü herşeye bayılırım derseniz true blood. şöyle çerezimi alayım güleyim eğleneyim diyosanız how i met your mother eski devirlere hayranlığınız varsa entrika ve romantizim seviyorsanızda game of thrones ve the white queen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GLoom Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Under the doom'u bende takip ediyorum güzel gidiyo dizi şimdilik ne olacağını bilmesekte favorilerim arasına girecek gibi.stephen king'in ürünü nihayetinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.