Jump to content

Video hakkında düşünceleriniz?

Soowr

Önerilen Mesajlar

ilk başta çıkan adam al gore gibi konuşmaya çalışmış biri gibime geldi birde yasaklanan video denilen videoda kaynaklar eksik farklı şeyleri birbirine bağlamış radyo frekansına karışan konuşma yada diğer temaslardan söz etmemiş 51.bölge hakkında ufak bir telefon konuşmasını vermiş zaten çoğu artık nette bile var birde ilk başlarda sahte diyor sonra destekleyip başka şeylerle bağlamaya çalışıyor çok sıradan geldi dikkat çekmek amaçlı yapılmış bir video gibime geldi ekin çemberlerini arada gösteriyor ama geçirip gidiyor anlatmıyor zaten çoğu belgeselde insan yapımı olduklarını her defasında söylüyorlar videonun devamı varsa paylaşırsan iyi olur devamı yoksa yetersiz bir video boşa doldurulma yapılmış bir video gibi gerçekde var veya yoklar ama bu videoda bir yandan desteklerken olduklarını bir yandanda yoklar demiş :wacko: nazilere bağlamış sonra insalıkda eskiden beri varlar demiş insalığı kandırıyorlar demiş farklı yerlere çekmiş ilgi amaçlı yapılmış bir video bence paylaşım için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Klasik Müslüman komplo teorisi videosu. İnternette bunun gibi binlercesi var. Hepsinde de aynı mantık kullanılıyor. Konu ile ilgili çeşitli mekanların fotoğraflarını al, kim olduğu bilinmeyen birinin telefon konuşmalarını üzerine ver, sonra bunu ayetlerle destekle. İşin içine din girdiği zaman %100 inanacak birileri çıkar nede olsa...

Not: Ayrıca bunun yeri burası değil "Komplo Teorileri" bölümü olmalıydı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sanırım bakmak ve görmek gerekiyor bazı şeyleri. Herkes her şeyi sizin önünüze sermek zorunda değildir. Özellikle bunu yapan insanlara bir teşekkürü çok görmemeniz gerekirdi sayın "dawnofrelic". Klasik müslüman komplo teorisi demişsiniz. Kuran'da der ki;

“Allah, onların kalpleri ve kulakları üzerine mühür vurmuştur; gözlerinin üzerinde perdeler vardır. Büyük azap da onlar içindir.

İşte bunu bakıpta görmek istemeyenler, görmeyenler için söylemiştir. Aynı şekilde,

“Bu, onların iman etmeleri sonra inkâr etmeleri dolayısıyla böyledir. Böylece kalplerinin üzerine damga vurulmuştur (mühürlemiştir), artık onlar kavrayamazlar.”

gibi onlarca ayet bulunabilir. Belki bazı konularda haklı olabilirsiniz telefon konuşması gibi, ancak bu anlatılanların tamamının yalan olduğunu göstermez. Ayrıca bir konu üzerinde bir çok kişi kanıtlar sunarak bir şeyler anlatıyorsa o artık komplo teorisi olmaktan çıkmıştır bence. Belki de kendimizin ya da bize sunulanın yanlış olduğunu düşünmemiz gerekir. Ahmet Maranki'de ABD Başkanının korumalarının normal insan olmadığını söylüyor. Bunu bir taraflarından atmıyordur herhalde öyle bir insan. Uzatmak istemiyorum anlayacağınızı umuyorum. En azından saygı duymanız gerekir bir şeyler çıkarmadıysanız bile şurdan.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sanırım bakmak ve görmek gerekiyor bazı şeyleri. Herkes her şeyi sizin önünüze sermek zorunda değildir. Özellikle bunu yapan insanlara bir teşekkürü çok görmemeniz gerekirdi sayın "dawnofrelic". Klasik müslüman komplo teorisi demişsiniz. Kuran'da der ki;

“Allah, onların kalpleri ve kulakları üzerine mühür vurmuştur; gözlerinin üzerinde perdeler vardır. Büyük azap da onlar içindir.

İşte bunu bakıpta görmek istemeyenler, görmeyenler için söylemiştir. Aynı şekilde,

“Bu, onların iman etmeleri sonra inkâr etmeleri dolayısıyla böyledir. Böylece kalplerinin üzerine damga vurulmuştur (mühürlemiştir), artık onlar kavrayamazlar.”

gibi onlarca ayet bulunabilir. Belki bazı konularda haklı olabilirsiniz telefon konuşması gibi, ancak bu anlatılanların tamamının yalan olduğunu göstermez. Ayrıca bir konu üzerinde bir çok kişi kanıtlar sunarak bir şeyler anlatıyorsa o artık komplo teorisi olmaktan çıkmıştır bence. Belki de kendimizin ya da bize sunulanın yanlış olduğunu düşünmemiz gerekir. Ahmet Maranki'de ABD Başkanının korumalarının normal insan olmadığını söylüyor. Bunu bir taraflarından atmıyordur herhalde öyle bir insan. Uzatmak istemiyorum anlayacağınızı umuyorum. En azından saygı duymanız gerekir bir şeyler çıkarmadıysanız bile şurdan.

1- Bunun gibi yüzlerce video olduğunu söyledim internette ve bunun gibi yüzlerce video izledim. Baktım ancak işe yarar birşey göremedim. Ayrıca moviemaker üzerinde 3-5 videoyu birleştirilerek yapılan ve gerçeğe dayanır hiç kanıtı olmayan şeylere emek gözüyle bakmıyorum.

2- Kur-an'da ne yazdığı beni ilgilendirmiyor. Herkes müslüman olmak zorunda değil, müslüman olmayan insanlarda Kur-an'da her yazanı doğru kabul etmek zorunda değil. Bu videoya bakıp ne gördüğünü bana açıklarsan sevinirim ayrıca.

3- Kutsal kitap işine girersek olay çok farklı boyutlara taşınır. O boyutlara taşınmasını da istemezsin muhtemelen.

4- Bu videoyu hazırlayan insanların hakkında ne bir bilgi mevcut ne de videoda kullanılan materyallerin gerçekliği hakkında bilgi, belge yada kanıtlar. Dolayısıyla bu insanlar benim gözümde komplo teorisyenlerinden öteye gidemez. Hatta bu bile fazla "sallama" demek daha kolay geliyor bana. En azından tek kelime.

5- Amerikan Konsolosluğu ile şuan açıklayamayacağım bir sebeple bağlantım var ve daha önceki başkanlardan birine korumalık yapmış ancak şuan Amerika'nın Türkiye Büyük Elçiliğinde güvenlik danışmanı olarak çalışan birisiyle de bu vesileyle tanışıyorum. Gayet normal bir insan. İsteğin doğrultusunda müsait ve uygun bir zamanda senide tanıştırabilirim. Mıncıklarsın etini kemiğini normalliğine kendi gözlerinle şahit olursun. Ahmet Maraki yerine kendi gördüğüm şeylere inanmayı tercih ederim şahsen.

Bu konuda kesin ve net görüşüm bu şekilde. Bir kişi de çıkar birgün kanıtlara ve belgelere dayanarak bir video hazırlar o zaman "vay be helal olsun" deriz otururuz. Ama o gün gelene kadar böyle saçmalıklarla uğraşmayın derim. Dediğim gibi işin içine din sokulunca inanan mutlaka birileri çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sayın Australi; teşekkürü çok görmemeniz gerekirdi, saygı duymanız gerekir vs diyorsunuz ama ben dawnofrelic'in ilk mesajında saygı barındırmayan hiçbir öğe görmüyorum. Ayrıca bu videodan öte, kendi üyelerimizin elleriyle hazırladığı pek çok yazı var. Bunlara teşekkür edilmesi gerektiği konusunda bile kimse kimseyi suçlamazken sizin suçlamalarınızın konuyu farklı yöne çekmeye çalıştığını düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben bu videoyu hazırlayan kişiye teşekkür edin filan demek istemedim. Sanırım kendimi ifade edemedim. Genel olarak bunları düşünen insanları kötü duruma düşürmemek, komplo teorisyeni diyerek kenara atmamak gerek. En azından anlattığı şeyi biraz düşünmek gerek demek istedim. Ayrıca benim yaptığım bir suçlama değil öneridir. En azından "Yine de teşekkürler." denilebilirdi dedim ve bu benim görüşüm. İlle de bunu yap demedim. Ayrıca sizinde söylediğiniz gibi olayı buraya dönüştürmeye gerek yok. Genel olarak konuya gelecek olursak, olayların din üzerinden gittiğini görmekteyiz. Bu yüzden kutsal kitaplara girilmese bile en azından dinlerin içine girilecek.

İnternette aradım çok güzel şeyler ile karşılaşmadım demişsiniz. Aslında rus yapımı vardı bi tane onu bulamadım fakat bu belgesel de yeterli ve çok büyük şeyler anlatmakta anlamak isteyene.

Olayın içinde bulunan kişiler ve kanıtlar. Bunun dışında artık inanmanız için adamın şeytanı, cini, uzaylıyı, replitanı getirip gözünüzün önüne koyması gerekir sanırım. Part part gitmekte bu belgesel izlerseniz hepsini yeterli kanıtları göreceksinizdir. Ayrıca insanların hazırladıklara belgeselleri adını yazmamazı güvenlikleri açısından da yerinde olan bir karardır sanırım? Bazı part'ları atladım bu bölümde fakat gördüğüm kadarıyla dinsel bir konu yoktu. Yani müslüman zırvalarıda değil. Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Sizin konuyla ilgili kötü bişey yaptığınızı belirtmedim tekrar yanlış anlamayın. Sadece bunlar gerçekte olabilir bu kadar sert, komplo teorisi olarak bakmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben bu videoyu hazırlayan kişiye teşekkür edin filan demek istemedim. Sanırım kendimi ifade edemedim. Genel olarak bunları düşünen insanları kötü duruma düşürmemek, komplo teorisyeni diyerek kenara atmamak gerek. En azından anlattığı şeyi biraz düşünmek gerek demek istedim. Ayrıca benim yaptığım bir suçlama değil öneridir. En azından "Yine de teşekkürler." denilebilirdi dedim ve bu benim görüşüm. İlle de bunu yap demedim. Ayrıca sizinde söylediğiniz gibi olayı buraya dönüştürmeye gerek yok. Genel olarak konuya gelecek olursak, olayların din üzerinden gittiğini görmekteyiz. Bu yüzden kutsal kitaplara girilmese bile en azından dinlerin içine girilecek.

İnternette aradım çok güzel şeyler ile karşılaşmadım demişsiniz. Aslında rus yapımı vardı bi tane onu bulamadım fakat bu belgesel de yeterli ve çok büyük şeyler anlatmakta anlamak isteyene.

Olayın içinde bulunan kişiler ve kanıtlar. Bunun dışında artık inanmanız için adamın şeytanı, cini, uzaylıyı, replitanı getirip gözünüzün önüne koyması gerekir sanırım. Part part gitmekte bu belgesel izlerseniz hepsini yeterli kanıtları göreceksinizdir. Ayrıca insanların hazırladıklara belgeselleri adını yazmamazı güvenlikleri açısından da yerinde olan bir karardır sanırım? Bazı part'ları atladım bu bölümde fakat gördüğüm kadarıyla dinsel bir konu yoktu. Yani müslüman zırvalarıda değil. Daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Sizin konuyla ilgili kötü bişey yaptığınızı belirtmedim tekrar yanlış anlamayın. Sadece bunlar gerçekte olabilir bu kadar sert, komplo teorisi olarak bakmayın.

Gösterdiğin videoyu da daha önce izledim. Ancak senin bir kere daha izlemeni isterim. Davud'un Yıldızı'nı Satanizm sembolü olarak lanse eden bir videodan çok fazla meded umamıyorum ben doğrusu. Bu tip konularda gördüğünüz ilk videoya inanmak hatta onuda geçtim bu tip bütün videolara inanmak yerine konular hakkında derinlemesine araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Masonluk, Satanizm, Ufo, Şeytan, İlluminati vs. vs. vs. bunların bir çoğu birbiriyle bağdaşmayan şeylerdir. Bu konuda daha önce defalarca yazdığım ve başka arkadaşların yazdığı mesajlar mevcut forumda. Eğer biraz incelerseniz görebilirsiniz.

Ayrıca daha önceki mesajda Ahmet Maranki hakkında söyleyeceklerimi unutmuşum. Ahmet Maranki tarikatçi zihniyetin şişirdiği, Seda Sayan programlarında boy gösteren şarlatanın biridir. O adam "Allah bir" dese bile şüphe ile bakmanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Acik soyleyeyim ben bu videodan hicbir sey anlamadim. Ne bir konu butunlugu var, ne de mantikli bir silsile. Amacini zaten anlayamadim. Ha bir de telefonda konustuklari tehdit alan eski 51. bolge calisani var ya tam bir komedi. Adam zaten ben rol yapiyorum diye bagiriyor salya sumuk. Bu videonun olmasi gereken yer gizli arsivler falan degil, direkt recycle bin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...