duygu Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 çok güzelll. Aslında bu uyarılar paketlerde olsa daha çok işe yarardı eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 bence de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Resimler kıyafet gibi oturmuş özellikle pışht'a Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 '' pısht'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 sağol hepsi güseldi ama ben sonuncusuna bayıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 sonuncusu yakıyo ortalığı.o yüzden onu sona sakladım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2006 hahah sonuncu güzelmiş evet...etkili buldum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alankayae Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2006 bencede bunlar daha etkili olur ve de duygusal yazılar yazsalar eminim o çok daha etkilidir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nameless57 Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 bu şekilde engelleneceğini sanmıyorum içmek isteyenler tiryakiler gene de içer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 bi keresinde duymuştum sigara insanların hayata olan isyanlarıymış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2006 isyan da bi yere kadar da sigara içenleri kınıyorum ...kendi yaşamlarını hiç acımadan zehirliyolar ne bilim ... . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 sigarayı bırakamicak insan yoktur iradesiz insan vardır nasıl oluyosa kendilerini bi sigara paketine bağlayabiliyolar onsuz yapamıyolar mantıklı düşününce bence birazda kendimizi aşağılıyoruz ben bu düşünce tarzıyla bırakmıştım tabi herkezin bakış açısı farklıdır ona bişey diyemem ama siz bi sigara paketine mahkum değilsiniz hee bide şu var ben istesem bırakırım tiryaki değilim iradesiz değilim sadece ilerki zamanda bırakıcam veya yok şu zaman bırakıcam gibi ifade kullanıyosanız zaten siz bi tiryakisinizdir boşuna başka ad takmayın buna Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Herhangi birşeye bağımlı olmak iğrenç birşey. Ama ben sigara içiyorum. İçmeyi de seviyorum itiraf edeyim ki. Onun için bırakmayı da düşünmüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Herhangi birşeye bağımlı olmak iğrenç birşey. Ama ben sigara içiyorum. İçmeyi de seviyorum itiraf edeyim ki. Onun için bırakmayı da düşünmüyorum. Tam olarak benim durumumu özetleyen cümleler... Hele şu son zamlarla birlikte daha da tuhaf şekilde bağlandım sigaraya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MikroNova Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2011 Sigara yaşatır. Sigaraya gelen zam öldürür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.