ezim Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2007 Anne baba ve iki çocuktan oluşan bir aile bir tünelin başına gelmişler ve karşıya geçmeleri gerekiyor. 1. Tüm aile fertleri karanlıktan çok kurkuyor ve bu nedenle geçişler sırasında yanlarında mutlaka meşale olması gerekiyor. 2. Meşale sadece 12 dakika süreyle yanıyor dolayısla tüm fertlerin geçişi 12 (Evet oniki) dakikada tamamlanmak zorunda. 3. Tünelden aynı anda sadece iki kişi geçebilir. 4. Baba 1 dakikada karşıya geçebiliyor. 5. Anne 2 dakikada karşıya geçebiliyor. 6. Erkek çocuk 4 dakikada karşıya geçebiliyor. 7. Kız çocuk 5 dakikada karşıya geçebiliyor. 8. Tüm bireyler için gidiş ve dönüşler aynı sürede tamamlanıyor. Bu şartlar altında aileyi karşı tarafa geçirebilecek misiniz bakalım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 anlamadimki ..dur bakemmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 nereyı anlamadın söle yardımcı olayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 ben geciremem kusra bakmasin aile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 yaf bir el at olaya bı gayret et belkı sayende bir aile kurtulacak hıh sende yaf demek basımıza bır hal gelse yüzümüze bakmayacaksın hıh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 bir telaş geldim şimdi hemen çözecemmm tünellere de bayılırımmm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 canımsın sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 bu soruda bir eksik yok mu:) -------------------- koyun ot kurt nerde yahu bu soruda onlar yokmuyduuuu:)? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 ne gibi mesela ? -------------------- yaf alemsın:rofl: bu baska bır soru onuda bılıyorum ben ama o daha basıt ondan sormadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 sen benim canımsın ama gülmekten soruya kanalize olamiyorum kıı. bir de ben sarışınım birinin bana anlatması lazım neden o tünelden 2 li gruplar halınde arka arkaya gitmiyorlar ki bu entresan aile ?????? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 ya ömrümü yedin :rofl:walla verem olacam elınden :wallbash:ya kuzum sen dırek var olanla yetınsen ha madem yok nıe ole değilde böle diosun gıdemezler yer dar:whistling: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 ya bu aileye bir el atalim , mesela taksiyle falan gecirelim karsiya? olmazmi sarisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 taram bulacammmm cevabını ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 :d:d:d:d:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 meşale neden 12 dakika yanıyor???bunu da anlamadım:) -------------------- ve ezim imdat diyerek bağırarak kaçar.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 hahhh hah rimmon geldi kesin çözer.rimmon umudum sensın artık sana güveniyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 rimmon da kim?:)tüneli tanıyan yolu bilen birisi mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 ben biliyorum bu tam rimonun dişine göre bi soru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 baba kız çocukla birlikte 5 dakikada karşıya geçer baba 1 dakikada geri dönder baba erkek çocukla birlikte 4 dakikada karşıya geçer baba 1 dakikada geri döner baba anneyle birlikte 2 dakikada karşıya geçer 13 oldu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 yaklastın ama buda önemli bak daha henüz kimsede bi hareketlilik yok ha gayret vhercle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 baba kız çocukla birlikte 5 dakikada karşıya geçer baba 1 dakikada geri dönder baba anneyle birlikte 2 dakikada karşıya geçer erkek cocukta tek gelir,4 =12 !!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 iyide babayla anne karşıya geçtikten sonra meşaleyi getirmezlerse erkek çocuk geçemezki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 benden başka sarışınlarda mı var yahu? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 nayir tek sen varsin tanidim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 baba ve anne geçerler: 2 dakika baba geri gelir: 1 dakika erkek ve kız çocuklar geçerler: 5 dakika anne meşaleyi geri getirir: 2 dakika baba ve anne geçerler: 2 dakika ------------------------------------------- toplam: 12 dakika EYOOO! Karizma puanı isterim! :D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.