boogee Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2012 Atamızın izinde binlerce gönüllü Cumhuriyet Meydanı`nda buluşuyor… http://izmiretkinlikleri.com/wp-content/uploads/2012/10/5944.jpeg ”Fikrimin Rehberisin Atam” diyoruz….Atatürk`ün ölümünün 74., Cumhuriyet Medyanı`nın da 80.yılına rastlayan bu özel günde 2 bin 400 kişinin gönüllü katılımı ile Atatürk`ün potresini oluşturuyoruz… Siz hiç Türkiye’ye gelmiş bir yabancının, bir 10 Kasım sabahı, saat dokuzu beş geçe neler yaşadığını düşündünüz mü?Ben de düşünmemiştim; ta ki yabancı bir dostum yaşadığı büyük şaşkınlığı anlatana kadar. Demişti ki; “Siz nasıl bir milletsiniz ki, bunca yıl sonra dahi bir insanın ölümünü böylesine büyük bir vefayla, bağlılıkla ve böylesine büyük bir katılımla anabiliyorsunuz?” 10 Kasım nedir?.. ‘Bir insanın ölümü’mü, yoksa bir ülkünün paylaşıldığının göstergesi mi? 10 Kasım, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyen bir lidere saygının, ülkeye bağlılığın göstergesidir.10 Kasım, bu ülkede yaşayan insanların, her 10 Kasım’da saat dokuzu beş geçe aynı heyecanla, aynı ülküde buluşmasıdır. Aynı özlemle yaşamasıdır. Geleceğe umutla bakması, bir barış sevdalısına, bir dünya liderine bitmek bilmez saygısıdır. Dedik ki, Kurtuluş savaşının başladığı ve bittiği kent İzmir, adına yaraşır bir özlem’e imza atsın.Bu 10 Kasım’da, saat 12.00’de, aynı ülküde buluşsun ve dünyanın en büyük Atatürk portresini oluştursun. Aynı özlemi yaşayan; aynı sevgiyi, aynı saygıyı paylaşan 2400 kişiye ihtiyacımız var. 2400 kişiden biri de sen olur musun?.. 10 Kasım’da İzmir’deyiz… 10 Kasım’da İzindeyiz… Dr. Hakan Tartan Konak Belediye Başkanı www.izindeyiz.net // Tüm İzmir'li ve o tarihte İzmirde bulanacak olan Gnoxis üyelerini bu anma'ya davet ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Keşke orada olsaydım hemen gelirdim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Bence bu konu 10 Kasim'a kadar en ustteki konu olmali. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Bence bu konu 10 Kasim'a kadar en ustteki konu olmali. haklısın bende şimdi sayfamda paylaşıcam bu konuyu paylaşım için teşekkürler ne varsa izmirde var tebrik etmek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psyle Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 güzel olmuş hadi ordaki her katılımcı için alkıslaalım:cray::clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Yukari cikariyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soowr Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2012 İzmir'de olsam katılırdım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Ben de paylaşayım face twitter... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Arkadaşlar İzmir'de ki bu organizasyona katılamayacak arkadaşlara bende bir duyuru yapmak isterim. Her sene 10 Kasım'da Best FM'de yayın yapan Cem Arslan, İstanbul'dan Anıtkabir'e ücretsiz olarak otobüslerle Atatürk gezisi düzenliyor. Sabah erken saatlerde yola çıkılıyor ve saat 9:05'de Anıtkabir'de ki anma törenlerine katılım oluyor. Radyo üzerinden veya Best FM'in internet sitesinden bu organizasyonu takip edebilirsiniz. Bu sene bir aksilik olmazsa ben katılmayı düşünüyorum. Cumartesi gününe gelmesi nedeniyle katılım daha kolay olabilir. Bilginize. Detaylar belirli oldukça burada paylaşmaya çalışacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Ben de Anitkabir'deki torende olmaya calisacagim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Ben çok çok eminimki İzmir gibi Atamızı seven ve yürekten bağlı insanların olduğu bir ilimizde 2400 kişi değil 24.000 kişi ile yapılır o portre. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libby Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 orda olabilseydim keşke Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Biz nasıl milletiz ki %52'ye çıkıyor AKP'ye oy verme oranı. İlk önce onu sorsun bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psyle Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Biz nasıl milletiz ki %52'ye çıkıyor AKP'ye oy verme oranı. İlk önce onu sorsun bence. ibretlik soru Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Ankara'daki arkadaslari da Anitkabir'de olmaya cagiriyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Biz nasıl milletiz ki %52'ye çıkıyor AKP'ye oy verme oranı. İlk önce onu sorsun bence. İbretlik evet.Biz çok tuhaf bir milletiz.Asaletini kaybetmeye doğru hızla ilerleyen,kendini kullanıp tükenen dünya mallarına satan,ve bunları kullanırken vatanı dahil diğer manevi değerlerini koruduğuna inanan ama yanılan,din,Allah,kuran kelimesini kimin ağzından duyarsak ona kendimizi teslim eden ve bizi bu şekilde kullanmasına müsade eden,müslümanlıksa asıl müslümanlığın dini gösteriş olarak kullanılmayacağını bilmeyen ve müslümanlığın gereklerini tam anlamıyla bilmeyen,onu Allah kuran vb kelimelerle tam anlamıyla yaşandığını sanan bir milletiz.Ve kendi irademizle oy veriyor gibi görünsekte aslında beyni yıkanmış koyunlarız.Sorgulama,araştırma ruhundan tamamen uzak kuklalarız.Allahtan çoğu böyle olsa da belli bir kesim kendini iyi biliyor.Onlar da olmasa kahırdan ölürdüm herhalde diyerek herkesin yine de fikrine saygı duyduğumu belirtmek isterim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Böyle salak üniversiteler, salak bir eğitim sistemi olunca böyle oluyor işte... Yetenek sınavlarına torpille girip, başka insanları ezdiğini falan sananlar aslında kendini eziyor haberi yok... Birlik yok bu ülkede, zaten olması da imkansız. Beklemiyorum böyle bir şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Kesinlikle bu oluşumda Olacağım gururla . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Aklima gelmisken, konu yukari... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Bir izmirli olarak, gururla konu yukarı diyorum o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Konuyu hatırlatmak ve daha çok kişiye ulaştırmak adına; "Konu yukarı" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 yarın özel bir gün arkadaşlar sosyal platformlarda bu konuyu paylaşalım duymamış veya görmemişler olabilir yarın anıtkabir yasakmış yanlış duymadıysam :/ konuyu yukarıda tutalım iyi akşamlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 up up up up up. bu başlık 9:05e kadar anasayfada çıkmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Night Stalker Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Kesinlikle 9:05'e kadar anasayfada çıkacaktır bu başlık herşey Büyük Önderimiz Atatürkümüz için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ivan Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2012 haklısın bende şimdi sayfamda paylaşıcam bu konuyu paylaşım için teşekkürler ne varsa izmirde var tebrik etmek lazım izmir acayiptir yahu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.