kizginkuzgun Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 Ağlayan Çocuk, 1980'lerde İngiltere'de bir hayli gözde olan ve İtalyan ressam Bruno Amadio (Bragolin olarak da bilinir) tarafından yapılan bir tablodur. http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/images/crying.JPG Lanetli olduğu iddiaları 4 Eylül 1985 tarihli tabloid boyutundaki İngiliz sansasyon ve magazin gazetesi The Sun'a konuşan bir itfaiyecinin son zamanlarda yanan evlerin içinde çok sayıda yanmamış Ağlayan Çocuk tablosu bulduklarını söylediği iddia edildi. Ayrıca, hiçbir itfaiye görevlisinin bu tabloları kendi evlerine sokmak istemedikleri iddia edildi. The Sun ve diğer gazeteler bu konuyla ilgili haberlerini ilerleyen aylarda da sürdürdüler. The Ricky Gervais Show adlı komedi programında sözkonusu haberler alaya alarak alıntılandı. Bruno Amadio Bragolin takma adıyla tanınan ve Franchot Seville, Giovanni Bragolin ve J. Bragolin olarak da bilinen Bruno Amadio, Ağlayan Çocuklar adlı tabloları yapan kişidir. Somurtkan ve gözü yaşlı çocuklardan oluşan bu tablolar lanetli oldukları şeklinde bir şehir efsanesine konu olmuşlardır. Bragolin hakkında ayrıntılı bir yaşamöyküsü bulunmamaktadır ancak bu ressamın Venedikli olduğu söylenmektedir. Kaynak: http://tr.wikipedia.org/wiki/A%C4%9Flayan_%C3%87ocuk Ayrica bkz: http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/haunted12.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 bir de avrupa yakası nda burhan altıntopun evindeki resim vardı çiko diyordu sanırsam. onun da lanetli olduğu rivayetleri var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psyle Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 bence bi çeşit hollow vakası olabilir bkz: bleachtede küçük bi çocuk bi kusun içine hapsedilmişti bi hollow tarafından o hollowda kusun sahiplerini öldürüyodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SihirliEnerji Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 bir de avrupa yakası nda burhan altıntopun evindeki resim vardı çiko diyordu sanırsam. onun da lanetli olduğu rivayetleri var o çiko dediği tablo bizim evde vardı!!! şimdi tırstım haaa.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 13 sayısından da korkarsınız siz şimdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psyle Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 13 sayısından da korkarsınız siz şimdi. benim ugurlu rakamım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiDDeTxLG1 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Sphynxinator o 666 adındaki yazının altında bulunan resim ne öyle vay anam vay.Korkunç bir olaydan buraya geçtim ve onu gördüm tam o arada kapı açılınca bir tırstımki sormayın Meğersen annemmiş Bu arada kizginkuzgun çok başarılısın,bu tip yazılarda hep sen varsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Sphynxinator o 666 adındaki yazının altında bulunan resim ne öyle vay anam vay.Korkunç bir olaydan buraya geçtim ve onu gördüm tam o arada kapı açılınca bir tırstımki sormayın Meğersen annemmiş Bu arada kizginkuzgun çok başarılısın,bu tip yazılarda hep sen varsın. Tesekkurler HiDDeTxLG1:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiDDeTxLG1 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2012 666 ne ben anlamadımda.Ya tırsıyorum çıkmıyor aklımdan o an biri bana yardım etsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.