kizginkuzgun Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 Newsweek dergisine makale yazan Alexander, deneyiminin, bir bilim adamı olarak inandıklarını tepetaklak ettiğini söylüyor. http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/10/09/cennete-giden-bilim-adami--2696821.Jpeg[TABLE=class: image] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] DIŞ HABERLER E-coli bakterisinin beynine sızması nedeniyle komaya giren Alexander’ın neokorteks bölümü tamamiyle etkisiz hale gelmişti. Komaya girmesinin yedinci gününde bilincinin açıldığını belirten Alexander deneyimini şöyle anlattı: “Bulutların olduğu bir yerdeydim. Büyük, pofidik pembe-beyaz bulutlar, derin mavi-siyah gökyüzünün üzerindeydi. Bulutların üzerinde transparan, parlak varlıklar vardı. Bu varlıklar dünyada gördüğüm hiçbir şeye benzemiyordu, daha üstün varlıklardı. Yanımda bir kadın vardı. Altın kahvesi saçları güzel yüzünü çevreliyordu. Kelime kullanmadan benimle konuştu. Mesajı içimden rüzgar gibi geçti: ‘Seviliyorsun, sonsuza dek. Korkacak bir şey yok. Burada sana bir şeyler göstereceğiz ama geri gideceksin.” Daha sonra karanlık bir kürenin içinden geçtiğini söyleyen Alexander, yedi günün sonunda mucizevi bir şekilde uyandığını söyledi. Kaynak: http://gundem.milliyet.com.tr/cennete-giden-bilim-adami-/gundem/gundemdetay/09.10.2012/1608884/default.htm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
firstmoon Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Adamın bilinçaltına bakar mısınız, bence bunları gördüyse tamamen kendi hayal dünyasında canlandırdığı şeyler komadayken bilinç altından fırlamış, komaya girmeden önce ne içirmişler adamcağıza acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Viral reklam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Herkes oznel dusuncesini yazmis. Bende yaziyorum o vakit; ben habere ve Alexander'a inandim. Bulundugu yer cennet adi verilen boyut degildir belkide, ama kendi astral kusagi yada gercekten bulutlarin uzeridir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lost soul Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 böyle şeyler yaşadığını iddaa eden yalnızca bu adam değil ki başka örnekleri de var .Cennet değildir belki ama başka bir boyut olması muhtemel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Bırah palavera Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Koma haline geçip rüya aleminde uzun süre kalmayı bende isterdim. Mümkünse trans aleminde varlıklarla kalayım. Alice Harikalar Diyarı Ama insan ölünce beyin de ölür. Beyin öldükten sonra rüya görmek mümkün değil. Beyinle algılanan şeyler,beceriler hiçbiri mümkün değil. Beyin öldü mü iş bitiyor. Ne rüyası,ne rüya cenneti. Bu adam bir süre sonra bilimi bırakır.Meditasyon işlerine karışıp farkındalığını arttırır. Cenneti gördüm ben Haleluyah modunda gezer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Beyin olumunun gerceklesip gerceklesmedigini bilmiyorum. Yasadigi yada hissettigi seylere ruya adini veriyorsak, dedigin dogru olabilir sevgili Lair_of_Lizbet. Ben ruya olarak yorumlamadim yasadigi seyleri.Meditasyon islerine karismak icin, bilimi terk etmek zorunlu degildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kurtca Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Belkide kimbilir... Kendi astralinda neyi yarattigini bilemeyiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2012 Matt Damon'un oynadığı bir film vardı Hereafter isimli. Orda bi replik vardı,çok anlamlı bi replik.. Cennet dediğin yer insanların kültürlerinin bilinç altında birikerek öte aleme yansıması. Hangi kültürde doğarsan doğ,hangi bilgiyi alır hangi imgeyi imgelersen öldükten sonra onu yaşarsın.. Gerçek öte alem bana göre bu cennet hikayelerinden çok daha farklı bi yer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psyle Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Matt Damon'un oynadığı bir film vardı Hereafter isimli. Orda bi replik vardı,çok anlamlı bi replik.. Cennet dediğin yer insanların kültürlerinin bilinç altında birikerek öte aleme yansıması. Hangi kültürde doğarsan doğ,hangi bilgiyi alır hangi imgeyi imgelersen öldükten sonra onu yaşarsın.. Gerçek öte alem bana göre bu cennet hikayelerinden çok daha farklı bi yer. bence soul society aga Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lex Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2012 bence soul society aga Hayal etmek parayla değil sonuçta =) Kim bilir? Belki bizi orda zombiler bekliyordur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mephiston21 Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 cennet cehennem diye bir yer varsa ??????? peki öyle bir yer yoksa hayatın amacı nedir? astral seyahat yapılabiliyorsa ruh vardemektir yada zihinde yapılan bişeydir yada neden ölürüz ölmemiz neden gerekiyo acep bunların mantıklı açıklaması olsaydı keşke:cool: astrale çıkıp ölümden sonra yaşam olmadığına inananlar ruhlar hakkında ne düşünür bilmiyorum astrale ruh ile çıkılır sonuçta sorduğum kişilerde cevap veremiyor (astrale çıkanlar yada çalışanlara sordum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
persephone Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 hiç gidilip görülmememiş bir yerin hep bilinen şeylerle tasvir edilmesi ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.