pinkpiano Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 13, 2007 cadılıkla ilgilenen arkadaşlarla görüşebilir miyiz? kimbilir belki de bir coven kurarız. msn verirmisiniz pm'le.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Bu şekilde bulamazsın cadıları.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EXoRCisT Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 katılıorm:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2007 Cadıyım diye gelebilecek insanların niyetini ayırt edebilmen dileği ile:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Noraya aynen katılıyorum insallah ayırt edebilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 tek cadi nora bu formda onuda vermeyiz :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 ehehehe alamazsın norayı olmaz daha banada cadılığı öğretcek o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Taaabi canım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Niye ya erkekten cadı olmaz mı bugun sen bana, yarın ben sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Cadı mısn yoksa sadece witchcraftla mı ilgileniyorsun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caslanova Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 banadiyosan bendaha cadı olamadım ama bişeyler öğrenmeyi istemiyorda diilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Ben konu sahibini kastetmiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 cadılar kendinize gelin.Siz büyü yapıyorsunuz daha.Büyü yapmanında çok büyük günah olduğunu biliyorsunuzdur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Şu konu Gnoxis Cafe'de açılmış olsa neler yazardım ama... aah ah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 caslanova "cadı" sıfatı erkekler için kullanılmakta idi zaten.ama farketmiyor cadılık ile uğraşan herkes cadıdır. öte yandan pinkpiano arkadaşların söylediklerine katılıyorum.bu şekilde bi yere varmazsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pinkpiano Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 ilginize çok teşekkürler; de, öneri sunsaydınız keşke... bu şekilde biyere varamazsın demenizden kasıt? yani ne şekilde nereye varabilirim? bunun önerilerini verirmisiniz? sevgi & saygı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
plumber Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 evet arkadaşlar, pinkpiano bir soru sormuş, herkes tiye almış. net cevaplar yada açılamalar vermiyorsanız neden cevap veriyorsunuz. bana ulaşabilirsin pinkpiano pmle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Ben kendi yazdığımı dikkate alarak cevap vereceğim... tiye almış demişsin ya mesela.. işte bu konudan sonra asıl niyeti dediğin gibi olan kişilerden mesaj alabilirsin demek istedim. Malesef bunlar oluyor daha önce de gördük. Yeni bir üye olduğu için insanların samimiyeti hakkında uyarmak istedim sadece... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
plumber Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 haklı olabilirsin. ama genele bakarsan tiye alınmış. acaba kaç kişi ulaşmaya yardım etmeye çalıştı? hepimiz öğrendiklerimizi kendimiz öğrenmedik. yol gösterilince, tavsiyelerde bulununca daha bir yapıcı olur ve paylaşım işte o zaman başlar kanısındayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 O ciddiyette paylaşım yapan kendisine uygun biçimde ulaşır zaten.. haklısın bu konuda tabiiki.. bizim de isteğimiz amacımız bu zaten ama dediğim gibi uyarmak zorundayım maduriyet var ucunda... neyse üzerinde durmayalım çok bence artık herkes anlamıştır zaten sanıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 benden acık teklif işe yaracak her konuda burdayım buyurun gelin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 ben cadıyım cadı hahahahahhahahaha.......... abi bu ne ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 O ne ben sana göstereyim tugcemgul... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 sevgili pinkpiano dile getirdiğin konu benimde çok düşündüğüm ve uygulamak istediğim bir konudur ancak türkiyede kovan kurabilmek için şunlar engel oluşturuyor Kovanın başrahibi veya başrahibesi yani kurucusu öncelikle 2. dereceden insiye olmalıdır yani 2 sene bir kovanda bulunmuş olması lazımdır. Kovanın üyelerinin hemen hemen hepsinin aynı yerde olması gerekir yada toplanma imkanı olması lazım Kovanın etiğinde üyelerin malzemeleri tam,eksiksiz ve doğru olmalıdır mesela solitary cadı olan bazıları athemenin illa siyah olması gerekmediğini söyler koyu renk olması yeter derler ama kovanlarda muhakkak siyah olmalı ve beyaz bıçakta herkeste bulunmalıdır.Cüppeden kazana kadar her malzeme olmalıdır Kovan toplantıları ayinleri vs için sabit bir yer,sabit bir sunak vs gerekir bu diğerlerine göre biraz daha kolay Bunun gibi bir sürü neden sıralayabiliriz bu yüzden ben düşünüyorum da bir kovan olmasa bile bir çember kurulabilir veya beraber ayin düzenleyemezsek bile ayin saatlerimizi denk getiririn birbirimize dua ederiz ve paylaşımlarımızı net üzerinden yaparız isteyen buluşabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
plumber Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 sevgili pinkpiano dile getirdiğin konu benimde çok düşündüğüm ve uygulamak istediğim bir konudur ancak türkiyede kovan kurabilmek için şunlar engel oluşturuyor Kovanın başrahibi veya başrahibesi yani kurucusu öncelikle 2. dereceden insiye olmalıdır yani 2 sene bir kovanda bulunmuş olması lazımdır. Kovanın üyelerinin hemen hemen hepsinin aynı yerde olması gerekir yada toplanma imkanı olması lazım Kovanın etiğinde üyelerin malzemeleri tam,eksiksiz ve doğru olmalıdır mesela solitary cadı olan bazıları athemenin illa siyah olması gerekmediğini söyler koyu renk olması yeter derler ama kovanlarda muhakkak siyah olmalı ve beyaz bıçakta herkeste bulunmalıdır.Cüppeden kazana kadar her malzeme olmalıdır Kovan toplantıları ayinleri vs için sabit bir yer,sabit bir sunak vs gerekir bu diğerlerine göre biraz daha kolay Bunun gibi bir sürü neden sıralayabiliriz bu yüzden ben düşünüyorum da bir kovan olmasa bile bir çember kurulabilir veya beraber ayin düzenleyemezsek bile ayin saatlerimizi denk getiririn birbirimize dua ederiz ve paylaşımlarımızı net üzerinden yaparız isteyen buluşabilir. konu içinde en iyi yaklaşımı sunmuşsun. işi bilen ender kişilerden olduğun ortada. tüm diğer arkadaşlar adına teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.