ArpiA Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2012 [h=4]Birçok sanatçı, eserlerini kanla, terle, gözyaşıyla yaptığını iddia eder, fakat 30 yaşındaki ABD'li ressam Vincent Castiglia bunu hayata geçirdi.[/h] http://haberkibris.com/images/2012_10_09/kendi-kaniyla-resim-yapti-2012-10-09_m.jpg Castiglia, yeni sergisi Resurrection’ı Manhattan’ın Soho bölgesinde perşembe günü açtı. Sergi, Castiglia’nın son 10 yılda tamamını kanıyla yaptığı eserlerden oluşuyor. Büyük tabloları 300 ile 26 bin dolar (1710 ile 46 bin 800 TL) arasında fiyatla alıcı bulan Castiglia, kandaki demir oksitin boyalarda da renk verici pigment olarak kullanıldığını vurguluyor. http://haberkibris.com/staticimages/sanat-icin-kan-dokuyor_2940_b.jpg Eserleriyle en kişisel seviyede bağlantı kurmak için böyle bir yöntem kullandığını belirten Castiglia, yapıtlarındaki figürleri “likit haldeki insan eti” olarak nitelendiriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Çok iyi gerçekten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiDDeTxLG1 Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Kanını bağışlasa daha yararlı olur bence En azından yine başıma gelirse kan aramayız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
magna mater Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 oh yeah. adam lord olmus. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Kedi kanıyla diye okudum önce sövecektim Güzel ve zor çalışma ama sonuç harika Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2013 Boya parası vermemek için yapıyo belki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Santaz Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Saygılar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rburak Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Korktum loo O.o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
obie Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2013 Emek anlaminda, Bu işe canimi kanımı verdim dese yalan olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.