mhackerm Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2012 Merhaba arkadaşlar benim sözlümde şuan bir tane ruhani müslüman var daha çocukmuş bazen sözlümü çocuk gibi yapıyo ayni bildiğin çocuk gibi davranıyo yanımda evdeyken gece banada kendini hissettiriyor Örneğin:banyodaki kovaya vuruyor kapıya vuruyor masanın üstündeki mumluğu sallıyor koltuğu biraz çeviriyor bikeresindede sabaha doğru oturuyoruz yine sözlümü çocuk gibi yaptı bende bildiğim için onda 1 tane olduğunu müslüman olduğu için zarar vermiyor çocuk olduğu içinde oyun istiyo diyor sözlüm her neyse sözlüm çocuk gibi yapınmaya başladı bende ilgilenmedim tv izliyodum bu sefer ilgilenmedim diyemi ne benide güldürmeye başlattı çok açayip birşey ilk defa bana okadar hissettirdi kendini gülmek istemiyorum gülüyorum kendimi tutuyorum gülüyorum durup durup gülüyorum hep ama ben istemeden oluşan bişey anladım onun yaptırdığını sonra sözlüm git başımdan dedi ona ama ben hala gülüyorum sonra yüzünü yıka dedi bana ama hala daha gülüyorum bu sırada yüzümü yıkadım kendime geldim sonra odaya geldim biz 2 li koltukta otururuz karşımızdada tekli koltuk var oda hep orda oturuyor sözlüm söylüyor yerini ben göremiyorum sonra kızdığı için koltuğu yerinden oynattı sonrada banyodaki kutulara vurmaya başladı kapıya vurmaya başladı yani anlatmak istediğim hissediyorum o geldiğinde ayaklarım terliyor ordan anlayabiliyorum ama bana kendini göstermiyor sözlüme soruyorum nerde burda diyor diyorum nasıl görüyosun gölge şeklinde görüyorum diyor naptığını ne hareketler yaptığını nerede dolaştığını görebiliyor ama ben göremiyorum yani bende sözlüm gibi onu nasıl görebilirim gölgesini sözlüme soruyorum yavaş yavaş hissettiriyo sana kendini diyor zamanla görürsün diyor sizce değerli arkadaşlarım ne yapmam gerek onu görmem için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kronick35 Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 dostum,ayet-el kürsi nas felak cin suresini ve saffat suresini oku.Sanırım boş bir anınızı kollamış veya sevgilinize aşık olma durumu olabilir.Benim dediklerimi uygula fakat bikere okuyup geçme,sürekli oku. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunixlaw Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 gorme!!!Çünki sende yakında baslarsın evde gölge var demeye haberın olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mhackerm Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Bilgileriniz için teşekkürederim sözlümdeki dişi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dominic Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 ona zarar mı vermek amacın? neden görmek istiyosun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Varlık hakkında ki bu bilgileri nasıl öğrendiniz ? ( müslüman oldugunu cinsiyetini çocuk oldugunu ? ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soowr Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Yani sözlünüz konuşuyor mu onunla ? İletişim halinde mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AmenrA Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Varlık hakkında ki bu bilgileri nasıl öğrendiniz ? ( müslüman oldugunu cinsiyetini çocuk oldugunu ? ) Tam bu soruyu soracaktım ben de. Bildiğim kadarıyla Müslüman varlıklar rahatsız olmadıkları sürece kimseye zarar vermezler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2012 bana sorarsan sözlünde var bir tuhaflık söylemedi deme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLaCKGuArD Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 bana sorarsan sözlünde var bir tuhaflık söylemedi deme Katılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ellen Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Bence sözlün seni korkutmaya çalışıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altariel Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Müslüman varlıklar insanları rahatsız etmez. Ya sözlün seni çok fena kekliyor ya da varlık müslüman değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.