mavi siyah Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 12, 2012 Bunu daha çok dedeler, nineler ile anne ve babalar sorarlardı eskiden. Şimdi onlar da sustular. Gene de merak konusu olmaktan çıktığı söylenemez bu sorunun cevabının… Eee, bilmek istemez misiniz? Ne zaman evleneceksiniz?.. Bizden bilimsel bir cevap beklemeyiniz… İşte link Ben yaptım testi bakın ne çıktı Nikah kıyacak ama evlenmeyeceksiniz Siz evlenemezsiniz. Nikah esnasında orada olsak ve memur sorsa: "İtirazı olan var mı?" diye, kesin cevabı verirdik: "Olmaz memur bey, bu insan evladı evlenemez." Biraz zor sizin evlenmeniz. Fazlasıyla kendi başınızasınız. Kendinize, sofranıza, hayatınıza ortak istemiyorsunuz. Bir gün ikna olacaksınız belki birisiyle nikah kıymaya, ama evlenmiş sayılmayacaksınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 -------------------------Sıkıldığınızda evleneceksiniz---------------------------- Şimdilik canlı, heyecanlı bir hayatınız var. Evliliğin sizi durdurmasından, hayatiyetinizi kaybetmekten korkuyorsunuz. Haklısınız. Korkunuz sayesinde evliliğinizi kendinize zehir etme potansiyeliniz var. Korkmaktan ve daldan dala konmaktan vazgeçtiğinizde evleneceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Evlilik uzak ihtimal O kadar kararsızsınız ki, kimin doğru kişi olduğuna karar veremediğiniz için açıkçası bir miktar evde kalacaksınız. Sonunda ise karşınıza çıkan kısmetlerden birine razı olmak durumunda olacaksınız. Evlenmeyi istemiyor değilsiniz, ama anlaşılan o ki hiçbir zaman hazır hissetmeyeceksiniz. Olamaz doğru gibi Ama ne yani, evliliğe hazır bekliyor olsam daha mı iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yakında evleneceksiniz.Siz zaten evlenecek birini arıyorsunuz. Uygun birini bulur bulmaz basacaksınız nikahı, hayatınızı garanti altına alacaksınız. İhtimaller arasında gezinip yormaktansa kendinizi, o bir ihtimal için bütün enerjinizi harcayacaksınız. Şanslı birine benziyorsunuz zaten, aradığınızı bulacaksınız… Bişey diyeyim mi YALAN Sonda ama ilk yazayım gözle görülür derecede şanssızımdır yeri ve zamanı gelince bu konudaki yaşadıklarımı anlatırım Evlenecek birini aramama gerek yok zaten var ama uygun biri yok.Hayatımı garanti altına almak için evlenmekte çok saçma.Evlilik gibi bir kararda ihtimallerle de hareket edemem.Yani alakası yok ama yine de eğlenceliydi test.En azından güldürdü beni.Sağol paylaşım için mavi siyah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 [h=2]Yakında evleneceksiniz[/h]Siz zaten evlenecek birini arıyorsunuz. Uygun birini bulur bulmaz basacaksınız nikahı, hayatınızı garanti altına alacaksınız. İhtimaller arasında gezinip yormaktansa kendinizi, o bir ihtimal için bütün enerjinizi harcayacaksınız. Şanslı birine benziyorsunuz zaten, aradığınızı bulacaksınız… Bu çıktı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Libby Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Nikah kıyacak ama evlenmeyeceksinizSiz evlenemezsiniz. Nikah esnasında orada olsak ve memur sorsa: "İtirazı olan var mı?" diye, kesin cevabı verirdik: "Olmaz memur bey, bu insan evladı evlenemez." Biraz zor sizin evlenmeniz. Fazlasıyla kendi başınızasınız. Kendinize, sofranıza, hayatınıza ortak istemiyorsunuz. Bir gün ikna olacaksınız belki birisiyle nikah kıymaya, ama evlenmiş sayılmayacaksınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Sitece evde kaldık olleeeyyy:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Sitece evde kaldık olleeeyyy:p Yok ya, sweeet ile aliipek paçayı kurtardı olan bize oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yok ya, sweeet ile aliipek paçayı kurtardı olan bize oldu Siz yeterki evlenin.Ben size testimin sonucunu vermeye razıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Siz yeterki evlenin.Ben size testimin sonucunu vermeye razıyım Teste bakacak değiliz canıım Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah senin de istediğin olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Aman benden uzak olsun. Tövbe yani, az biraz niyetleniyor gibi oldum bu aralar, kendime geldim iyi oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 [h=2]Nikah kıyacak ama evlenmeyeceksiniz[/h]Siz evlenemezsiniz. Nikah esnasında orada olsak ve memur sorsa: "İtirazı olan var mı?" diye, kesin cevabı verirdik: "Olmaz memur bey, bu insan evladı evlenemez." Biraz zor sizin evlenmeniz. Fazlasıyla kendi başınızasınız. Kendinize, sofranıza, hayatınıza ortak istemiyorsunuz. Bir gün ikna olacaksınız belki birisiyle nikah kıymaya, ama evlenmiş sayılmayacaksınız. Nasıl yanı tamam evlenmeyeceğim ama nikah niye kıyayım olm insanların aklını niye karıştırayım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Siz evlenemezsiniz. Nikah esnasında orada olsak ve memur sorsa: "İtirazı olan var mı?" diye, kesin cevabı verirdik: "Olmaz memur bey, bu insan evladı evlenemez." Biraz zor sizin evlenmeniz. Fazlasıyla kendi başınızasınız. Kendinize, sofranıza, hayatınıza ortak istemiyorsunuz. Bir gün ikna olacaksınız belki birisiyle nikah kıymaya, ama evlenmiş sayılmayacaksınız. :blink::blink: Bana da bu çıktı... Nikah kıydım ama evlenemedim mi? Ne oldu? Ben anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Nikah kıyacak ama evlenmeyeceksiniz Siz evlenemezsiniz. Nikah esnasında orada olsak ve memur sorsa: "İtirazı olan var mı?" diye, kesin cevabı verirdik: "Olmaz memur bey, bu insan evladı evlenemez." Biraz zor sizin evlenmeniz. Fazlasıyla kendi başınızasınız. Kendinize, sofranıza, hayatınıza ortak istemiyorsunuz. Bir gün ikna olacaksınız belki birisiyle nikah kıymaya, ama evlenmiş sayılmayacaksınız. Nasıl yanı tamam evlenmeyeceğim ama nikah niye kıyayım olm insanların aklını niye karıştırayım.... Sen evlilik adamı değilsin diyo abim. Diyo ki sen evlensen de o evlilik hoş olmaz demeye çalışmış test:blink: Yani sanırsam öyle abicik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yakında evleneceksiniz Siz zaten evlenecek birini arıyorsunuz. Uygun birini bulur bulmaz basacaksınız nikahı, hayatınızı garanti altına alacaksınız. İhtimaller arasında gezinip yormaktansa kendinizi, o bir ihtimal için bütün enerjinizi harcayacaksınız. Şanslı birine benziyorsunuz zaten, aradığınızı bulacaksınız… Hiçte beklediğim bir sonuç değildi.... Evde kalmayacağım demek ki =))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 [h=2]Nikah kıyacak ama evlenmeyeceksiniz[/h]Siz evlenemezsiniz. Nikah esnasında orada olsak ve memur sorsa: "İtirazı olan var mı?" diye, kesin cevabı verirdik: "Olmaz memur bey, bu insan evladı evlenemez." Biraz zor sizin evlenmeniz. Fazlasıyla kendi başınızasınız. Kendinize, sofranıza, hayatınıza ortak istemiyorsunuz. Bir gün ikna olacaksınız belki birisiyle nikah kıymaya, ama evlenmiş sayılmayacaksınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yakında evleneceksiniz Siz zaten evlenecek birini arıyorsunuz. Uygun birini bulur bulmaz basacaksınız nikahı, hayatınızı garanti altına alacaksınız. İhtimaller arasında gezinip yormaktansa kendinizi, o bir ihtimal için bütün enerjinizi harcayacaksınız. Şanslı birine benziyorsunuz zaten, aradığınızı bulacaksınız… Hiçte beklediğim bir sonuç değildi.... Evde kalmayacağım demek ki =))) Evlenme hazırlığı yapıyormuş Sirius bey:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ReaLPiLLS Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Tek farklı sonuç bana çıktı Ohhh ne güzel be hayat beni değil ben hayatı yönetiyorum sanki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Nikah kıyacak ama evlenmeyeceksiniz herkes mi aynı şıkları işaretledi? ayrıca mantık hatası var. aurora evli olduğuna göre ve ona çıkan cevap bize de çıktığına göre:ohmy: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 benim nikahta bi karışıklık oldu ama heralde test öyle diyor yani... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Dawn bir yamuk mu yaptı acaba:blink: Sahte nikah falan. Kız bir de avukat olacan ha adam kandırdı seniiii:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 ben de anlamadım ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Sıkıldığınızda evleneceksiniz Şimdilik canlı, heyecanlı bir hayatınız var. Evliliğin sizi durdurmasından, hayatiyetinizi kaybetmekten korkuyorsunuz. Haklısınız. Korkunuz sayesinde evliliğinizi kendinize zehir etme potansiyeliniz var. Korkmaktan ve daldan dala konmaktan vazgeçtiğinizde evleneceksiniz. Bu test bozuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Sıkıldığınızda evleneceksiniz Şimdilik canlı, heyecanlı bir hayatınız var. Evliliğin sizi durdurmasından, hayatiyetinizi kaybetmekten korkuyorsunuz. Haklısınız. Korkunuz sayesinde evliliğinizi kendinize zehir etme potansiyeliniz var. Korkmaktan ve daldan dala konmaktan vazgeçtiğinizde evleneceksiniz. Bu test bozuk Sen evde kalıcan Allah'ın bugisi. Yaşlı, çekilmez, huysuz bir ihtiyar olucan:p uuuuu çok korkunç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArpiA Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2012 Nikah kıyacak ama evlenmeyeceksiniz. iyi olurdu. hem bağlı hem özgür . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.