CriMiNaL7 Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 13, 2012 Merhaba Arkadaşlar. Size başımdan geçen olayları anlatmak istiyorum. dün gece kuzenlerim geldi ismi ahmet onunla telepati calıstım 5 tane şekil belirledik:kare,yuvarlak,dikdörtgen,üçgen ve beşgen evet ellerini tuttum ondan aklını bosaltmasını istedim sonra bu 5 şekilden birisini tut ve içinden tekrarla dedim 6 kere deneme yaptık 5inide bildim ilk denemede olmadı ancak 2.denemede ona başka bir sekil tutmasını söyledim ve tekrar et dedim tamam dedikten 1-2 saniye sonra tuttuğu şekil birden aklımda belirdi halbuki daha elini tutmamıstım aramızda yarım metre filan vardı işte öyle bildim ben telepati yapabiliyorum uzun zamandır yeteneklerim var mesela bir insanın kisiligini aklından geçenleri hissedebiliyorum nasıl oluyo bilmiyorum ama sadece insana yogunlasıyorum onun hissettiklerini hissetmeye calısıyorum beynimi boşaltıyorum ve aklıma birden düşünceler geliyor. örnek:okulda arklarmla oturuyodk snra bir arkdaşıma yogunlaştım ve aklıma düşünceler geldi galiba o acıkmış ve susamıştı 10 saniye sonra ben kantine gidiyorum su alıcam ve karnımı doyurucam dedi şaşırdım ayrıca bu foruma kayıt oldum iyiki olmusum cokta yararlı geldi bu forumda yetenegimi gelistirebilirim sanırım diğer örnek:geçen gün arkadaslarımla odamda oturuyoduk daha sonra salona geçtik sonra onlara bir deneme yapabilirmiyim dedim ne hakknda dediler telepati ile alakalı dedim sonra tamam dediler onlardan salonun bir köşesine saklanmalarını istedim saklandılar sanırım ve gözlerimi kapatıp zihnimi boşalttım daha sonra etrafımı hissetmeye calıstım beynime düşünceler şekiller gelmeye basladı sonra nerede olduklarını tam olarak bilemesemde yerlerini buldum ayrıca 10 yasımdayken hiperaktiflk nedeniyle İzmir Ege Üniversitesi Hastanesine gidip teste girmiştim yapılan testte üstün zihinsel kapasiteli oldugum ve iq'mun 140 olduğu çıkmıştı sizce buda bir etkenmi CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM COK TEŞEKKÜRLER Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
renoskurod Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 merhaba aynı şeyler bendede oluyo ancak ne yazıkki bi test uygulamadım bende aynı şekilde yaşıyorum ama kontrollü değil birine bakıp en fazla 30 sn ye geçtikten sonra ne düşündüğünü hissediyorum örneğin bugün arkadaşım gelmişti bişey oldu teşekkür edicekti ona baktım birden bana teşekkür ettiğini gördüm sonra bişey değil dedim oda yine teşekkürler dedi bu sefer niye 2 kez ettin dedim o ise ilk kez teşekkür ettiğini söyledi hatta yemin bile ettirtdim eğer inanmassanda anlarım ancak dediğin gibi oluyo ve senin soruna gelelim gayet yetenekli bir telepatsın bunu geliştir ve sana bi kitap öneriyim kitabın adı ruhsal güçleri geliştirme teknikleri umarım yeteneğin gelişir ve işine yarar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CriMiNaL7 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Teşekkürler bir başka yorumu olan yokmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kizginkuzgun Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Noktalama isaretlerini kullanirsaniz daha iyi anlayabiliriz anlatmak istediklerinizi. Malum buradaki herkesin IQ seviyesi 140 degil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RowneSM Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Noktalama isaretlerini kullanirsaniz daha iyi anlayabiliriz anlatmak istediklerinizi. Malum buradaki herkesin IQ seviyesi 140 degil. Gülmemek için kendimi zor tuttum. Etkisi vardır belki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MichaeL Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 IQ seviyem benimde küçükken yüksek çıkmıştı demekki o yüzden benim yeneteklerim birbirine karışıyo Şaka bi yana şöyle söyliyim, Hislerinin kuvvetli olmasıda bir yetenek olarak öngörülebilir ama bunları geliştirirsen gerçek bir yeteneğinin olup olmadıgını ortaya çıkarmış olursun. Yeni başlangıç yaptığını düşünürsek eğer daha sabit bir yetenek şeklinin olup olmadığını sende bilmiyorsun. O yüzden biraz çalışma yapman gerekli .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 ıq 140 mış,böyle üstün kapasiteli bir insan forumda sağa sola bakarak burda sorduğu soruların cevaplarının hepsini bulur aslında değil mi?Hatta 100 olan da bulur bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Philarmio Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 IQ tamamen zihinsel kapasiteyle örtüşmektedir. Zihin denilen algı ise gördüğü, lüzumlu lüzumsuz her şeyi depolar. Tebrikler güçlü bir hafızanız var. Merak ettikleriniz, deneyimlemeleriniz zihinden çok daha derin, çok daha uzak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CriMiNaL7 Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Şöyle bir şey farkettim IQ denilen zeka katsayı ile isimlendirilen terimi hiç biriniz bilmiyorsunuz.Normal insan IQ düzeyi 110-115 olur ancak bunlardan bir kaç puan ötesi bile üstün olmak için yeterli bir puan.Bilginiz yoksa boş muhabbet yapmanızada gerek yok.Konuya gelince inanmayan arkadaşlara raporların resmini atabilirim.Benimle kafa bulmak yerine biraz yardımcı olmaya çalışsanız daha iyi olmazmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaTiLxPiRe Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2013 Şöyle bir şey farkettim IQ denilen zeka katsayı ile isimlendirilen terimi hiç biriniz bilmiyorsunuz.Normal insan IQ düzeyi 110-115 olur ancak bunlardan bir kaç puan ötesi bile üstün olmak için yeterli bir puan.Bilginiz yoksa boş muhabbet yapmanızada gerek yok.Konuya gelince inanmayan arkadaşlara raporların resmini atabilirim.Benimle kafa bulmak yerine biraz yardımcı olmaya çalışsanız daha iyi olmazmı? Aslında herkes dahidir.Ama siz kalkıp balığı,ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız,tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir. Albert Einstein Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helsing Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2013 Sanırım kişiliğin gelişmeden zekan gelişmiş(!) salonda saklanan birini bulup benim telekinezi yeteneklerim var diyerek hava atmaya çalışmadan önce yazını düzeltip gerçekten yorum yapılabilecek bir şeyler sunsan çok güzel olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.