adoniss Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2012 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2012 “Hoş geldin kadınım benim, hoş geldin, yorulmuşsundur; Nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını, Ne gül suyum, ne gümüş leğenim var, susamışsındır; Buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim, acıkmışsındır; Beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam, Memleket gibi yoksuldur odam. Hoş geldin kadınım benim, hoş geldin, Ayağını basdın odama, Kırk yıllık beton, çayır çimen şimdi, Güldün, güller açıldı penceremin demirlerinde, Ağladın, avuçlarıma döküldü inciler, Gönlüm gibi zengin, Hürriyet gibi aydınlık oldu odam. Hoş geldin, kadınım benim, hoş geldin...” Nazım Hikmet Ran http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9qezReYQ koo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Ayaklarını da yıkayacak yani.Süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Bana hiç uymayan bir şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
firstmoon Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2012 Nazım Hikmet'e hayranım...Hemen hoşgeldin adamım benim diye bir şiirde benim yazmam lazım, çok gaza geldim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adoniss Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Ayakları yıkamak değil önemli olan; bu kelimenin tılsımı masumluğu içten samimi "Kadınım" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Samimi olup olmadığından pek emin olamazsın.Ayakları yıkaması daha gerçekçi ve etkileyici bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adoniss Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Herkesin söylemi farklı; samimiyet önemlidir; Şüphenin kuruntunun olmadığı Samimi aşk dileğiyle, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sweet poison Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Teşekkürler efendim bilmukabele. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.