ezim Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 14, 2007 veee işte bir soru daha ..ben şidi gidiyorum akşama geldiğimde bakalım neler çıkmış ortaya...kolay gelsin arkadaşlar Bara gelen adam barmenin ikisi ikiz üç çocuğu olduğunu öğrenir.Yaşlarını sorar. Barmen çocukların yaşlarının çarpımının 72 olduğunu söyler. Adam bu yetersiz der. O zaman barın kapı numarasına bak çocukların yaşlarının toplamını göreceksin der barmen. Bakar gelir adam. Adam "Bu da yetersiz der" ve biraz daha ipucu vermesini ister barmenden . "En küçük çocuğum dondurmaya bayılır" der barmen. Adam çocukların yaşlarını anlamıştır bu sefer. Siz de anladınız mı çocukların kaç yaşında olduklarını... :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 6-6-2 olabilirmi?*? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 hıh hayretsin ya az beklesene cevap için alla alla tamam cevap dogru peki nasıl buldun bu sonucu hadı bakım onuda söyle bak geliyor karızma puaaaaann Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 küçük cocuu dedigine öre ikizleri büyük olan.. carpanlarına ayırmak yetti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 hıh dıyorum sana baskada bişe demiyorum..... tebrikler karızma puanın verilmiş durumda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 baska maceralarda görüşmek üzere.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2007 şimdilik hoşçkalın,sevgiyle kalın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.